Katalogas
Elastinga šungito apyrankė Shungite, 6mm
Elastinga šungito apyrankė Shungite, 0.6cm
  • Elastinga šungito apyrankė Shungite, 0.6cm

Elastinga šungito apyrankė Shungite, 6mm

Šungitas, kuris buvo žiniomis nuo senų senovės savo magiškomis savybėmis, dabar tampa vis populiaresnis. Unikalios šio mineralo savybės tapo moksliškai pagrįstos.

Egzistuoja hipotezė, kad šungitas savo magiškasias savybęs paveldėjo ne šiaip sau. Šios teorijos šalininkai remiasi šio mineralo nežemiška kilme, neva jis yra kilęs iš kosmoso, kai žemė susidūrė su seniausia planeta “Faetonu”. Ši planeta tariamai egzistuoja saulės šviesoje tarp Marso ir Jupiterio.

Manoma, kad šungitas padeda žmogui rasti vidinę harmoniją, normalizuoti miegą ir neutralizuoti neigiamą energiją biure ar namuose.*

Padeda dirbant su žemės dvasiomis ir elementais.*

Suteikia jėgų įgyvendinti bet kokius planus ir idėjas.*

Atneša sėkmę meilėje.*

Šungito talismanai rutulio pavidalu yra ramybės ir santarvės šeimoje garantas, o “kubo” formos - atneša sėkmę versle ir reikaluose. Tačiau „piramidės formos“ pačios galingiausios, nuo neigiamos energijos.*

Šungitas yra unikali medžiaga, kurio visos savybės dar nėra išsamios ištirtos. Tačiau tikrai žinoma, kad šis nuostabus akmuo visiškai pateisina mūsų protėvių suteiktą pavadinimą „Dievų dovana“.

* - nėra šių teiginių mokslinio pagrindimo

1695 €

Už šią prekę nėra priskiriami lojalumo taškai.

Prieinamumas: 6
Prekės kodas: PI12539

Šungitas yra juodas akmuo, senesnis nei 2 milijardai metų, panašus į anglį. Tai unikalus natūralus darinys, tarpinis tarp amorfinės anglies ir grafito. Paprastai šungitas yra akmuo, sudarytas daugiausia iš kristalinės fazės smulkiai išsklaidytos rutulinės anglies (98%) ir specialios anglies - fulleno. Šungitas pasižymi adsorbciniu aktyvumu (gebėjimu absorbuoti medžiagas iš aplinkos), baktericidiniu poveikiu, aukštomis sukibimo savybėmis (gebėjimu bendrauti su bet kuriomis medžiagomis), radijo dažnio ekranavimo savybėmis. Jis naudojamas apsaugoti nuo elektros spinduliuotės šalia kompiuterių.

Šungitas buvo naudojamas medicinoje nuo XVIII amžiaus pradžios. Petras Didysis Karelijoje įkūrė pirmąjį Rusijos SPA centrą, kad galėtų pasinaudoti šungito vandens valymo savybėmis, kurias jis pats patyrė. Jis taip pat paskatino jį naudoti tiekiant išgrynintą vandenį Rusijos armijai.

Akmenukų skesrmuo: 0,6 cm

Apyrankės skersmuo: apie 8 cm

Gamintojo šalis:
Kinija
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime