Bolivinės balandos su pievagrybiais

Bolivinės balandos yra labai skanios sėklos. Jos yra pilnavertis baltymų šaltinis, todėl jas labai palanku į savo racioną įtraukti vegetarams ir veganams.
Skaityti plačiau

Lęšių kukuliai

Labai skanūs ir sotūs kukuliai.
Skaityti plačiau

Raudonųjų pupelių kepsneliai

Labai skanūs ir sotūs pupelių kepsneliai su graikiniais riešutais.
Skaityti plačiau

Ryžiai su tofu ir saulėje džiovintais pomidorais

Pietūs ar vakarienė per 30 minučių. Galite gaminti su įvairiais priedais.
Skaityti plačiau

Bolivinių balandų ir žiedinio kopūsto kepsneliai

Labai skanūs ir sveikatai palankūs kepsneliai. Prie jų tiks šviežių daržovių salotos.
Skaityti plačiau

Tofu troškinys su prieskoniais

Sotus, skanus ir labai kvapnus troškinys.
Skaityti plačiau

Morkų kepsneliai

Tai yra labai, labai skanūs kepsneliai. Net vaikas pasakė (kuris neįsivaizduoja kotleto be mėsos), kad šiandien ypatingai skaniai pavalgė. Juos galima tiekti kaip...
Skaityti plačiau

Lęšių ir baklažanų troškinys

Labai skanus, lengvai ir greitai pagaminamas troškinys. Jį skanu valgyti su ryžiai, grikais, makaronais.
Skaityti plačiau

Vegetariškas biryani

Biryani (kitaip dar vadinamas „Biriani“) – tai tradicinis Indijos, Azijos šalių patiekalas, kuris yra gardinamas gausybe įvairių prieskonių:...
Skaityti plačiau

Tofu su pievagrybais

Soja – vienas maistingiausių baltyminių produktų. Tai puikus mėsos pakaitalas vegetarams ir veganams. Išmėginkite šį puikų tofų ir grybų troškinį....
Skaityti plačiau
15 min.