Migdolų riešutų pasta

Taip pagamintą riešutų pastą galima naudoti sumuštiniams ar kepiniams.
Skaityti plačiau

Riešutų "grietinė"

Jei nevalgote pieno produktų, bet pasiilgstate grietinės skonio. Šis receptas puikus pakaitalas. Švelnaus skonio ir konsistencijos, su būdinga grietinei...
Skaityti plačiau

Moliūgų humusas

Mums labai patinka klasikinis humusas. Jis skanus, maistingas, baltymų bomba. Galima valgyti su duona, daržovėmis. Puikiai tinka pusryčiams ar užkandžiui tarp valgių. Šį...
Skaityti plačiau

Avokadų "majonezas"

Šis padažas yra ne tik skanesnis už tradicinį majonezą, bet ir sveikesnis. Paruošiamas labai greitai ir lengvai, o jau naudojimo galimybės tikrai neribotos.
Skaityti plačiau

Naminis pesto padažas

Labai skanus padažas. Tiks ir prie makaronų, ir ant sumuštinio ar picos.
Skaityti plačiau

Grietinės-garstyčių padažas

Šis padažas tiks baltajai mišrainei vietoje majonezo, kaip mirkalas keptoms bulvytėms ar daržovėms.
Skaityti plačiau

Braškinis džemas su ispaninio šalavijo sėklomis

Ispaninio šalavijo sėklos, yra tikra mineralų ir skaidulinių medžiagų bomba, kuriose dar yra ir omega riebalų rūgščių. Todėl šis džemas yra ne tik skanus,...
Skaityti plačiau

Humusas su saulėje džiovintais pomidorais

Humusas – Artimųjų Rytų virtuvės užkandis. Gaminamas iš trintų avinžirnių ir sezamo sėklų padažo tahini. Dažniausiai dar paruošimui naudojamas aliejus,...
Skaityti plačiau

Lęšių paštetas

Šis lęšių paštetas puikiai tiks užtepti ant duonos skrebučio, kaip įdaras lietinams, beliašams, čeburėkams ar indiškoms duonelėms Parathi.
Skaityti plačiau