Katalogas
Maisto papildas su gudobelių uogomis CoQ10 100mg, NOW, 90 kapsulių
Prekės ženklas: NOW
Maisto papildas su gudobelių uogomis CoQ10 100mg, NOW, 90 kapsulių
  • Maisto papildas su gudobelių uogomis CoQ10 100mg, NOW, 90 kapsulių

Maisto papildas su gudobelių uogomis CoQ10 100mg, NOW, 90 kapsulių

Prekės ženklas: NOW

Maisto papildas, 100 veganiškų kapsulių.

​​Moksliniai tyrimai parodė, kad kofermentas Q10 padeda palaikyti sveiką širdies ir kraujagyslių sistemos veikla bei padidinti fizinį pajėgumą.

3995 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 39 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 39 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 1,17 €.

Prieinamumas: 1
Prekės kodas: 733739032126

​​Moksliniai tyrimai parodė, kad kofermentas Q10 padeda palaikyti sveiką širdies ir kraujagyslių sistemos veikla bei padidinti fizinį pajėgumą. NOW kofermento Q10 sudėtyje yra tik natūrali kofermento Q10 forma, gaunama fermentacijos būdu. Taip pat ir sudėtyje esančios gudobelės uogos padeda palaikyti širdies veiklą.

Privalumai:
* Padeda paalaikyti širdies ir kraujagyslių veiklą
* padeda padidinti fizinį pajėgumą ir sumažinti nuovargį
* Tinka vegetarams ir veganams
 
Kokybės sertifikatas: GMP (Good Manufacturing Processes, liet. Geros Gamybos Praktikos) sertifikatas užtikrina, kad buvo išnagrinėti visi NOW gamybos proceso aspektai, įskaitant visus laboratorinius / bandymo metodus (stabilumui, stiprumui ir produkto kūrimui). Supakuota JAV, šeimos įkurtos ir valdomos įmonės nuo 1968 m.

Pakuotėje: 90 veganiškų kapsulių

Porcija: 1 veganiška kapsulė

Vienoje porcijoje: Kofermentas Q10 (CoQ10) 100 mg, gudobelių uoga (Crataegus laevigata ir (arba) monogyna) (vaisius) 400 mg

Kiti ingredientai: ryžių miltai, hipromeliozė (celiuliozės kapsulė) ir magnio stearatas (augalinis šaltinis). Sudėtyje nėra kviečių, glitimo, sojos, kukurūzų, pieno, kiaušinių, žuvies, vėžiagyvių ir riešutų ingredientų.

Vartojimas: vartokite po 1 kapsulę per dieną valgio metu.

Įspėjimai:
Tik suaugusiems. Pasitarkite su gydytoju, jei esate nėščia, vartojate vaistus ar turite sveikatos sutrikimų. Saugoti nuo vaikų. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Laikyti ne aukštesnėje kaip +25°C temperatūroje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

Maisto papildas neturi būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Maisto papildas negali pakeisti sveikos ir subalansuotos mitybos. Neviršyti nustatytos rekomenduojamos dozės.

Rekomenduojama
Energijai padidinti
Širdžiai, kraujotakai, kraujagyslėms
Kilmės šalis:
JAV
Gamintojo šalis:
JAV
Kiekis:
90 kapsulių
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda