Katalogas
Grynas ricinos aliejus, KTC, 250 ml
  • Naujiena
Grynas ricinos aliejus, KTC, 250 ml
  • Grynas ricinos aliejus, KTC, 250 ml

Grynas ricinos aliejus, KTC, 250 ml

Ricinos aliejus yra išgaunamas iš Ricinus Communis augalo sėklų, kaip natūrali plaukų ir odos priežiūros priemonė.

Jis naudojamas nuo neatmenamų laikų, jame gausu vitamino E ir nepakeičiamų riebalų rūgščių, kurios yra būtinos sveikiems plaukams ir odai.

Grynas šalto spaudimo ricinos aliejus yra beskonis ir bekvapis.

790 €
Prieinamumas: 7 Vnt.
Prekės kodas: HL1674

Ricinos aliejus yra išgaunamas iš „Ricinus Communis“ augalo sėklų, kaip natūrali plaukų ir odos priežiūros priemonė.

Jis naudojamas nuo neatmenamų laikų, jame gausu vitamino E ir nepakeičiamų riebalų rūgščių, kurios yra būtinos sveikiems plaukams ir odai.

Grynas šalto spaudimo ricinos aliejus yra beskonis ir bekvapis.

Aliejaus naudojimas:

1. Ricinos aliejus padeda pašalinti spuogus, aknę. - Ricinos aliejaus rūgštis ricinos aliejuje veikia siekiant užkirsti kelią daugeliui virusų ir bakterijų, ir kadangi ricinos aliejus gali giliai įsiskverbti į odos audinius, tai padeda veiksmingai gydyti spuogus.

Norėdami išsigydyti spuogus, uždėkite karštą drėgną rankšluostį vakare prieš miegą ant savo veido. Šiluma švelniai atvers veido odos poras. Po to švelniai įmasažuokite ricinos aliejų į veido odą. Palikite per naktį. Norėdami pamatyti geresnius rezultatus, kartokite tai kasdien 1-4 savaites. Taip pat galite pakartoti ir du kartus per dieną: ryte ir vakare.

2. Ricinos aliejus išlaiko odą švelnia, jaunatviška. - Ricinos aliejus sugeba prasiskverbti giliau nei bet kuris kitas eterinis augalinis aliejus, todėl tai puikus būdas išlaikyti odą jauna ir šviežia. Ricinos aliejus veikia geriau nei bet kuris parduotuvėje nusipirktas kremas nuo odos senėjimo.
Vienas iš geriausių ir lengviausių būdų kaip panaudoti ricinos aliejų yra patepti mažu jo kiekiu aplink akis prieš miegą ir ryte nuplauti.

Jūs taip pat galite patrinti ricinos aliejumi visą savo veidą, bet, kadangi jis yra labai tirštas ir lipnus, naudokite jį taupiai. Geriau naudoti po truputį ir ilgesnį laiką! Po 2-3 valandų galite jį nuplauti, bet visada galite palaikyti ir ilgiau, jei jaučiatės patogiai. Šio tipo aliejaus naudojimas gali suteikti nepatogų jausmą karštesniame ir labiau drėgname klimate. Taigi, vėsios dienos/naktys arba rudens/žiemos periodas gali būti labiau tinkamas metas ricinos aliejaus kaukėms.

Atliekant šias procedūras kasdien, išvengsite bei išlyginsite raukšles, o oda atrodys šviežia, jaunatviška ir elastinga. Nuolat naudojant keletą mėnesių, tai taip pat gali padėti išnaikinti senas tamsias dėmes, likusias nuo spuogų.

3. Ricinos aliejus suardo išorinius ir vidinius randų audinius ir neleidžia susidaryti naujiems randams. - Ricinos aliejus yra neprilygstamas įsiskverbime į giliuosius audinius irjo skvarbumas padeda sušvelninti ir pašalinti išorinius ir vidinius randus, pvz., likusius po operacijos.

Ricinos aliejus prasiskverbia giliai į audinius, kad lėtai išsisklaidytų randų audinį. Nuostabu, tačiau ricinos aliejus sugeba atskirti sveikas ląsteles nuo nesveikų. Sveikas ląsteles ricinos aliejus dezoksikuoja ir stimuliuoja jas, kartu gerindamas kraujotaką. Nesveikas ląsteles, tokias kaip randų audinys ir augliai, ricinos aliejus apdirbs agresyviai, tirpindamas jas savo tirpiklio savybėmis.

Norėdami suskaidyti vidinius randus, pamerkite švarų medžiagos gabalėlį į ricinos aliejų ir pridėkite prie rando srities valandai ar dviems per dieną. Jūs taip pat galite tiesiog patepti ricinos aliejumi šią sritį kasdien. Rimtesniems vidiniams randams išnaikinti prireiks daugiau laiko.

4. Ricinos aliejus ramina pūslelinę (herpesą). - Herpesas yra virusinės infekcijos tipas, ir kaip įrodyta, ricinos aliejus stiprina organizmo limfocitus, todėl gali būti, kad ricinos aliejaus vartojimas yra naudingas visiems, kurių imuninė sistema yra nusilpusi.

5. Ricinos aliejus sutankina blakstienas ir antakius. - Prieš miegą švelniai patrinkite ricinos aliejumi per blakstienų šaknis. Tai užkerta kelią blakstienų retėjimui ir skatina greitą jų augimą, todėl blakstienos tampa storesnės ir tankesnės. Tiesą sakant, daugelyje komercinių produktų blakstienoms sudėtyje yra ricinos aliejaus.
Norėdami sutankinti antakius, prieš miegą įtrinkite šiek tiek ricinos aliejaus į antakių liniją.

6. Ricinos aliejus apsaugo nuo plaukų slinkimo ir regeneruoja plaukus. - Ricinos rūgšties antibakterinės ir antifungicidinės savybės, esančios ricinos aliejuje, apsaugo galvos odą ir plaukus nuo infekcijų, kurios gali sukelti plaukų slinkimą. Omega-9 riebalų rūgštys ricinos aliejuje taip pat maitina plaukus ir neleidžia galvos odai išdžiūti. Įtrynus ricinos aliejų į galvos odą ir plaukų šaknis, skatins naujų plaukų augimą keletą mėnesių. Taip pat sulėtės plaukų slinkimas.

Giliam gydomąjam gydymui įtrinkite ricinos aliejų į galvos odą ir palikite jį per naktį. Galite apvynioti plaukus rankšluosčiu arba specialia kepurėle, kad aliejus išliktų ant galvos ir nesuteptų jūsų patalynės (ricinos aliejaus dėmių beveik neįmanoma pašalinti).

Lengvesniam gydymui dienos metu įtrinkite nedidelį kiekį ricinos aliejaus į galvos odą arba plaukus (priklausomai nuo to, kur jūs manote, jums reikalinga). Ricinos aliejus yra labai tirštas ir klampus, todėl tai užima šiek tiek daugiau laiko. Galite jį dienos pabaigoje išplauti arba palikti, jei jaučiatės patogiai (išlaikykite savo įprastą plaukų plovimo režimą, kad ir koks jis būtų).

Tačiau, jei turite švelnius arba silpnus/trapius plaukus, geriausia yra sumaišyti ricinos aliejų su lengvesniu aliejumi, kad vėliau jį lengviau būtų nuplauti (maistinė soda taip pat padės pašalinti ricinos aliejų, tačiau ji gali būti laikinai sausinanti plaukus).

Kai kurie praneša apie gerus ricinos aliejaus sumaišymo su kokosų arba alyvuogių aliejumi rezultatus. Kokosų aliejus yra ypač naudingas atkuriant pažeistus ir silpnus plaukus, nes jame yra didelis maistinių medžiagų kiekis.

7. Ricinos aliejus palaiko plaukus minkštus ir blizgančius. - Ricinos aliejus yra drėkinantis, nes jis drėkina plaukus ir odą. Ricinos aliejaus naudojimas plaukams išlaikys jų išvaizdą minkšta, blizgančia ir stipria.

8. Ricinos aliejus suminkština storus odos surambėjimus ir nuospaudas. - Ricinos aliejus suminkštins bet kokią šiurkščią ar sustingusią odą, įskaitant surambėjimus ir nuospaudas. Norėdami gydyti nuospaudas, patepkite kojas/pėdas ricinos aliejumi prieš miegą ir apsimaukite medvilnines kojines.

9. Ricinos aliejus išgydo odos infekcijas, tokias kaip "atleto pėda" ir grybelis. - Pažeistą zoną patepkite ricinos aliejuje įmirkintu medžiagos gabalėliu. Jei zona yra pakankamai maža, vietoj jo gali būti naudojamas pleistras su kelias lašais ricinos aliejaus.

10. Ricinos aliejus apsaugo nuo strijų. Kasdien nedideliu kiekiu ricinos aliejaus įmasažuokite pilvo ir šlaunų sritį, kad išvengtumėte raukšlių nėštumo ar svorio padidėjimo laikotarpiu.

11. Ricinos aliejus pašalins apgamus ir karpas (pasitelkiant šilumą greičiau pasieksite rezultatų)
Kiekvieną vakarą įtrinkite ricinos aliejų į apgamą arba karpą. Per keletą savaičių apgamas (ar karpa) pradės traukti s, o ilgalaikis vartojimas galų gale pašalins juos be jokių randų. Visiškas pašalinimas gali užtrukti 2-3 mėnesius, tačiau šis lėtas gijimas taip pat užtikrins, kad jūsų odoje neatsirastų "skylės" (chirurginis karpų ar apgamų pašalinimas dažnai palieka skylę, kurioje yra įtempta oda. Šis pažeidimas dažnai gali tapti nuolatiniu).

Sudėtis (INCI):

100% grynas šalto spaudimo ricinos aliejus (Ricinus Communis)

Kilmės šalis:
Didžioji Britanija
Kiekis:
250 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Visos prekės