Cukinijų, morkų ir panyro troškinys

Šis skanus, lengvai ir greitai paruošiamas troškinys puikiai tinka ir pietums, ir vakarienei. Tik jei vakarienė vėlyva, panyrą geriau nedėti, nes sūris...
Skaityti plačiau

Avižinių dribsnių sklindžiai su kokosų pienu

Nerealiai gardūs sklindžiai!!! Minkšti, drėgni, kvapnūs.
Skaityti plačiau

Braškiniai ledai

Karštą vasaros dieną taip smagu pasmaližiauti naminiais gardžiais ledais.
Skaityti plačiau

Avinžirnių miltų sklindžiai su pomidorais

Avinžirnių miltai išsiskiria originaliu ir subtiliu skoniu. Savo sudėtyje turi daug angliavandenių, ir, palyginus su kitomis miltų rūšimis – daug baltymų. Ir...
Skaityti plačiau

Šokoladiniai sklindžiai

Labai skanūs sklindžiai. Vaiko mėgtstamiausi.
Skaityti plačiau

Moliūgų sklindžiai su kario prieskoniais

Neįprasti, pikantiški ir labai skanūs moliūgų sklindžiai.
Skaityti plačiau

Varškėčiai su juodaisiais sezamais

Paprasti, tačiau labai skanūs varškėčiai. Paruošimas reikalauja mažai laiko (nereikia nieko plakti, maišyti), proporcijos aiškios, todėl juos lengva...
Skaityti plačiau

Varškėčiai su morkomis

Man šie varškėčiai priminė vaikystę. Iš tiesų nepamenu kur tokius valgiau, gal pas močiutę, o gal darželyje. Gavosi tokie skanūs ir nostalgiški...
Skaityti plačiau

Tinginių virtinukai

Nuostabiausi pusryčiai! Patobulintas vaikystės skonis.
Skaityti plačiau

Saldaus pieno sūris arba panyras

Panyras – vienas iš pagrindinių mėsą pakeičiančių ingredientų ajurvedinėje virtuvėje – tiek skoniu, tiek ir maistingomis medžiagomis.Panyrą galima kepti...
Skaityti plačiau