Katalogas
Ajurvedinis stiprinantis masažo aliejus Enhance, Holy Lama, 100ml
Prekės ženklas: Holy Lama
Ajurvedinis stiprinantis masažo aliejus ENHANCE, Holy Lama, 100ml
  • Ajurvedinis stiprinantis masažo aliejus ENHANCE, Holy Lama, 100ml

Ajurvedinis stiprinantis masažo aliejus Enhance, Holy Lama, 100ml

Prekės ženklas: Holy Lama

Su jazminu, kvapiąja kananga (ylang ylang) ir citrina.

Gerai tinka subalansuoti ir nuraminti Pita došą. Unikalus eterinių aliejų mišinys padeda išlaikyti ramybę ir minčių stabilumą.

Ajurvedinis masažo aliejus „Holy Lama Naturals“ Enhance yra unikalus aliejų mišinys ir gali būti naudojamas masažui arba kaip kasdienis kūno aliejus.

995 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 9 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 9 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,27 €.

Prieinamumas: 2
Prekės kodas: PI22230

Rozmarinas, kvapnusis šalavijas ir citrina.

Suteikiantis palaimingą būseną.

Ajurvedinio masažo aliejus „Holy Lama Naturals“, „Bliss“ - unikalus aliejų mišinys, kurį galima naudoti masažui arba kaip kasdienį kūno aliejų.

Pagaminta Indijoje, Keraloje.

Ingredientai (INCI): Helianthus Annuus Seed Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Cocos Nucifera Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis  Oil, Citrus Nobilis Oil, Salvia Sclarea Flower Oil, Citrus Limonum Fruit Oil, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Linalool, Limonene, Citral, Geraniol. 

------------------------------------

Natūrali - tvari - sąžininga prekyba

„Holy Lama“ produktai daugiausia gaminami iš natūralių ingredientų, vengiant naudoti stipriias chemines ar sintetines medžiagas. Kur įmanoma, pakavimui naudojamos tvarios medžiagos. Gamybos metu susidaro mažiau nei 1% atliekų, o visos atliekos naudojamos kaip kuras ar galvijams, todėl įmonės anglies pėdsakas yra išskirtinai mažas!

Gamybai naudojamos žaliavos daugiausia gaunamos iš Keralos ir likusios Indijos vietinių ūkininkų, remiantis septynis dešimtmečius siekiančiais tvirtais santykiais su ūkininkais. Verslas veikia be kreditavimo principo, t.y. visiems ūkininkams ir žaliavų tiekėjams mokama iš karto. Gamykla darbuotojams moka teisingus atlyginimus, o ūkininkams - teisingas kainas.

Moterų įmonė

„Holy Lama Naturals“ Keraloje yra pripažinta vyriausybės patvirtinta moterų įmone, kurioje daugiau nei 80% gamyklos darbuotojų yra moterys. Dauguma jų yra iš nepalankios aplinkos (t.y. našlės ar paliktos partnerio).

Odos tipas:
Jautriai odai
Probleminei odai
Rekomenduojama
Stresui mažinti
Poveikis Pita došai
Balansuoja
Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Indija
Kiekis:
100 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime