Rožinė Himalajų druska Heera Virgin, smulkinta, 400 g
Rožinė Himalajų druska Heera, smulkinta, 400 g
  • Rožinė Himalajų druska Heera, smulkinta, 400 g

Rožinė Himalajų druska Heera Virgin, smulkinta, 400 g

Heera Virgin rožinė Himalajų druska yra senovinė druska išgauta galinguose Himalajų kalnuose, natūraliai turtinga mineralais ir puikaus skonio.

289 €
Prieinamumas: 6 Vnt.
Prekės kodas: 10734/1

Saugiai užkonservuota nesugadintoje, mineralais natūraliai turtingoje aplinkoje Himalajuose prieš daugiau nei 250 milijonų metų susiformavusi, Heera Virgin rožinė Himalajų druska yra gryna, natūraliai mineralais turtinga, be priemaišų senovinės jūros, kuri kadaise sėmė dabar didžiausią ir labiausiai nesugadintą kalnyną planetoje, liekana.

Intensyvesnio skonio nei bet kuri kita valgomoji druska ir natūraliai turtinga mineralais, įskaitant geležį, kuri suteikia druskai jos nuostabią rožinę spalvą. Vieną kartą pabandžius Heera Virgin rožinę Himalajų druską, jums bus įdomu, kodėl neatradote šios kalnų druskos anksčiau.

Kilmės šalis:
Vokietija
Kūno tipas (doša):
Vata / Pita / Kapha
Veganams tinkama:
Taip
Svoris:
400 g
Receptai

Apelsininiai keksiukai su chia sėklomis ir uogomis

Fantastiškai kvapnūs ir skanūs keksiukai. Juose tobulai dera saldumas, uogų rūgštumas ir apelsino gaivumas.
Skaityti plačiau

Naminis persto padažas

Labai skanus padažas. Tiks ir prie makaronų, ir ant sumuštinio ar picos.
Skaityti plačiau

Avinžirnių miltų keksiukai su pomidorais

Tobuli užkandiniai keksiukai. Pagaminkite juos prie sriubos ar salotų. Pasiimkite su savimi į įškylą.
Skaityti plačiau

Šalta avokado sriuba su žalumynais

Tobula avokado sriuba. Švelnus avokadas, aromatingos žolelės, saldus mangas ir aštrioji paprika. Skonio bomba. Galima įpilti daugiau vandens, sutrinti visus...
Skaityti plačiau

Avinžirnių sriuba su riešutais

Jau ne kartą rašiau, kad genialumas slypi paprastume. Ši sriuba dar vienas įrodymas. Tik avinžirniai, paprika ir riešutai, o skonis fantastiškas.
Skaityti plačiau

Ispaniška šaltsriubė – gaspačio

Pagaliau karaliauja skaniausių, šviežiausių daržovių metas. Laikas ruošti ispanišką šaltsriubę – gaspačio.Šį kartą gaminau laikydamasi...
Skaityti plačiau

Dalo sriuba su žiediniais kopūstais

Dalas yra džiovinti ir skaldyti nuimta odele ankštiniai (lęšiai, žirniai arba įvairios pupelių rūšys). Ankštiniai yra vienas svarbiausių baltymų...
Skaityti plačiau

Burokėlių sriuba su džiovintomis slyvomis

Neįprasta, bet labai gardi burokėlių sriuba su prieskoniais.
Skaityti plačiau

Cinamoniniai varškės sausainiukai

Kas gali būti skaniau už varškinius sausainiukus? Tik varškiniai sausainiukai. Jie mūsų namuose dingsta greičiausiai.  
Skaityti plačiau

Belgiški vafliai su cukinija ir sūriu

Kaip priversti vaikus valgyti daržoves? Tiesiog reikia juos paslėpti.
Skaityti plačiau
Ajurveda24 rekomenduoja
Visos prekės