Katalogas
Ajurvedinis džemas Amalaki Rasayana, Nimi Ayurveda, 500g
Prekės ženklas: Nimi Ayurveda
Amalaki Rasayana, Nimi Ayurveda, 500g
  • Amalaki Rasayana, Nimi Ayurveda, 500g

Ajurvedinis džemas Amalaki Rasayana, Nimi Ayurveda, 500g

Prekės ženklas: Nimi Ayurveda

Indijoje Amalaki yra vertinamas jau šimtmečius. Ajurvedoje tai yra maisto papildas. "Amalaki“ yra skanus, švelniai aštrus, iš ghi (lydytas sviestas) tyrės, su daug Amla (Amalaki), cukranendrių cukraus, medaus bei daug įvairių ajurvedinių žolelių.

3495 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 34 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 34 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 1,02 €.

Prieinamumas: 1
Prekės kodas: 7171

Indijoje Amalaki yra vertinamas jau šimtmečius. Ajurvedoje tai yra maisto papildas. „Amalaki“ yra skanus, švelniai aštrus, iš ghi (lydytas sviestas) tyrės, su daug Amla (Amalaki), cukranendrių cukraus, medaus bei daug įvairių ajurvedinių žolelių.

„Amalaki“ turi ypatingai subalansuojančias savybes - tai raminantis ir subalansuojantis maisto papildas visai šeimai. Ypač naudingos savybės yra natūralus vitaminas C, labai koncentruotas Amla vaisiuje, ir atrinktos ayurvedinės žolės. Dėl natūralių ingredientų, kurie buvo tirti ir įrodyti per tūkstančius metų, „Amalaki Rasayana“ labai titinka visų amžiaus grupių žmonėms.

Klasikinėje Ajurvedos tradicijoje  priklauso vadinamosioms Rasayanoms (šis žodis susideda iš žodžių Rasa ir Ayana). Rasa kaip kūno judėjimo skystis gaminamas virškinimo metu ir turi maitinančių savybių visiems audiniams. Ajurvedoje išskiriami šie audiniai (Dathus): Rasa (plazma), Rakta (kraujas), Mamsa (raumenys), Medas (riebalai), Asthi (kaulai), Majja (kaulų čiulpai) ir Shukra (nervų ir reprodukcinis audinys). .
Ayana reiškia, kad Dhatus yra gerai maitinamas ir sveikas. Todėl išties Rasajana - palaima visam kūnui.

„Amalaki Rasayana“ yra autentiškas Ajurvedos maisto papildas, turintis daug istorinių nuorodų ir legendų. Pirmieji šaltiniai rodo, kad „Amalaki Rasayana“ siekia daugiau nei 3000 metų prieš mūsų erą. Pagal senąjį Ajurvedos tekstą "Čaraką Samhitą", pirmąjį ir seniausią Ajurvedos raštą, gali ir turi būti vartojamas kasdien.

Apie ingredientus:
Dauguma receptų gaminamų žolelių yra virti vandenyje ir tada džiovintas ekstraktas sumaišomas su medumi. Po to milteliais pridedama aromatinių prieskonių kardamonas, cinamonas ir gvazdikėliai. Gatavas produktas yra tarsi cukraus sirupas, bet su skaniu ir šiek tiek aštriu skoniu.
Ajurvedos žolelių ir prieskonių mišinys tradiciškai gaminamas pagal Sarangadhara Samhitha - vieną iš pagrindinių Ajurvedos raštų.

Amalaki (Amla, lat. Emblica officinalis, Indijos agrastas) yra vienas pagrindinių ingredientų, šalia cukranendrių cukraus ir medaus. Pagal senovinius Ajurvedos tekstus Amalaki yra turtingiausias natūralaus vitamino C šaltinis, kuriame yra beveik visi šeši ajurvediniai skoniai, išskyrus sūrų. Amalaki sudėtyje yra kalcio, fosforo, geležies, karotino, angliavandenių, tiamino, riboflavino ir daugelio kitų. Daugelis moksliškai patikimų tyrimų patvirtino teigiamas Amalaki savybes.

Neapdorotas cukranendrių cukrus ir medus tarnauja kaip žolelių nešėjai. Be to, cukranendrių cukrus ir medus suteikia saldų skonį, atgaivinantį, pagal Ajurvedos tekstus.  Amalaki Rasayana be cukraus ir medaus nebūtų tokios pat galios.

Dažniausiai užduodami klausimai apie „Amalaki Rasayana“:

Ar Amalaki Rasayana turi būti šaldomas?
Paprastai jis neturi būti šaldomas. Tačiau, jei jį naudojate ilgiau nei 4 savaites po pirmojo atidarymo, rekomenduojama laikyti vėsiai.

Ar „Amalaki Rasayana“ gali būti naudojamas ilgą laiką be pertraukos?
Kadangi Chyavanprash yra natūralus maisto papildas, o ne vaistas, jis gali būti (ir turėtų) vartojamas kiekvieną dieną be jokių apribojimų.

Kaip ir kaip dažnai galima vartoti „Amalaki Rasayana“?
1-2 arbatiniai šaukšteliai kasdien, pavyzdžiui, užkandis ant duonos ar skrudintos duonos. Arba tiesiog čiulpiant šaukštelyje. Siekiant geresnio virškinimo, patartina užgerti šiek tiek (šilto) pieno.

Nimi Ajurveda Amalaki Rasayana atitinka sunkiųjų metalų valdymo reikalavimus ir yra sertifikuotas pagal griežtas BDIH gaires maistui: „BDIH sunkiųjų metalų valdymas“.

Vartojimas:

Per dieną suvalgykite po 1-2 šaukštelius: prieš pusryčius ir 15 minučių prieš kitą valgį (arba tarp valgymų). Taip pat galite ištirpinti šį kiekį šiltame piene ar pasigaminti skanų šildantį gėrimą su sojos ar ryžių pienu. Skanu užtepus ant skrudintos duonos. Puikus tonikas vaikams (5-12 metų) - po pusę arbatinio šaukštelio prieš pusryčius. Vaikams rekomenduojama vartoti 0,5 arbatinio šaukįtelio per dieną.

Geriausiai vartoti ryte, bet galima vartoti ir bet kuriuo kitu dienos metu, prieš miegą geriausia užsigerti šiltu pienu.

Sudedamosios dalys: Indiškasis lapainis (Amla) 10.6 %, cukranendrių cukrus, ilgasis pipiras, medus.

Alergenai: sudėtyje pažymėti paryškintai.

Maistinė vertė (100g): Energetinė vertė 1606 kJ/381 kcal, Riebalų: 9,7 g (iš jų sočiųjų 6,9 g), Angliavandeniai: 69,8 g (iš jų cukrūs 65,7 g), Baltymai: 2 g, Druska: 0,05 g, skaidulinės medžiagos: 3,1 g.

Laikymo sąlygos: laikykite jį sandariai uždarytame inde, tamsioje, vėsioje vietoje. Atidarius laikyti šaldytuve.

Kilmės šalis: Indija

Grynasis kiekis: 500 g

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: AHG Ayurveda Handels Gmbh

D-22041 Hamburg, Vokietija

Kūno tipas (doša):
Vata / Pita / Kapha
Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Vokietija
Svoris / Kiekis:
500 g
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Zero Waste Zero Waste
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška