

Ajurvedinė ekologiška žolelių ir vaisių arbata su Triphala iš Himalajų.
Pagrindinė Guduchi arbatos sudedamoji dalis yra Guduchi augalas Tinospora cordifolia - širdžialapė drabsnė. Tai vienas iš svarbiausių Ajurvedos augalų, dėl jo savybių subalansuoti došas ir suaktyvinti medžiagų apykaitą. Visos "Guduchi" arbatos yra sertifikuotos kaip ekologiškos iš Lacon pagal DE-ECO-003.
Skanūs arbatos mišiniai Guduchi prisideda prie jūsų gerovės dėka savo unikalių savybių:
GUDUCHI®-Balance su Triphala:
yra harmoningas derinys iš trijų vaisių, Ajurvedoje geriau žinomų kaip "Triphala", turinčių laisvinančių funkcijų, širdžialapės drabsnės valančiųjų savybių ir Tulasi augalo balansuojančių savybių.
3 vaisiai- Triphala:
Amalaki (Amla): valo ir maitina Pita došą, susijusią su širdies sritimi.
Haritaki: valo ir maitina Vata došą, susijusią su pilvo sritimi.
Bibithaki: valo ir maitina Kapha došą, susijusią su galvos ir kaklo sritimi.
Vartojimas: Užpilkite 150 ml verdančio verdančio vandens ant 1 arbatinio šaukštelio arbatos ir palikite 5 - 10 minučių. Tada perkoškite ir gerkite. Geriausia gerti vakare, valanda prieš miegą.
Sudedamosios dalys: indiškasis lapainis (Amalaki) (15%)*, plaukuotasis viršūklis Haritaki (15%)*, karpotasis viršūklis Bibithaki (15%)*, siauralapio šventojo baziliko Tulsi lapai(25%)*, širdžialapė drabsnė Guduchi (15%)*, imbieras (15%)* .
* ingredientai yra iš ekologinių ūkių.
Alergenai: sudėtyje pažymėti paryškintai.
Laikymo sąlygos: laikykite sandariai uždarytame inde, tamsioje, vėsioje, gerai vėdinamoje vietoje, ne aukštesnėje kaip +25 laipsniai.
Kilmės šalis: ne ES
Grynasis kiekis: 100 g birios augalinės arbatos
Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės
Gamintojas: Ashapuri Organic Pvt. Ltd., Kathmandu, Nepal