Nealkoholinis "Glintwein"

Aromatingas, kvapnus, šildantis ir labai skanus gėrimas!
Skaityti plačiau

Vegetariškas „Netikras zuikis“

Netikrą zuikį galima pagaminti ne tik vegetarišką, bet ir veganišką. Pasakiškai skanus. Tikra šventinio stalo žvaigždė.
Skaityti plačiau

Keksiukai su alyvuogėmis ir pomidorais

Skaityti plačiau

Avinžirnių kepsneliai

Avinžirniai yra švelnaus skonio ankštiniai. Todėl jie tinka troškiniams, sriuboms, kepsneliams ir net desertams. Šį kartą gaminau kepsnelius su...
Skaityti plačiau

Humusas su saulėje džiovintais pomidorais

Humusas – Artimųjų Rytų virtuvės užkandis. Gaminamas iš trintų avinžirnių ir sezamo sėklų padažo tahini. Dažniausiai dar paruošimui naudojamas aliejus,...
Skaityti plačiau

Lęšių paštetas

Šis lęšių paštetas puikiai tiks užtepti ant duonos skrebučio, kaip įdaras lietinams, beliašams, čeburėkams ar indiškoms duonelėms Parathi.
Skaityti plačiau

Velykų pyragas

Labai skanus ir lengvai paruošiamas šventinis pyragas.
Skaityti plačiau

Trinta moliūgo ir morkų sriuba

Dažniausiai gaminant sriubą daržoves tiesiog dedame į sultinį ir verdame. Šį kartą nusprendžiau daržoves iškepti orkaitėje ir tik tada dėti į sultinį. Sriuba...
Skaityti plačiau

Saldūs rutuliukai „Laddu“

Šis nepaprastai skanus ir maistingas desertas Indijoje gaminamas nuo neatmenamų laikų. Nors šio skanėsto sudėtis mums yra neįprasta, nebijokite ir pagaminkite...
Skaityti plačiau

Apelsininiai keksiukai su chia sėklomis ir uogomis

Fantastiškai kvapnūs ir skanūs keksiukai. Juose tobulai dera saldumas, uogų rūgštumas ir apelsino gaivumas.
Skaityti plačiau