Katalogas
Dantų pasta Complete Care Gum Expert, Himalaya Herbals
Prekės ženklas: Himalaya Herbals
Dantų pasta Complete Care Gum Expert, Himalaya Herbals
  • Dantų pasta Complete Care Gum Expert, Himalaya Herbals

Dantų pasta Complete Care Gum Expert, Himalaya Herbals

Prekės ženklas: Himalaya Herbals

Dantų pastoje esantis naujausias žolelių derinys užtikrina puikią kasdienę burnos priežiūrą: 12 valandų apsaugą nuo žalingų mikrobų, padeda išvengti dantenų kraujavimo ir stabdo dantų akmenų formavimąsi.

Pagrindinės veikliosios medžiagos: persikinės salvadoros (Miswak) padeda išvengti dantenų uždegimo ir mažina dantenų kraujavimą; nimbamedis pasižymi antibakterinėmis savybėmis ir naikina mikrobus; granatai turi sutraukiamųjų ir kraujavimą stabdančių savybių, kurios padeda stiprinti dantenas.

Sudėtyje yra fluoro.

295 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 2 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 2 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,06 €.

Prieinamumas: Laikinai neturime
Prekės kodas:
Kiekis
Laikinai neturime


"Himalaya's Complete Care" dantų pasta, kurios sudėtyje yra retų žolelių ingredientų, kurių sudėtyje yra daug antioksidantų, buvo specialiai sukurta, kad dantys ir dantenos būtų stiprios. Dantų medis, rastas subtropinių Himalajų slėnyje, puikiai tinka kraujuojančioms dantenoms. Šis citrinų kvapo medis buvo naudojamas visame pasaulyje gydymo priemonėse, siekiant sumažinti skausmą. Nimbamedis ir granatai dantų pastoje "Complete Care" kovoja su bakterijomis ir suteikia jūsų dantims apsaugą visai dienai.

Sudėtyje:

Granatų vaisių žievė turi sutraukiančių, antibakterinių ir antioksidacinių savybių. Naujausi tyrimai parodė, kad granatai taip pat padeda kovoti su dantų apnašomis.

* Indiški Arabic Tree akacijų sakai ir šviežios šakelės yra naudojamos dantenų ir dantų apsaugai. Žievės ekstrakte yra taninai, kurie yra žinomi dėl jų antioksidacinių savybių.

* Nimbamedis buvo naudojamas šimtus metų kaip labai efektyvi bendros burnos higienos priemonė. Nimbamedžio žievė turi fenolio ir antioksidacinį poveikį, taip pat turi priešuždegiminių ir antimikrobinių savybių.

* Triphala yra sutraukianti medžiaga, kuri stabdo dantenų kraujavimą. Turtinga taninais ir fenolio junginiais, turinčiais antioksidacinių savybių, šį žolių mišinys padeda gydyti burnos žaizdeles.

* Paprastoji garšva, gerbiama žolelė Ajurvedoje, yra naudojama kaip gydymo priemonė įvairiems negalavimams. Ji turi burną gaivinančių, antiseptinių, sutraukiančių savybių.

* Netikras juodasis pipiras turi priešuždegiminių savybių, kurios veiksmingai gydo dantenas. Jame yra daug antioksidantų komponentų, žinomų kaip flavonoidai.

* Kiniška skaistminė vertinama dėl priešuždegiminių, analgetinių ir antioksidantinių savybių.

Dantų pasta yra 100% vegetariška ir be parabenų.

Valykite dantis su dantų pasta bent du kartus per dieną.

Negalima nuryti, po naudojimo išspjauti ir išskalauti geriamuoju vandeniu.

Vaikams, jaunesniems nei 6 m., naudoti dantų pastą tik su suaugusiųjų priežiūra.

Sudėtis (INCI): Sorbitol, Aqua, Hydrated Silica, Glycerin, Silica, Sodium Lauryl Sulphate, Aroma, Xanthan Gum, Titanium Dioxide, Sodium Saccharin, Menthol, Sodium Benzoate, Punica Granatum Pericap Extract, Potassium Sorbate, Calcium Flouride, Zanthoxylum Alatum Fruit Extract, Acacia Arabica Stem Bark Extract, Terminalia Chebula Fruit Extract, Terminalia Bellerica Fruit Extract, Embilica Officinalis Fruit Extract, Embilia Ribes Fruit Extract, Azadirachta Indica Bark Extract, Vivtex Negundo Extract, Thymol, Citric Acid, Salvadora Persica Stem Extract, Acacia Farnesiana Flower/Stem Extract, Acacia Catechu Bark Powder, Mimosops Elengi Flower Extract, Limonene.

Kilmės šalis:
Jungtiniai Arabų Emiratai
Gamintojo šalis:
Jungtiniai Arabų Emyratai
Svoris / Kiekis:
80 g
150 g
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime