Katalogas
Obuolių skaidulos Vege, OstroVit, 200g
Prekės ženklas: OstroVit
Veganiška Veganiška
Obuolių skaidulos Vege, OstroVit, 200g
  • Obuolių skaidulos Vege, OstroVit, 200g
  • Obuolių skaidulos Vege, OstroVit, 200g
  • Obuolių skaidulos Vege, OstroVit, 200g

Obuolių skaidulos Vege, OstroVit, 200g

Prekės ženklas: OstroVit
Veganiška Veganiška

"OstroVit Apple Fiber VEGE" - tai augalinės kilmės maisto produktas grynosios obuolių ląstelienos pavidalu iš natūralių ir kruopščiai atrinktų obuolių skaidulų.

Produktas yra malonaus obuolių aromato, o dėl jo miltelių formos aprūpinti mitybą skaidulomis dar niekada nebuvo taip paprasta.

495 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 4 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 4 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,12 €.

Prieinamumas: Laikinai neturime
Prekės kodas: 5903933900087
Laikinai neturime


"OstroVit Apple Fiber VEGE" yra natūralios kilmės obuolių skaidulų milteliai. Maisto papildas ypač rekomenduojamas žmonėms, kurie nori laikytis sveikos mitybos, kovoja su antsvoriu ar nutukimu.

Obuolių skaidulos yra netirpios vandenyje, todėl susidūrusios su skysčiu greitai išbrinksta. Vienos produkto pakuotės pakanka 40 porcijų.

Priešingai paplitusiai nuomonei, skaidulinės medžiagos rekomenduojamos ne tik žmonėms, besilaikantiems dietos, bet ir visiems, kurie gyvena sveiką gyvenimo būdą ir nori pasiekti vertingų natūralios kilmės maistinių medžiagų.

OstroVit Apple Fiber VEGE sudėtyje esančių sudedamųjų dalių savybės:

* Idealiai tinka žmonėms, besilaikantiems dietos - Suvalgytos obuolių skaidulos sugeria vandenį ir išbrinksta skrandyje. Dėl to ji sumažina alkio jausmą ir slopina apetitą. Padarys mažesnį maisto kiekį sotesnį, todėl nepersivalgysite.

* Patogu vartoti - obuolių skaidulų miltelius galite vartoti kartu su vandeniu, sultimis ar jogurtu. Taip pat galite jų įmaišyti į vaisių kokteilį, kokteilį ar košę, praturtindami jų maistines savybes.

* TINKA VEGANAMS - "OstroVit Apple Fiber VEGE" yra natūrali augalinės kilmės papildų linija ir gali būti naudojama veganų ar vegetarų mitybai papildyti. Produkto sudėtyje nėra gyvūninės kilmės sudedamųjų dalių.

Siūlomas naudojimas:  Sumaišykite 1 šlakelį skaidulų su 100-150 ml vandens arba sulčių. Užgerkite papildoma stikline vandens. Produkto taip pat galima dėti į avižinius dribsnius, kokteilius ar jogurtą. Vartokite du kartus per dieną, 30 minučių prieš valgį.

Neviršykite rekomenduojamos paros dozės. Nevartokite produkto kaip įvairios mitybos pakaitalo (pakaitalo). Nevartokite, jei esate alergiški kuriai nors sudedamajai daliai. Produkto negalima vartoti vaikams, nėščioms ar maitinančioms moterims. Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Grynasis produkto svoris: 150 g

Porcijos vienoje pakuotėje: 30

Porcijos dydis: 5 g

Maistinės vertės 5 g (1 porcija) % * 10 g (2 porcijos) % * 100 g

Energinė vertė  55 kJ / 13 kcal  * 111 kJ / 27 kcal * 1105 kJ / 268 kcal

Riebalai  0,2 g * 0,3 g  * 3,2 g

– iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,0 g * 0,1 g * 0,6 g

Angliavandeniai  1,2 g * 2,4 g * 24 g

– iš kurių cukrų 0,7 g * 1,4 g * 13,7 g

Skaidulos 3,0 g * 6,0 g * 60,0 g

Baltymas 0,3 g * 0,6 g * 5,8 g

Druska 0 g * 0 g * 0 g

Veikliosios medžiagos 5 g (1 porcija) %  * 10 g (2 porcijos) %  * 100 g

Obuolių skaidulos 5 g * 10 g * 100 g

Sudedamosios dalys: juodųjų serbentų skaidulos.

Alergenai: Produkte gali būti pieno (įskaitant laktozę), sojos pupelių, žemės riešutų, kitų riešutų, sezamo sėklų, avižų, kiaušinių, vėžiagyvių, žuvies pėdsakų.

Laikymo sąlygos: Laikyti vėsioje, sausoje ir tamsioje vietoje.

Grynasis kiekis: 200 g

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: Fitness Trading, Robert Szulborski, ul. Sitarska 16, 18-300 Zambrów, Lenkija.

Gamintojo šalis:
Lenkija
Svoris / Kiekis:
200 g
Panašios prekės
Laikinai neturime
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime