Katalogas
Nimbamedžio aliejus Neem, šalto spaudimo, 1ltr
Nimbamedžio aliejus Neem, šalto spaudimo, 1ltr
  • Nimbamedžio aliejus Neem, šalto spaudimo, 1ltr
  • Nimbamedžio aliejus Neem, šalto spaudimo, 1ltr

Nimbamedžio aliejus Neem, šalto spaudimo, 1ltr

Nimbamedžio aliejus yra labai stiprus, antibakterinis komponentas ir rekomenduojamas turintiems odos problemų su padidėjusia riebalinių liaukų sekrecija, išsiplėtusiomis poromis, pūlingais spuogeliais. Nimbamedžio aliejus, turėdamas odą regeneruojančių savybių, odai suteikia elastingumo, skaistumo, lygumo, mažina raukšles. Galima pridėti keletą lašų į gydomuosius kremus, šampūną ar dantų pastą.

3490 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 34 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 34 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 1,02 €.

Prieinamumas: 8
Prekės kodas: 10160/2

Augaliniai ingredientai ir skoniai yra viena iš veiksmingiausių ir labiausiai subalansuotų, kuriuos mes žinome. Išskirtinis augalas yra indiškasis nimbamedis, dar žinomas kaip Neem, kurio botaninis pavadinimas Antelaea Azadirachta. Nimbamedis siūlo biologiškai vertingų ingredientų, kuriuos mes naudojame kasdien per amžius, jau tūkstančius metų.

Šiai nimbamedžio produkcijai yra naudojamos tik geriausios natūralios žaliavos rūšys. Vengiama sintetinių žaliavų, naftos chemijos (parafinas, ir tt), sintetinių konservantų, kvapiųjų medžiagų ar dažiklių ir biotechnologiniu būdu gaminamų žaliavų (fermentų ir kt.). Todėl šie mūsų produktai ypač tinka alergiškiems žmonėms.

Nimbamedžio aliejus yra išgaunamas ypač atsargiai šalto presavimo būdu, esant ne aukštesnei nei 40°C temperatūrai iš nimbamedžio medžio sėklų. Šios vertingos biologiškai aktyviais ingredientais, tokiais kaip azadirachtinas, nimbinas, salaninas, ir procesas išlaiko jų veiksmingumą. Tai aukštos kokybės, nedžiovintas aliejus, kuris išsiskiria dėl savo aukštų kosmetinių savybių, ypač dėl aplinkos poveikios išsausėjusiai ir susilpnėjusiai odai.

Grynas, nesumaišytas nimbamedžio aliejus turi savo tikrą kvapą ir gali būti naudojamas labai taupiai.

Naudojimas: kai naudojamas kosmetikos tikslais, tai tinka naudojimui grynas, ypač terapiniais tikslais. Jei jis skirtas naudoti kasdien, tada patartina jį naudoti kaip sudėtinę dalį aliejuose ar natūralų priedą kituose mišiniuose.

Nimbamedžio aliejus spaudžiamas iš augalo vaisių branduolių. Nimbamedis yra ypač populiarus ir vertinamas Indijoje.

Šalto spaudimo nimbamedžių sėklų aliejus pasižymi stipriomis antibakterinėmis ir priešgrybelinėmis savybėmis. Minkštinančiomis, drėkinančiomis. Plačiai naudojamas gydomuosiuose tepaluose, kremuose, šampūnuose, muiluose.

Nimo aliejus grynas naudojamas tik išimtinais atvejais. Jis turi stiprų, atsiduodantį pelėsiais kvapą, labai tirštas. Jis maišomas su kitais baziniais aliejais (saldžiuju migdolų, kamelijų ir kt. lengvais aliejais) ir sviestais (taukmedžio, kokoso). Į mišinius rekomenduojama ne daugiau kaip 10%.  Taip pat galima įmaišyti į jau turimus šampūnus, kūno kremus, losjonus, skystus muilus ir kt. priemones.

Nimbamedžio aliejus yra labai stiprus, antibakterinis komponentas ir rekomenduojamas turintiems odos problemų su padidėjusia riebalinių liaukų sekrecija, išsiplėtusiomis poromis, pūlingais spuogeliais. Nimbamedžio aliejus gydo egzemą, odos bėrimus, akne, drėkina itin sausą odą, tačiau jos neriebina! Nimbamedžio aliejus, turėdamas odą regeneruojančių savybių, odai suteikia elastingumo, skaistumo, lygumo, mažina raukšles. Galima pridėti keletą lašų į gydomuosius kremus, šampūną ar dantų pastą.

Senstančiai, sausai odai. Neem’o aliejus labai gerai minkština, drėkina odą, regeneruoja, atstato elastingumą, efektyviai mažina raukšles. Suteikia odai skaistumo.

Probleminei odai. Nimo aliejus yra stiprus antibakterinis, priešuždegiminis, priešgrybelinis. Naikina bakterijas, slopina uždegiminius procesus. Naikina spuogus, reguliuoja odos darbą, apsaugo nuo pernelyg gausaus riebalavimosi. Šis aliejus puikiai tinka gydyti egzemą, psoriazę, itin stipriai sausėjančią odą, įvairios kilmės bėrimus, pleiskanas. Nuramina suerzintą odą, mažina niežėjimą. Gydo infekuotą odą, naikina spuogus, akne. Gerina žaizdų gijimą (tame tarpe ir nudegimo žaizdų). Nimo aliejų galima maišyti su eteriniais aliejais: su citrinžolės eteriniu aliejumi - grybelinėms infekcijoms; su arbatmedžio eteriniu aliejumi - bakterinėms infekcijoms. Sumaišykite 1 šaukštą nimo aliejaus su 120 ml. bazinio saldžiųjų midgolų, kamelijų ar pan. lengvu aliejumi.

Naikina kojų ir odos grybelį, mieliagrybius, sukeliantčius kandidamikozę, yeast infections and thrush. Trichofilija (grybelių sukeliama odos liga). Naudojama kaip pagalbinė priemonė gydant niežus.

Mažina raumenų, sąnarių, galvos, ausų skausmą. Padeda reguliuoti kūno svorį.

Dantų priežiūrai. Tai itin stiprus priešvirusinis, antibakterinis preparatas. Puiki priemonė dantų ir dantenų priežiūrai. Gali būti naudojamas kaip viena pagrindinių burnos higienos priemonių. Neem’o augalas vadinamas “dantų šepetėlio medžiu”. Neem’o aliejus dantenas gali pagydyti per vieną naktį.

Nagų priežiūrai. Maitina nagus. Naudojamas nagų infekcijoms gydyti. Šis aliejus taip pat padeda kovoti su grybelių sukėlėjais, nes pasižymi ir antibakterinėmis savybėmis.

Karpų naikinimui. Tepkite karpas grynu nimo aliejumi 2-3 savaites kartą į dieną.

Plaukų priežiūrai. Maitina plaukus, mažina jų sausumą, naikina pleiskanas, apsaugo nuo ankstyvo pražilimo. Jis yra geras plaukų augimo stimuliatorius, tačiau jis taip pat stiprina plaukų šaknis ir suteikia jiems sveiką išvaizdą .

Naikina parazitus, utėles. Neem aliejus yra natūralus „žudikas“, juo naikinamos blusos, erkės ir uodai. Jis atstumia visus šiuos parazitus, jums nereikės naudoti preparatų, turinčių cheminių medžiagų. Patartina sumaišyti su arbatmedžio, levandų eteriniais aliejais, kokosų aliejumi - nuo utėlių, blusų.

Įmaišykite 15 ml. aliejaus į 240 ml, natūralaus šampūno. Plaukite galvą sau ir savo vaikams 2-3 kartus per savaitę. Ne tik sunaikinsite utėles, bet ir apsisaugosite nuo galimo užsikrėtimo utelėmis.

Puikus insekticidas. Atbaido vabzdžius. Naikina parazitus, utėles, atbaido vabzdžius, erkes. Uodų atbaidymui galima maišyti su citrinžolių, eukaliptų. Pasigaminkite purškiamą skystį. Pusę šaukštelio nimo aliejaus į 1 litrą vandens, keletas lašų natūralaus skysto muilo. Supilkite į puškiamą butelį. Natūrali apsauga nuo uodų ir kitų vabzdžių.  Pasigaminkite tepaliuką su kokosų sviestu. Moksliniai tyrimai patvirtina tepalai, kuriuose yra bent 2% nimo aliejaus apsaugo nuo uodų 12 valandų. 

Naminių gyvūnų kailio priežiūrai. Neturi šalutinio poveikio augalams, paukščiams. Jis puikiai tinka gyvūnų priežiūrai, naikina kailio bei odos parazitus, suteikia kailiui blizgesio. Naikina parazitus, utėles, atbaido vabzdžius, erkes.

Įmaišykite 30 ml. nimo aliejaus i 4 l vandens, keletą lašų natūralaus skysto muilo. Prauskite tokiu mišiniu gyvūną 2 kartus per savaitę.  profilaktiniam naudojimui galima supilti skystį į purškiamą butelį ir purkšti gyvūno kailį kas antrą savaitę.

Naikina sodo augalų kenkėjus. Pasigaminkite natūralų purškalą augalams:  4 l. vandens, 30 ml. nimo aliejausm ,keli lašai natūralaus skysto muilo. Purškite augalus kas 2 savaites. Naikina tik sodo kenkėjus, nekenkia bitėms. Nimbamedžio aliejus traukia kenkėjus, kurie graužia, valgo augalus savo sudėtine dalimi, kuri yra labai artima kenkėjų hormonui. Palaipsniui kenkėjai praranda atmintį, jie pamiršta valgyti, prižiūrėti savo kiaušinėlius, tokiu būdu palaipsniui išnyksta. 

Kilmės šalis:
Indija
Kiekis:
1000 ml
Panašios prekės
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Be glitimo Be glitimo
Veganiška Veganiška
Augalinis maisto papildas Augalinis maisto papildas
Ekologiška Ekologiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda