Katalogas
Malti imbierai, ekologiški, Kerala Ayurveda, 50 g
  • Naujiena
Malti imbierai, ekologiški, Kerala Ayurveda, 50 g
  • Malti imbierai, ekologiški, Kerala Ayurveda, 50 g
  • Malti imbierai, ekologiški, Sattva Ayurveda, 100 g

Malti imbierai, ekologiški, Kerala Ayurveda, 50 g

Imbieras yra šaknis, kuri yra prieinama visus metus. Šaknys yra unikali ir gali pasigirti daugeliu sveikatinančių savybių. Imbieras buvo naudotas daugiau nei 5000 metų sveikatai ir yra mėgstamas vaistinis ir kulinarinis augalas. Imbieras yra šildantis augalas su aštriu aromatu ir unikaliu skoniu.

Tinka panaudoti vietoje šviežio imbiero. Kartu su kitais džiovintais prieskoniais tiks maistui pagardinti, galima panaudoti ir padažams sutirštinti.

690 €
Prieinamumas: 3 Vnt.
Prekės kodas: NBP4441046

Imbieras yra šaknis, kuri yra prieinama visus metus. Šaknys yra unikali ir gali pasigirti daugeliu sveikatinančių savybių. Imbieras buvo naudotas daugiau nei 5000 metų sveikatai ir yra mėgstamas vaistinis ir kulinarinis augalas. Imbieras yra šildantis augalas su aštriu aromatu ir unikaliu skoniu.

Tinka panaudoti vietoje šviežio imbiero. Kartu su kitais džiovintais prieskoniais tiks maistui pagardinti, galima panaudoti ir padažams sutirštinti.  

Tiesiog pagardinkite juo savo gaminamą patiekalą, tai suteiks šiltą aromatą ir skonį. Gaivinančio citrinos kvapo ir aitraus skonio imbieras yra labai populiarus prieskonis visama pasaulyje. Mes visi išbandėme daugybę jo saldžių formų, tokių kaip meduoliai, imbieriniai pyragaičiai ir imbieriniai sausainiai. Imbieras puikiai tinka papildyti trintus vaisius ir jų kokteilius, kariams ir pudingams. Dėl savo šildančių savybių jis taip pat naudojamas žiemą, ypatingai dedant į prieskoninę arbatą.

Ajurvedoje imbierą vadina universaliu prieskonių dėl daugybės teigiamų sveikatai savybių. Jis sušyla viršutiniam virškinimui kartu su savo aštriu skoniu, bet atvėsta ir ramina apatinį virškinimą dėka savo saldaus skonio. Todėl jis laikomas visosm trims došoms tinkančiu prieskoniu, kas reiškia, kad jis subalansuoja Vata, Pita ir Kapha, nors jo perteklius gali per daug sušilti iki viršutinio virškinimo.  Skirtingai nuo šviežio imbiero, džiovintas yra geriau toleruojamas, pagal Ajurvedą, jis netrikdo Pita došos. Tai klasikinis degtukas, kad uždegti virškinimo ugnį skrandyje. Moksliniai tyrimai įrodė, kad jis palaiko sveikuosius mikrobus, sveiką skrandžio sienelę ir veikia kaip virškinimo stimuliatorius, padedant įsisavinti maistingasias medžiagas.

Ajurvedinės savybės:

* Rasa (skonis): aštrus, saldus
* Vyrja (poveikis): šildantis
* Vipaka (poveikis po suvirškinimo): saldus
* Doša (kūnio tipas): balansuoja Vata ir Kapha, gali padidinti Pita.

Sudedamosios dalys: maltos imbiero šaknys*.

* Iš ekologinių žemdirbystės ūkių. Aukščiausia kokybė iš PDS smulkiųjų ūkių projekto.

Alergenai: sudėtyje pažymėti paryškintai.

Kilmės šalis: Indija

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje

Grynasis kiekis: 50 g

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: Karinkada Ayurveda, Viena

Veganams tinkama:
Taip
Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Austrija
Svoris / Kiekis:
50 g
Ajurveda24 rekomenduoja
Visos prekės