Katalogas
Plaukus atstatantis kondicionierius Keshawa Repair, Apeiron, 150 ml
Prekės ženklas: Apeiron
Plaukus atstatantis kondicionierius Keshawa Repair, Apeiron, 200 ml
  • Plaukus atstatantis kondicionierius Keshawa Repair, Apeiron, 200 ml

Plaukus atstatantis kondicionierius Keshawa Repair, Apeiron, 150 ml

Prekės ženklas: Apeiron

Atkuriamasis kondicionierius normaliems, sausiems ir pažeistiems plaukams.

Intensyvi priežiūra, blizgesys ir geresnis šukavimas.

1595 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 15 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 15 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,45 €.

Prieinamumas: 2
Prekės kodas: 10360

Keshawa Repair plaukų kondicionierius yra drėkinanti intensyvios plaukų priežiūros priemonė, pagaminta iš vertingų kviečių baltymų, simondsijų aliejaus, jūros druskos ir Eclipta augalo - plaukų karalienės - ekstrakto. Jis taiso ir stiprina plaukų struktūrą, apsaugo nuo dehidratacijos bei plaukų lūžinėjimo neapsunkindamas plaukų. Plaukai, kuriems reikia priežiūros, gauna matomą blizgesį, natūralų pilnumą ir tampa pastebimai minkštesni ir lygesni.

Keshawa Repair plaukų kondicionierius pasižymi puikia, į šampūną panašia konsistencija. Naujoviškos lengvos priežiūros putos (be silikono!) idealiai derina reguliuojančią galvos odos priežiūrą su intensyvia plaukų priežiūra - ši specialiai sukurta formulė leidžia gerai suputoti ir įmasažuoti į galvos odą bei nesukelia nepatogumų net ir trumpiems plaukams - puiki priežiūros priemonė pamaitinti plaukus po kiekvieno plovimo.

Naudojimo patarimai: po kiekvieno plaukų plovimo (pavyzdžiui, su Keshawa Balance šampūnu), išmaišykite ir masažuokite nuo šaknų ar galvos odos iki plaukų galiukų, trumpai palikite, tada nuplaukite. Keshawa Repair plaukų kondicionierius taip pat tinka trumpiems ir dažytiems plaukams, taip pat plaukams, pažeistiems intensyvios saulės šviesos, aplinkos poveikio ar chloro.

Plaukams, kuriems reikia regeneracijos, kondicionierių galima praturtinti keliais lašais simondsijų (jojoba) aliejaus, arba kaip papildomą intensyvią procedūrą galima naudoti Keshawa žolelių plaukų aliejų.

* Tinka jautriai galvos odai
* Rekomenduojama nuo neurodermito
* Odos pH neutrali
* Be silikono ir grynas veganas
* BDIH: kontroliuojama natūrali kosmetika

Ingredientai (INCI): Aqua, Coco-Glucoside, Sodium coco sulfate, Eclipta alba leaf extract, Hydrolyzed wheat protein, Maris sal, Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil*, Glyceryl oleate, Parfum (natural), Citric acid, Benzyl alcohol**, Geraniol**, Limonene**, Linalool**, Benzoic acid, Sorbic acid.
* iš sertifikuotų ekologiškų ūkių
** iš natūralių eterinių aliejų

Tūris: 150 ml

Plaukų tipas
Normaliems plaukams
Silpniems, sausiems plaukams
Kilmės šalis:
Vokietija
Kiekis:
150 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Zero Waste Zero Waste
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Laikinai neturime