Juodųjų garstyčių sėklos, nesmulkintos, ekologiškos, Cosmoveda, 130g
Juodųjų garstyčių sėklos yra plačiai naudojama Indijos virtuvėje ir yra aštriausios iš visų garstyčių sėklų.
Juodųjų garstyčių sėklos nuo seniausių laikų vertinamos kaip skanus maisto ingredientas. Juodųjų garstyčių sėklos yra plačiai naudojama Indijos virtuvėje ir yra aštriausios iš visų garstyčių sėklų. Mažos juodosios garstyčių sėklos puikiai tinka kariams, nes kiekvienam receptui suteikia šiek tiek aštrią, aromatingą natą. Myrosino fermentas yra tai, kas sukuria ypatingą juodųjų garstyčių sėklų skonį. Sėklų akepinimas Ghi svieste išlaiko subtilų skonį ir sukuria mažiau aštrų, bet puikų riešutų skonį kario padažams.
Pagal Ajurvedos tradicijas, juodųjų garstyčių sėklos yra labai vertinamos dėl to, kad jos palaiko Agni - virškinamąjį ugnį, ir yra naudingos maisto medžiagų apykaitai.
* Iš ekologinių žemdirbystės ūkių.
Alergenai: Sudėtyje pažymėti paryškintai.
Kilmės šalis: Indija
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje
Grynasis kiekis: 130 g.
Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės
Gamintojas: Cosmoveda, Vokietija