Katalogas
Ajurvedinis cukrus Sharkara, 500 g
Prekės ženklas: Classic Ayurveda
Sharkara ajurvedinis cukrus, 500 g
  • Sharkara ajurvedinis cukrus, 500 g

Ajurvedinis cukrus Sharkara, 500 g

Prekės ženklas: Classic Ayurveda

Sharkara yra unikalus ajurvedinis cukrus, tradiciškai gaminamas Indijoje. Jo kokybė ir suderinamumo savybės padaro šį cukrų labai unikaliu.

Ajurveda aprašo labai daug cukraus rūšių, tačiau Sharkara cukrus laikomas labiausiai vertingu iš visų. Rekristalizacijos procesas užtikrina, kad cukrus turi ypatingai didelį grynumą.

Sharkara yra labai unikalus ajurvedinis cukrus, kuris gaminamas pagal sudėtingą techniką mažose gamyklose Indijoje su ajurvediniais patarėjais Dr. Kirit Pandya ir Dr Prerak Shah.

Sharkara yra labai švelnus ir turi harmonizuojančių savybių. Jis gaminamas pagal specialų receptą ir nėra balinamas, todėl turi šviesiai pilką spalvą ir beveik neutralią pH vertę.

995 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 9 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 9 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,27 €.

Prieinamumas: Laikinai neturime
Prekės kodas: 18000
Laikinai neturime


Ajurveda apibūdina daugybę cukraus rūšių. Šarkara laikoma vertingiausia rūšimi. Intensyvus perkristalinimo procesas užtikrina išskirtinį cukraus grynumą.

Sharkara yra unikalus ajurvedinis cukrus, specialiai pagamintas Indijoje. Jis gaminamas sudėtingu procesu mažose gamyklose, prižiūrint Ajurvedos patarėjams daktarui Kiritui Pandijai ir daktarui Prerakui Shahui. Gamybos procesas kilęs tiek iš klasikinių Ajurvedos tekstų, tiek iš šių laikų Vaidijų (Ajurvedos gydytojų) šeimos tradicijų. Šis karališkasis cukrus pasižymi išskirtinėmis savybėmis tik tiksliai laikantis nustatytų gamybos gairių.

Šarkara yra labai švelnus ir pagal Ajurvedą turi harmonizuojantį poveikį. Rūgštį gaminančios cukranendrių cukraus dalys daugiausia randamos augalo stiebe ir šaknyse. Valymas ir lėtas perkristalinimo procesas pašalina šiuos toksinus. Gamybos metu prarandama apie 1/3 tūrio. Šviesiai geltoni, nelygūs kristalai, likę po kristalizacijos, džiovinami karštoje Indijos vasaros saulėje. Šis procesas brandina ir suteikia Ajurvedos stiprumo. Galiausiai jis susmulkinamas į mažus gabalėlius ir sumalamas į miltelius.

Rafinavimo pabaigoje normalus cukrus paprastai balinamas sieros rūgštimi, kuri sunaikina visas Ajurvedos savybes. Tikras klasikinės Ajurvedos Sharkara ajurvedinis cukrus nėra apdirbamas tokiu būdu. Tai matyti iš šviesiai pilkos spalvos. Jis turi beveik neutralią pH vertę.

Ingridientai: cukranendrių cukraus, prieskonių ir žolelių mišinys

Informacija apie maistingumą 100 g:

Energija: 1680 kj / 401 kcal

Riebalai: 0 g

iš jų sočiųjų riebalų rūgščių: 0 g

iš jų polinesočiosios riebalų rūgštys: 0 g

Angliavandeniai: 100 g

iš jų cukraus: 100 g

Baltymai: 0 g

Druska: 0 g

Laikymo sąlygos: laikyti sausai ir apsaugoti nuo šviesos.

Kilmė: Ne ES žemės ūkis (Indija)

Gamintojas: AMLA Natur Vertriebs GmbH, Vokietija

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Vokietija
Svoris / Kiekis:
500 g
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime