Katalogas
Maisto papildas Triphala, Sattva Ayurveda, 60 kapsulių
Prekės ženklas: Sattva Ayurveda
Maisto papildas Triphala, Sattva Ayurveda, 60 kapsulių
  • Maisto papildas Triphala, Sattva Ayurveda, 60 kapsulių

Maisto papildas Triphala, Sattva Ayurveda, 60 kapsulių

Prekės ženklas: Sattva Ayurveda
  • 60 maisto papildo 450 mg kapsulių
  • 100 % natūralios kilmės produktas
  • Sukurtas Ajurvedos ekspertų
  • Triphala žolelių mišinio formulė – bendrai žarnyno detoksikacijai ir virškinimo būklei palaikyti.
  • 100% vegetarinė ir veganiška formulė
995 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 9 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 9 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,27 €.

Prieinamumas: 14
Prekės kodas: 8906079341858

Triphala reiškia tris vaisius, todėl kapsulėse yra lygi ekologiškų Amalaki, Bibhitaki ir Haritaki vaisių dalis, dėl kurių šis derinys, Ajurvevedoje žinomas kaip laiko patikrinta formulė, skirta valyti virškinąmąjį traktą, palengvinti vidurių užkietėjimą, pašalinti toksinus iš žarnyno ir suteikti palengvėjimą, pašalinant ir įsisavinant maistines medžiagas. Triphala, pagal Ajurvedos tekstus, padeda šalinti riebalų nuosėdas ir toksinus iš žarnyno bei padeda reguliuoti medžiagų apykaitą. Joje gausu vitamino C ir antioksidantų, kas gali turėti teigiamą poveikį ir regėjimui.

Sudedamosios dalys: indiškojo lapainio Amalaki vaisiai (Phyllanthus emblica) - 150mg, karpotojo viršūklio Bibhitaki vaisiai (Terminalia belleria) - 150mg, plaukuotojo viršūklio Haritaki vaisiai (Terminalia chebula) - 150mg: ekstraktas, standartizuotas iki 40 % taninų (DER 6:1)- 450 mg, hidroksipropilmetilceliuliozės kapsulė.

Grynasis kiekis: 27 g (1 kapsulė po 450 mg)

Sudėtyje nėra kvapiklių, dažiklių, cukraus, saldiklių, laktozės, sojos, glitimo, kviečių, mielių, konservantų, želatinos ir sodos.

Vartojimas: suaugusiems žmonėms vartoti po 1 kapsulę per dieną 8-10 savaičių, 30 minučių po valgio. Rezultatai gali skirtis priklausomai nuo amžiaus, lyties, sveikatos būklės ir dietos. Šis produktas gali būti naudojamas ilgą laiką, jei nėra šalutinio poveikio.

Įspėjimai: neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės. Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Jei esate nėščia, žindymo laikotarpiu arba vartojate vaistų, prieš vartodami vaistą pasitarkite su gydytoju. Jei pasireiškė šalutinis poveikis, pasitarkite su gydytoju.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje, tamsioje, vaikams nepasiekiamoje vietoje.

Rekomenduojama
Energijai padidinti
Organizmo jauninimui
Poveikis Vata došai
Mažina
Poveikis Pita došai
Balansuoja
Poveikis Kapha došai
Balansuoja
Kilmės šalis:
Indija
Kiekis:
60 kapsulių
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška