Katalogas
Pėdų kremas įtrūkusioms ir sausoms pėdoms, Patanjali, 50ml
Prekės ženklas: Patanjali
Pėdų kremas įtrūkusioms ir sausoms pėdoms, Patanjali, 50ml
  • Pėdų kremas įtrūkusioms ir sausoms pėdoms, Patanjali, 50ml

Pėdų kremas įtrūkusioms ir sausoms pėdoms, Patanjali, 50ml

Prekės ženklas: Patanjali

Ajurvedinis pėdų kremas įtrūkusioms ir sausoms pėdoms "Crack Hill" Pananjali drėkina, šveičia ir apsaugo kulnus nuo naujų įtrūkimų, pažeidimų ir dehidratacijos.

"Crack Hill" Pananjali yra natūrali priemonė sausai ir šiurkščiai pėdų odai prižiūrėti.

Taikymo sritis: pėdoms

Poveikis: maitinamasis

Problemos tipas: sausumas

Speciali sudėtis: tinka kasdieniam naudojimui

Savybės: Nebandyta su gyvūnais, Vegetariškas

595 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 5 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 5 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,15 €.

Prieinamumas: 11
Prekės kodas: HL1088

"Crack Heal Cream Patanhali" yra unikali ajurvedinė vaistažolių formulė, skirta greitam įtrūkusių kulnų ir pėdų gydymui. Šis pėdų kremas veiksmingai drėkina ir minkština pėdų odą, pašalina odos įtrūkimus ir sausumą, gydo įtrūkusios odos sukeltus uždegimus ir sudirgimus.

Kremo sudėtyje yra iš Indijos kilusių augalinių ingredientų, kurie pasižymi išties stebuklingomis savybėmis, veikia antiseptiškai, regeneruojančiai, priešuždegimiškai, antibakteriškai, gydančiai, atkuriamai ir priešgrybeliškai. Naudojant "Patanjali" pėdų kremą oda sudrėkinama, tampa elastinga ir minkšta, pašalinamas nemalonus pėdų kvapas.

Pagrindinės kremo nuo kulnų ir pėdų įtrūkimų sudedamosios dalys: 

* Barbadoso alavijas - galingas natūralus drėkiklis, antioksidantas, antiseptikas, odos tonikas, veiksmingas gydant odos ligas, jaunina odą, turi sutraukiančių ir žaizdas gydančių savybių;

* Bičių vaškas - apsaugo odą nuo drėgmės praradimo, giliai drėkina dermą ir atkuria vandens pusiausvyrą.

* Kamforo aliejus puikiai valo ir dezinfekuoja odą, normalizuoja riebalų funkciją, gerina odos stangrumą ir elastingumą, todėl ji atrodo jaunesnė;

* Kviečių gemalų aliejus - kviečių gemalų aliejus yra fosforo, kalio, magnio, kalcio, cinko, geležies, seleno ir kitų mikroelementų, taip pat vitaminų komplekso: B1, B2, B3, B5, B6, B9, E, galingo natūralaus antioksidanto šaltinis; 

* Garstyčių aliejus - maitina epidermį, gerai drėkina, šalina dermatito, seborėjos, psoriazės simptomus, naikina odos paviršiuje esančias patogenines bakterijas ir grybelines ligas;

* Ciberžolė - vartojama odos ligoms gydyti, žaizdoms, opoms, pjūviams, nudegimams gydyti, suteikia odai minkštumo ir elastingumo.

Naudojimas: Nuplaukite ir nusausinkite gydomą odos plotą. Kulnus reikėtų iš anksto nušveisti, nušveisti negyvą odą, tada tepti kremą ir švelniai įtrinti, kol visiškai įsigers. Švelnus masažas pagerina kojų kraujotaką, todėl pagerėja gijimo procesas. Procedūrą kartokite du ar tris kartus per dieną.

Sudėtis (INCI): Aqua, Petroleum Jelly, E-Wax, Cetostearyl Alcohol, Propylene glycol, Rosemary Oil, Potassium Hydroxide, Carbomer, Methylparaben, Propylparaben.

Gamintojas: Patanjali Ayurved Limited, Haridwar, Uttarakhand, Indija

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Indija
Kiekis:
50 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime