Katalogas
Ajurvedinė stiprinanti plaukų kaukė Power Of Amla, Khadi, 50g
Prekės ženklas: Khadi
Ajurvedinė stiprinanti plaukų kaukė POWER OF AMLA, Khadi, 50g
  • Ajurvedinė stiprinanti plaukų kaukė POWER OF AMLA, Khadi, 50g
  • Ajurvedinė stiprinanti plaukų kaukė POWER OF AMLA, Khadi, 50g
  • Ajurvedinė stiprinanti plaukų kaukė POWER OF AMLA, Khadi, 50g
  • Ajurvedinė stiprinanti plaukų kaukė POWER OF AMLA, Khadi, 50g

Ajurvedinė stiprinanti plaukų kaukė Power Of Amla, Khadi, 50g

Prekės ženklas: Khadi

* „Jėgos“ jungiklis jūsų plaukams: stiprinanti plaukų ir galvos odos kaukė neįtikėtinai plaukų apimčiai

* Indiškojo lapainio Amla vaisių galia stiprina plaukų šaknis, skatina natūralią melanino gamybą ir apsaugo nuo pilkėjimo

* Ajurvedinis atsakas į reguliarų plaukų plovimą pačia natūraliausia jo forma - itin smulkiais miltelias

* Tradicinė ajurvedos formulė: 100% natūrali ir veganiška, taigi visiškai be silikono ir sulfatų

---

Naudokite ajurvedinę Khadi „Amla“ plaukų kaukės galią kartu su kitomis Khadi plaukų priežiūros priemonėmis:

* Sustiprinkite kasdienio valymo efektą naudodami Khadi „Amla Volume Elixir“ šampūną su „The Power of Amla“ plaukų kauke

* Sumaišykite Khadi „Amla“ kaukės galią su Khadi „Deep Shine Shikakai“ plaukų kauke ir suteikite plaukams papildomo blizgesio, lankstumo ir apsaugos nuo skilinėjančių plaukų galiukų.

* Prieš plaukų kaukę naudokite Khadi Strong Amla plaukų aliejų, kad gautumėte papildomos jėgos ir apimties porciją.

* Lengvesniam plaukų iššukavimui po kaukės naudokite „Coconut Shikakai Elixir Conditioner“ kondicionierių

* Sumaišykite „Amla“ kaukės galią su „Shikakai“ plaukų kauke „Deep Shine“ ir plaukų kaukę „Deep Charcoal Cleanse“ intensyviai priežiūrai ir ypač giliam jūsų plaukų ir galvos valymui. Kaukių poveikis dvigubinasi

995 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 9 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 9 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,27 €.

Prieinamumas: 2
Prekės kodas: KH-HWP-6

Detoksas jūsų plaukams: giliaus valymo plaukų ir galvos odos kaukės su Amla aktyvuota anglimi kaip išankstinis Khadi natūralių plaukų dažų paruošimas ir kartais intensyvus valymas.

„Ayurvedic Detox“ plaukų kaukė „khadi Deep Charcoal Cleanse“ efektyviai ir švelniai pašalina silikoną ir stiliaus liekanas pagal ajurvedos tradicijas ir visiškai natūraliai. Ši kaukė atskleidžia tikrąją jūsų plaukų būklę, kurią dažnai slepia įprasti produktai. Paslaptis: „Amla Activated Charcoal“ - absoliuti naujovė rinkoje, kuri tūkstančius metų buvo naudojama kaip slaptas ajurvedos ingredientas.

Gilaus porų valymo paslaptis slypi khadi trejybės efekte: jis sujungia individualų rankomis surinktų indiškų vaistinių augalų poveikį į visumą ir padidina jų galias. Khadi plaukų kaukės yra sukurtos pagal senovės ajurvedos receptus. Naudojant tradicinį gamybos procesą, ingredientai švelniai sumalami į ypač smulkius miltelius.

Užtepę labai koncentruotą kaukę, galite iškart pajusti, kaip valosi galvos oda ir plaukai, ir vėl galite kvėpuoti.

Ajurvedoje Amla aktyvuota anglis laikoma tikru gražios ir sveikos odos stebuklu. Prekyboje esanti aktyvuota anglis dažnai gaminama iš medžio, rusvojo anglies, anglies ar net plastiko. Tačiau Khadi mūsų aktyvintajai angliai naudoja kai ką ypatingo: super vaisius „Amla“ - joje yra papildoma vitamino C ir antioksidantų dalis. Plaukų kaukei „Deep Charcoal Cleanse“ naudojame aktyvintos anglies iš labai stiprios „Amla“ uogos, taip derindami visą uogos poveikį ir valančią aktyvintos anglies absorbcinę galią. Giliai valantis veiksmas yra susijęs su galinga molekulinės struktūros absorbavimo galimybe. Skalbimo metu riebalų perteklius ir priemaišos beveik magnetiškai absorbuojamos, pašalinamos ir nuplaunamos. Ir kuo smulkesni „Amla“ aktyvintos anglies milteliai, tuo didesnis absorbcinis paviršius ir jėga - ir tie iš jūsų, kurie žino Khadi produktus, žino, kad mes visi esame susiję su grynumu ir rafinuotumu.

Indiškas muilo riešutas „Reetha“ suformuoja švelnų putplastį, kuris švelniai ir natūraliai valo ir pataiso. Vaisių žievėje esantis saponinas užtikrina ramų atsipalaidavimą, net jei galvos oda yra sudirgusi.

Gilus valymas anglimi: pirmas Khadi 3 žingsnių ritualo žingsnis

Ar norite dažyti plaukus natūraliai? Trijų žingsnių rituale rekomenduojame naudoti natūralias „Khadi“ plaukų dažus. Pirmasis žingsnis - pasiruošti Ajurvedos plaukų kaukę khadi Deep Charcoal Cleanse. Silikoniniai ir įprasti formavimo produktai apgaubia jūsų plaukus beveik kaip plastikinė plėvelė ir neleidžia natūraliems plaukų dažams tinkamai prilipti - spalvų pigmentai tiesiog „nuslysta“! Giliai valanti plaukų kaukė „Deep Charcoal Cleanse“ pašalina šį „plastikinį maišelį“ nuo jūsų plaukų ir galvos odos. Po valymo spalviniai pigmentai gali optimaliai įsilieti į jūsų plaukus - kad būtų puiki, ilgalaikė ir intensyvi spalva.

Jums nereikia dažyti, bet vis tiek norite pereiti prie natūralios plaukų priežiūros? Tada plaukų kaukė „Ayurvedic Deep Charcoal Cleanse“ vis dar puikiai tinka iš anksto apdoroti plaukus ir galvos odą bei pašalinti senus produktus.

Ajurvedos plaukų kaukė „Khadi Deep Charcoal Cleanse“ suteikia plaukams ir galvos odai gilų porų valymą ir atkuria natūralią būseną, kurią įprasti produktai dažnai tik imituoja. Patirkite, kaip maloniai minkšta smulkiai sumaltos kaukės konsistencija išlaisvina jos valymo magiją. Silikono ir stiliaus liekanos absorbuojamos ir nuplaunamos. Detox jūsų plaukams!

Kaukę naudokite trečiame 3 pakopų ritualo etape kaip išankstinį natūralaus dažymo khadi procedūrą arba kartais giluminio valymo procedūrą.

Kaip maksimaliai išnaudoti „Khadi Deep Charcoal Cleanse“ plaukų kaukę:

Į dubenį suberkite plaukų ilgiui tinkamą kiekį ir sumaišykite smulkius miltelius su šiltu vandeniu, kol jie bus švelnios tekstūros. Vidutinio ilgio plaukams turėtų pakakti vienos pakuotės.

Sušlapinkite plaukus ir nuvalykite kaukę ant galvos odos ir per visą plaukų ilgį. Galite naudoti khadi tepimo teptuką arba įmasažuoti kaukę rankomis. Prieš priaugindami savo sruogas, skirkite plaukus ir pradėkite nuo velenų. Tai užtikrina, kad viskas bus padengta.

Kai tik gausite visą dangą, kiekvienam atvejui uždėkite rankšluostį ant savo pečių ir leiskite kaukei „Deep Charcoal Cleanse“ įsigerti 30 minučių. Magija prasideda!

Kruopščiai nuplaukite kaukę „Deep Charcoal Cleanse“ drungnu vandeniu. Padaryta.

Dabar esate pasirengę naudoti natūralias Khadi plaukų spalvas.

Saugos informacija: Nenaudokite gaminio esant atviroms žaizdoms ir laikykite ją toliau nuo akių. Miltelių dulkės yra ypač smulkios ir jų negalima įkvėpti.

Atkreipkite dėmesį: galite pastebėti, kad maišant kaukė tampa beveik juoda. Nesijaudinkite - kaukė jokiu būdu nedažys jūsų plaukų ar galvos! Priešingai: tamsią spalvą lemia „Amla“ aktyvuota medžio anglis, kurią naudojame. Būtent ši „Amla“ aktyvuota anglis suteikia galingą, tačiau švelnų valymą. Vėliau spalvos nebus.

Plaukų valymas ajurvedoje: tai, kas Vakarų pasaulyje laikoma kasdiene būtinybe, ajurvedos filosofijoje turi aukštesnį tikslą. Plaukų plovimas yra holistinės ceremonijos dalis, kurios metu aura ir fizinis kūnas ne tik išvalomi, bet ir išlaisvinami nuo išorinių energijų. Miltelių forma yra laikoma tikriausiu ir natūraliausiu valymo būdu. Naudodami khadi trejybės efektą, jūs priartinate savo kūną, dvasią ir sielą į harmoniją kiekvieno plovimo metu.

Sudėtis (INCI): indiškojo lapainio Amla (Emblica Officinalis) vaisių milteliai*.

* iš ekologinio žemės ūkio | 100% ekologiškas viso produkto kiekis

Plaukų tipas
Normaliems plaukams
Silpniems, sausiems plaukams
Visų tipų plaukams
Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Vokietija
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime