Katalogas
Kūno ir veido odos aliejus Pink Lotus Beauty Elixir, Khadi, 100ml
Prekės ženklas: Khadi
Kūno odos aliejus Pink Lotus Beauty Elixir, Khadi Naturprodukte, 100ml
  • Kūno odos aliejus Pink Lotus Beauty Elixir, Khadi Naturprodukte, 100ml
  • Kūno odos aliejus Pink Lotus Beauty Elixir, Khadi Naturprodukte, 100ml
  • Kūno odos aliejus Pink Lotus Beauty Elixir, Khadi Naturprodukte, 100ml
  • Kūno odos aliejus Pink Lotus Beauty Elixir, Khadi Naturprodukte, 100ml
  • Kūno odos aliejus Pink Lotus Beauty Elixir, Khadi Naturprodukte, 100ml
  • Kūno odos aliejus Pink Lotus Beauty Elixir, Khadi Naturprodukte, 100ml

Kūno ir veido odos aliejus Pink Lotus Beauty Elixir, Khadi, 100ml

Prekės ženklas: Khadi

* Leidžia patirti savo švelnų jausmingumą.

* Užtvindys odą koncentruotu drėkinimu

* Ajurvedinės galios harmonizuoti pagalba Khadi Pink Lotus Beauty Elixir atstato sveiką, natūralią aliejaus ir drėgmės pusiausvyrą odoje.

* Indijos lotoso žiedas ajurvedoje laikomas šventu augalu - jis subalansuoja odos energiją ir atspindi jausmingą tyrumą

* Brahmi suteikia ilgalaikį drėkinimą, o sezamo ir morkų sėklų aliejus ramina net sausą ir sudirgintą galvos odą

* Tradicinė ajurvedos formulė: 100% natūrali ir veganiška

2295 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 22 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 22 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,66 €.

Prieinamumas: 4
Prekės kodas: KH-KOE-10-XX

Khadi Pink Lotus Beauty Elixir kūno aliejus: pajuskite subalansuotą, švelniai šilkinę odą su švelniu jausmingumu - tarsi subtilus lotoso lapas, sumaišytas su vandens burbuliukais, kurie džiugina jūsų odą.

Harmonizuojantis sielos aliejus pasižymi balansuojančiu poveikiu, suteikia drėkinamą koncentraciją ir suteikia odai šilko lygumo pojūtį. Galingas indiškų vaistinių žolelių - lotoso žiedų, nimbamedžio, jautriosios mimozos ir mėlynžiedės taškuonės Brahmi mišinys yra senovės ajurvedos formulė. Sausi odos plotai drėkinami ir atstatoma natūrali aliejaus ir vandens pusiausvyra odoje. Tuo pačiu metu eteriniai aliejai skatina jūsų dvasią; vien jų taikymas tampa tikrai jausminga patirtimi.

Šio pusiausvyrinio, slopinančio efekto paslaptis yra Khadi Pink Lotus Beauty eliksyras: gaminamas pagal senovės ajurvedos formules, naudojant tradicinę praktiką, kai švelniai verdamos rankomis nuskintos indiškos vaistinės žolelės ant atviros ugnies. Taip paruošti ajurvediniai augalų ekstraktai (vaistinis nuoviras) sujungia visą atskirų augalų potencialą ir unikalią esmę, kad sukurtų harmoningą visumą.

Jausmingas, maitinantis Khadi Pink Lotus Beauty Elixir kūno aliejaus poveikis gaunamas iš Khadi eliksyro, kuris yra švelniai ir su meile paruoštas pagal senovės ajurvedos formules. Jis sujungia atskiras Indijos vaistines žoleles, vaisius ir lapus, kad sukurtų stebuklingą visumą:

Lotoso žiedas. Ajurvedoje jis laikomas šventu augalu. Lotoso žiedas yra ne tik gražus; jis taip pat skatina jūsų kūno savigydos galias ir stiprina jūsų imuninę sistemą. Be to, lotoso žiede yra specialus fermentas, kuris sulėtina jūsų odos senėjimo procesą.

Brahmi. Ši vaistinė žolė yra labai vertinama ajurvedoje, joje yra stiprinančių ir valančių ingredientų, tokių kaip flavonoidai ir saponinai. Brahmi suteikia koncentruotą maistą sausai, sudirgusiai odai.

Riešutinė viksvuolė. Tūkstantmečius žinoma kaip vaistinė žolė, riešutų žolė turi švelnų, bet ilgalaikį priešuždegiminį, valantį ir atstatantį poveikį.

Ylang ylang atpalaiduoja kūną ir sielą bei harmonizuoja ir stabilizuoja jūsų būties būseną. Aliejus drėkina odą ir palaiko ją minkšta ir jaunatviška.

Levandų eterinis aliejus ir subtilių žiedų ekstraktai turi antiseptinių ir priešuždegiminių savybių. Jie švelniai ir ilgai palengvina sudirgusią odą.

Nimbamedis (Neem) nuskaidrina į dėmeles linkusią odą - dingsta inkštirai, priemaišos ir paraudimai. Taip pat išvalo poras.

Mimosa stiprina ir pagyvina jūsų odą ir taip pat turi raminantį, apsauginį poveikį.

* Tegul jus įkvepia ajurvedos galia - seniausias žmonijos požiūris į natūralų gydymą. Khadi eliksyro kūno aliejai yra sertifikuoti pagal griežtas tarptautinio COSMOS standarto AISBL ekologiškos ir natūralios kosmetikos gaires, o jų kokybė yra reguliariai tikrinama pagal Europos kosmetikos gaminių reglamento standartus.

Klausykitės savo odos, kai ji jums dainuoja! Pasimėgaukite „Pink Lotus Beauty Soul Oil“ aliejumi ir mėgaukitės gražia akimirka, kai ji jo burbuliukai šoka ant jūsų odos ir apgaubia juslingu aromatu. Net pradėdami masažuoti aliejų ant savo kūno, pajusite, kaip atsibunda jūsų oda, tampa švelnesne ir labiau subalansuota. Čia atraskite melodingą „Pink Lotus Beauty“ aplikacijos ritualą, kuris sustiprina „Pink Lotus Beauty“ efektą. Leiskite Khadi prisijungti prie jūsų savo kelionėje, kai patiriate šį švelnų jausmingumą.

Khadi Pink Lotus Beauty Elixir kūno aliejus kartu su Khadi Shatavari Everyoung Elixir kūno aliejumi ir Khadi Rose Love Elixir kūno aliejumi sudaro kūno aliejų seriją „Šventasis kūnas“. "Šventasis Kūnas" yra holistinio kūno ir sielos maitinimo sinonimas. Tai padeda jums projektuoti savo vidinį spindesį į išorinį pasaulį.

Khadi „Skin & Soul Elixir“ kūno aliejai maitina jūsų odą tuo, kaip muzika maitina jūsų sielą.

Naudojimas

Khadi Pink Lotus Beauty Elixir kūno aliejus lepina jūsų odą nuo pat pradžių, nes įsigalėja mistinis balansuojantis mūsų ajurvedos formulės poveikis. Patirkite „Pink Lotus Beauty Elixir“ drėkinimą ir natūralų šilką ant savo odos.

Naudokite jį, norėdami suaktyvinti vieną iš giliausių savo energijos taškų - sakralinę čakrą - ir patirti savo jausmingumą.

Paprastas naudojimas: 1-2 buteluuko pompos paspaudimais įpilkite aliejaus į ranką ir švelniai sukamaisiais judesiais įmasažuokite į ką tik sudrėkintą ir dar šiek tiek drėgną odą. Duokite aliejui šiek tiek laiko, kol jis įsigers ir suteiks nuostabius naujus pojūčius ant odos.

Khadi Pink Lotus Beauty Elixir kūno aliejų naudokite kartu su kitomis Khadi asmens priežiūros priemonėmis: papildykite jį Khadi Shatavari Everyoung Elixir kūno aliejumi, jei turite brandesnę odą, kuriai reikia papildomos hidratacijos dozės, derinkite su Khadi Rose Love Elixir kūno aliejumi, kad neutralizuotumėte paraudimą ir išsiplėtusius kapiliarus.

Natūralus BDIH sertifikuotas produktas!

Sudėtis (INSI)Oryza Sativa Bran Oil*, Sesamum Indicum Seed Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil*, Nymphaea Caerulea Flower Extract, Rubia Cordifolia Root Extract*, Bacopa Monnieri Leaf Extract*, Cyperus Scariosus Root Extract*, Lavandula Angustifolia Flower Oil, Tocopherol, Linalool**, Cananga Odorata Flower Oil, Cedrus Deodara Wood Oil, Azadirachta Indica Seed Oil*, Daucus Carota Sativa Seed Oil, Benzyl Benzoate**, Geraniol**, Benzyl Salicylate**, Farnesol**, Limonene**, Benzyl Alcohol**, Eugenol**, Isoeugenol**

*iš ekologinių ūkių
**iš 100% natūralių eterinių aliejų

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Vokietija
Kiekis:
100 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška