Garam Masala universalus prieskonių mišinys, East End, 100g
Garam Masala  universalus prieskonių mišinys, East End, 100g
  • Garam Masala  universalus prieskonių mišinys, East End, 100g

Garam Masala universalus prieskonių mišinys, East End, 100g

GARAM masala tinka beveik visiems patiekalams - suteikia jiems ypatingą gardų aromatą, garsinantį indų virtuvę visame pasaulyje. Jos tiesiog galite truputį užbarstyti, kai patiekalas beveik pagamintas.

Be konservantų. Be skonio stipriklių. Be dirbtinių dažiklių.

Sudedamosios dalys: kuminas, juodieji pipirai, kalendra, žalioji ir juodojo kardamono sėklos, gvazdikėliai, muskatas, cinamonas, džiovintas imbieras, laurų lapai, žvaigždanyžiai, vyšninė paprika.

Alergenai: Sudėtyje pažymėti paryškintai. Supakuota aplinkoje,kurioje laikomi žemės riešutai, sezamo sėklos, gliuteno turintys produktai, kviečiai, pieno milteliai, soja ir garstyčios.

Kilmės šalis: EU

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje, vėsioje vietoje

Grynasis kiekis: 100 g

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: East End, Didžioji Britanija

299 €
Prieinamumas: 11 Vnt.
Prekės kodas: 5018605003161

„Garam Masala“ - šiaurės Indijos virtuvei būdingas 11 prieskonių mišinys. Suteikia aromato daržovių, ankštinių, mėsos patiekalams. Retas mišinys be svogūno ir česnako.

Milteliai dedami į patiekalą jį bebaigiant gaminti.

"East End" šaltinis - tai geriausi prieskoniai iš viso pasaulio, jie laikomi klimatą kontroliuojančiomis sąlygomis ir išvalomi naudojant naujausias turimas technologijas ir metodus. "East End" prieskonių malūnas sukuria prieskonius, išsaugančius unikalų grynumą, šviežią aromatą ir skonį.

Ryžiai su daržovėmis (receptas). 1 puodelį ryžių nuplaukite, nusausinkite koštuve. Puode įkaitinkite truputį aliejaus ar lydyto sviesto, įberkite 1 šaukštelį GARAM masalos. Po kelių sekundžių sudėkite gabaliukais supjaustytą papriką, pakepinkite pusę minutės. Suberkite 2 puodelius smulkiai pjaustytų daržovių (morkų, žiedinių kopūstų, ankštinių pupelių ar kt.) ir maišydami kepkite 4-5 minutes. Suberkite ryžius, dar pamaišykite. įpilkite 2 puodelius vandens, įberkite 1 šaukštelį druskos, vėl išmaišykite, užvirkite. Sumažinę ugnį virkite dar 12-20 minučių (priklausomai nuo ryžių rūšies), kol ryžiai sugers visą vandenį, taps minkšti bei purūs. Po 5 minučių išpurenkite ryžius šakute. Tinka pagardinti žaliais žirneliais ar citrinų skiltelėmis.

Kilmės šalis:
Didžioji Britanija
Svoris:
100 g
Receptai

Tofu kukuliai su pievagrybiais

Labai skanūs ir sotūs kukuliai.
Skaityti plačiau

Lęšių ir baklažanų troškinys

Labai skanus, lengvai ir greitai pagaminamas troškinys. Jį skanu valgyti su ryžiai, grikais, makaronais.
Skaityti plačiau
Ajurveda24 rekomenduoja
Visos prekės