Katalogas
Ajurvedinis džemas Pranaprash, Everest Ayurveda, 200g
Prekės ženklas: Everest Ayurveda
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Ajurvedinis džemas PRANAPRASH, Everest Ayurveda, 200g
  • Ajurvedinis džemas PRANAPRASH, Everest Ayurveda, 200g

Ajurvedinis džemas Pranaprash, Everest Ayurveda, 200g

Prekės ženklas: Everest Ayurveda
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda

Ajurvedinis maistinis žolelių džemas gerklei ir kvėpavimo takams.

Eliksyras pasižyminti gryninančiu, viršutinius ir apatinius kvėpavimo takus bei balansuojančiu poveikiu.

authentic-ayurveda

1195 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 11 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 11 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,33 €.

Prieinamumas: 1
Prekės kodas: 8594060590806

Eliksyras pasižyminti gryninančiu, viršutinius ir apatinius kvėpavimo takus bei balansuojančiu poveikiu.

Pranaprash yra žolelių džemas, galintis padėti optimizuoti viršutinių ir apatinių kvėpavimo takų veiklą. Kvėpavimo sistemos sutrikimus sukelia skrandžio skrepliai, susilpnėjęs imunitetas, netinkami kvėpavimo modeliai, nepakankamas gyvybinės energijos (pranos) srautas ir kraujo prisotinimas deguonimi. Dėl to atsiranda nuovargis, silpnumas, peršalimas, gerklės skausmas, kosulys, sloga, gerklės uždegimas, tonzilių patinimas, dusulys, astma, padidėjusi temperatūra, bronchitas ir plaučių uždegimas.

Sudėtis: inula helenium, ocimum sanctum, piper longum, adhatoda vasica, zingiber officinale, emblica officinalis, cinnamomum zeylanicum, elettaria cardamomum, bambusa arundinacea, tinospora cordifolia, curcuma longa, curcuma zeodaria, ghee (skaidrintas lydytas sviestas), palmių sirupas.

Kiekis: 200g žolelių uogienės

Rekomenduojamas dozavimas: 1 arbatinis šaukštelis (5g) 2–3 kartus per dieną atskirai arba su puodeliu drungno pieno ar vandens. Norėdami paruošti gėrimą, sumaišykite 1 arbatinį šaukštelį (5 g) su 250 ml šilto vandens.

Vartojimas:

Ajurvediniai žolelių eliksyrai pagerina kūno audinių (dhatus) mitybą ir kūno sistemų gryninimą (srotamsi). Jie yra ajurvedinės kūno ir proto atjauninamosios bei atgaivinančios terapijos (rasajana) dalis. Tradiciškai jie naudojami su puodeliu šilto pieno ar vandens, kurie dažniausiai naudojami ajurvedos medicinoje kaip terpė ar aplinka (anupama), norint paruošti, naudoti, nukreipti ir geriau įsisavinti vaistažolių ar papildų poveikį sveikatai. Kitos terpės, didinančios gydomąjį vaistažolių (vehikula) funkcionavimą, yra medus, cukranendrių arba žalias sirupas, skaidrintas lydytas sviestas (ghee) arba aliejus.

Vienu metu rekomenduojame naudoti daugiausia du žolelių eliksyrus. Per dieną ar savaitę galima pakeisti daugiau eliksyrų, jei juos naudojame normalizuoti iškraipytos kūno ar proto pusiausvyros simptomus. Kad jų poveikis būtų optimalus, prieš valgį naudokite tik vieną eliksyrą vienu metu, darydami vienos valandos pertrauką. Norint atlikti sudėtingesnę kūno ir proto atkūrimo terapiją, eliksyrai turėtų būti naudojami ilgesnį ajurvedos procedūrų laikotarpį nuo 1 iki 3 mėnesių, dozuojant kaip nurodyta etiketėje. Specifinis kiekvieno eliksyro skonis atspindi jo terapinio veikimo dalį ir atitinka šešių skonių ajurvedines savybes.

Dėl savo savybių Ajurvedos sistema pripažįsta drungną ar virtą pieną kaip bendrą sveikatos receptų ingredientą. Tai sumažina Pitta došos šilumą ir ramina neramias emocijas. Tai taip pat yra puikus maistas ir sveikas tonikas žmonėms, kurių vyraujanti yra Vata doša. Pienas sustiprina gyvybinės jėgos formavimąsi, kuri yra sveikos imuninės sistemos esmė, susijusi su veiksmingu Kapha došos buvimu. Žmonės, turintys jautrų virškinimą arba lėtą medžiagų apykaitą, gali justi virškinimo sutrikimus pavartojus pieno. Tokiu atveju į pieną įberkite šiek tiek imbiero, gvazdikėlių, kardamono, cinamono ar muskato, kad pagerintumėte virškinimo ugnį. Visada pageidautinas ekologiškas pienas.

Svarbu subalansuota pilnavertė mityba ir sveikas gyvenimo būdas.

Saugoti nuo vaikų. Neviršykite rekomenduojamos dozės. Laikyti sausoje vietoje, žemesnėje kaip 25 ° C temperatūroje.

Kilmės šalis: Nepalas

Rekomenduojama
Burnos ertmei
Kvėpavimo sistemai
Kilmės šalis:
Nepalas
Gamintojo šalis:
Čekija
Svoris / Kiekis:
200 g
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime