Katalogas
Purškiamas skystis slenkantiems plaukams Hairzone Solution, Himalaya, 60 ml
Prekės ženklas: Himalaya Herbals
Purškiamas skystis slenkantiems plaukams Hairzone Solution, Himalaya, 60 ml
  • Purškiamas skystis slenkantiems plaukams Hairzone Solution, Himalaya, 60 ml

Purškiamas skystis slenkantiems plaukams Hairzone Solution, Himalaya, 60 ml

Prekės ženklas: Himalaya Herbals

Stabdo plaukų slinkimą ir skatina augimą.

Apsaugo folikulų degeneraciją. Stiprina plaukų šaknis.

Padeda efektyviai kovoti su grybelinėmis, bakterinėmis, virusinėmis galvos odos infekcijoms.

995 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 9 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 9 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,27 €.

Prieinamumas: 11
Prekės kodas: 8901138817251

"Himalaya Hair Zone Solution" naudoja fotofarmacinį vietinio poveikio preparatą, apsaugantį nuo plaukų slinkimo ir skatinantį naujų plaukų augimą. Tai visiškai natūralus produktas, kurio sudėtyje yra ajurvedinių ingredientų, neleidžiančių plaukų folikulams degeneruoti ir kovojančių su plaukų slinkimu pačioje jo pradžioje. Himalaya Hair Zone Solution sudėtyje esančios sudedamosios dalys taip pat didina plaukų atsparumą tempimui, be to, skatina plaukų folikulų skaičiaus didėjimą ir didina plaukų folikulų tankį. Šis tirpalas veiksmingai mažina chemoterapijos sukeltą plaukų slinkimą ir kitus distrofinius augančių folikulų pokyčius.

Privalumai

* Himalaya Hair Zone Solution sudėtyje yra Palasha, kuris veiksmingai kontroliuoja plaukų folikulų degeneraciją ir prailgina plaukų augimo fazę.

* Palasha taip pat veikia kaip sutraukianti priemonė, palengvinanti galvos odos sudirginimą ir niežulį, atsiradusį dėl grybelinių ar kitų mikrobinių infekcijų.

* Dėl antioksidacinių savybių Palasha yra stipri laisvųjų radikalų šalinimo priemonė, galinti užkirsti kelią plaukų slinkimui.

* Palashabheda veikia kaip antimikrobinė priemonė, kuri pašalina ir užkerta kelią bet kokioms bakterijoms, virusams ir grybelinėms infekcijoms ir palaiko sveiką galvos odą.

* Himalaya Hair Zone Solution veiksmingai didina plaukų tankį ir folikulų skaičių.

Sudėtis:

Palasha (Butea monosperma)

Palashabheda (Butea parviflora)

Naudojimas:

Himalaya Hair Zone Solution - tai visapusiškas tirpalas, kuriuo galima gydyti įvairios etiologijos sukeltą plaukų slinkimą ir skatinti naujų plaukų augimą.

Himalaya Hair Zone Solution veiksmingai gydo bakterines, grybelines ir virusines galvos odos infekcijas, sukeliančias plaukų slinkimą, niežėjimą ir sausumą.

Jis gali gydyti galvos odos distrofinių pokyčių simptomus, tokius kaip sausumas ar niežulys.

Jis puikiai tinka žmonėms, kurie susiduria su regresuojančia plaukų linija ir stipriu plaukų slinkimu dėl folikulų pažeidimo.

Šis produktas pasižymi antimikrobiniu, sutraukiamuoju ir antioksidaciniu poveikiu, kuris gali padėti žmonėms, kuriems taikoma chemoterapija, suvaldyti ir sumažinti plaukų slinkimą.

Kaip naudoti:

Himalaya Hair Zone tirpalą gausiai užpurkškite ant įvairių galvos odos dalių, ypač pažeistų regionų. Švelniai įmasažuokite tirpalą į galvos odą 5-10 minučių ir palikite per naktį. Kitą dieną galite plaukus išplauti. Nuo stipraus plaukų slinkimo kenčiantys žmonės gali naudoti tirpalą du kartus per dieną.

Saugumo informacija

Naudokite prižiūrint gydytojui.

Prieš naudodami atidžiai perskaitykite etiketę.

Nenaudokite jo, jei plomba pažeista arba suklastota.

Laikykite jį atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių.

Laikykite jį vėsioje ir sausoje vietoje.

Laikykite jį vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Skirta tik išoriniam naudojimui.

Nenuryti.

DUK

1. Ar vartojant "Himalaya Hair Zone Solution" gali pasireikšti koks nors šalutinis poveikis?

Himalaya Hair Zone Solution yra augalinis tirpalas, kuris yra visiškai saugus ir vargu ar gali sukelti alergiją ar šalutinį poveikį. Vis dėlto, jei susidūrėte su bet kokiu šalutiniu poveikiu, nutraukite produkto vartojimą. Jei šalutinis poveikis išlieka, patartina kreiptis į gydytoją.

2. Kiek kartų per savaitę galima naudoti Himalaya Hair Zone Solution?

Himalaya Hair Zone Solution galima naudoti kasdien. Esant stipriam plaukų slinkimui, patartina produktą naudoti du kartus per dieną. Norėdami pasiekti geriausių rezultatų, naudokite bent tris kartus per savaitę.

3. Ar "Himalaya Hair Zone Solution" gali naudoti vaikai?

Taip, Himalaya Hair Zone Solution saugu naudoti vyresniems nei 7 metų vaikams, prižiūrint suaugusiems. Taip pat rekomenduojama prieš naudojant produktą vaikams pasikonsultuoti su gydytoju.

4. Ar "Himalaya Hair Zone Solution" tinka visų tipų plaukams?

Taip, Himalaya Hair Zone Solution idealiai tinka visų tipų plaukams.

Sudėtis (INCI):

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Indija
Kiekis:
60 ml
Panašios prekės
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime