Katalogas
Džiovintos ciberžolės šaknys, nesmulkintos, Sattva Foods, 50g
Prekės ženklas: Sattva Ayurveda
Džiovintos ciberžolės šaknys, nesmulkintos, Sattva Foods, 100g
  • Džiovintos ciberžolės šaknys, nesmulkintos, Sattva Foods, 100g
  • Džiovintos ciberžolės šaknys, nesmulkintos, Sattva Foods, 100g

Džiovintos ciberžolės šaknys, nesmulkintos, Sattva Foods, 50g

Prekės ženklas: Sattva Ayurveda

Maistui suteikia nuostabų, miškingą aromatą, ypač tinka dalams, ryžių ir daržovių patiekalams pagardinti. Tai pagrindinis kario mišinių ingredientas.

Šį prieskonį dažniausiai rekomenduojama naudoti virtiems ryžiams pagardinti, taip pat siūloma naudoti žuvies bei mėsos patiekalams gaminti, netgi galima dėti į padažus įvairioms salotoms užpilti. Salotų padažuose geriausia naudoti kaip sudedamąją prieskonių mišinio dalį.

Rasa (skonis): aštrus, kartus, sutraukiantis

Virya (poveikis): šildantis

Vipaka (skonis po suvirškinimo): aštrus

Poveikis tridošai: М ↓ P ↑ K ↓

Tinka vartoti iki 2024-07-30.

295 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 2 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 2 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,06 €.

Prieinamumas: 36
Prekės kodas: 5903794184022

Ciberžolė naudojama alkoholinių ir nealkoholinių gėrimų gamyboje, taip pat konditerijos gaminiuose. Jie naudojami ne švieži, o džiovinti, nulupti ir sumalti. Ciberžolės skonis ilgai panašus į imbierą, gaivus, aromatingas, ne aštrus. Geltonieji ciberžolės milteliai yra pagrindinis visų indiško kario mišinių ingredientas, kartais ciberžolę naudoja kaip šafrano pakaitalą. Su ciberžole ruošiami patiekalai iš kiaušinių, padažai, salotos, trintos sriubos, krabai, omarai, austrės. Ciberžolė sustiprina vištienos sultinio skonį.

Išdžiovintos jos sumalamos. Milteliai turi malonų muskuso kvapą, bet skonis aštrokas, tad reikia atsargiai dozuoti. Kurkuma kilusi iš Azijos, bet auginama ir Amerikoje.

Šį prieskonį dažniausiai rekomenduojama naudoti virtiems ryžiams pagardinti, taip pat siūloma naudoti žuvies bei mėsos patiekalams gaminti, netgi galima dėti į padažus įvairioms salotoms užpilti. Salotų padažuose geriausia naudoti kaip sudedamąją prieskonių mišinio dalį.

Kai kurie kulinarai bei prieskonių pardavėjai pataria kurkuma nuspalvinti ir paskaninti makaronus. Nors prieskonis aštrokas, nedideli jo kiekiai yra pakankamai neutralūs patiekalui, ir jei naudoti su saiku, galima išgauti gan švelnų bei subtilų maisto skonį. Šio prieskonio nepriskiria sau jokia nacionalinė virtuvė, tad galima drąsiai su juo eksperimentuoti ir ieškoti naujų bei įdomių patiekalų skonių.

Sudėtis: smulkios nemaltos ciberžolės šaknys.

Alergenai: supakuota aplinkoje, kurioje laikomi žemės riešutai, sezamo sėklos, gliuteno turintys produktai, kviečiai, pieno milteliai, soja ir garstyčios.

Kilmės šalis: Indija

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje

Grynasis kiekis: 50 g

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Indija
Svoris / Kiekis:
50 g
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime