Catalog
Ашвагандха Расаяна, Nimi Ayurveda, 500г
Бренд: Nimi Ayurveda
Ashwagandha Rasayana, Nimi Ayurveda, 500g
  • Ashwagandha Rasayana, Nimi Ayurveda, 500g

Ашвагандха Расаяна, Nimi Ayurveda, 500г

Бренд: Nimi Ayurveda

Indijoje Ashwagandha Rasayana yra vertinamas jau šimtmečius. Ajurvedoje tai yra maisto papildas. 

3490 €

By buying this product you can collect up to 34 point points. Your cart will total 34 points that can be converted into a voucher of 1,02 €.

Доступность: 2 шт.
Код продукта: 7173

Indijoje Ashwagandha Rasayana yra vertinamas jau šimtmečius. Ajurvedoje tai yra maisto papildas. 

„Ashwagandha Rasayana“ turi ypatingai subalansuojančias savybes - tai raminantis ir subalansuojantis maisto papildas visai šeimai. Ypač naudingos savybės yra natūralus vitaminas C, labai koncentruotas Amla vaisiuje, ir atrinktos ayurvedinės žolės. Dėl natūralių ingredientų, kurie buvo tirti ir įrodyti per tūkstančius metų, „Ashwagandha Rasayana“ labai titinka visų amžiaus grupių žmonėms.

„Ashwagandha Rasayana“ yra autentiškas Ajurvedos maisto papildas, turintis daug istorinių nuorodų ir legendų. Pirmieji šaltiniai rodo, kad „Ashwagandha Rasayana“ siekia daugiau nei 3000 metų prieš mūsų erą. 

Apie ingredientus:
Dauguma receptų gaminamų žolelių yra virti vandenyje ir tada džiovintas ekstraktas sumaišomas su medumi. Po to milteliais pridedama aromatinių prieskonių kardamonas, cinamonas ir gvazdikėliai. Gatavas produktas yra tarsi cukraus sirupas, bet su skaniu ir šiek tiek aštriu skoniu.
Ajurvedos žolelių ir prieskonių mišinys tradiciškai gaminamas pagal Sarangadhara Samhitha - vieną iš pagrindinių Ajurvedos raštų.

Neapdorotas cukranendrių cukrus ir medus tarnauja kaip žolelių nešėjai. Be to, cukranendrių cukrus ir medus suteikia saldų skonį, atgaivinantį, pagal Ajurvedos tekstus. Ashwagandha Rasayana be cukraus ir medaus nebūtų tokios pat galios.

Dažniausiai užduodami klausimai apie „Ashwagandha Rasayana“:

Ar Ashwagandha Rasayana turi būti šaldomas?
Paprastai jis neturi būti šaldomas. Tačiau, jei jį naudojate ilgiau nei 4 savaites po pirmojo atidarymo, rekomenduojama laikyti vėsiai.

Ar „Ashwagandha Rasayana“ gali būti naudojamas ilgą laiką be pertraukos?
Kadangi Chyavanprash yra natūralus maisto papildas, o ne vaistas, jis gali būti (ir turėtų) vartojamas kiekvieną dieną be jokių apribojimų.

Kaip ir kaip dažnai galima vartoti „Ashwagandha Rasayana“?
1-2 arbatiniai šaukšteliai kasdien, pavyzdžiui, užkandis ant duonos ar skrudintos duonos. Arba tiesiog čiulpiant šaukštelyje. Siekiant geresnio virškinimo, patartina užgerti šiek tiek (šilto) pieno.

Sudėtis: Cane sugar, honey, ghee (butyrum / dehydrated butter), ashwagandha root (Withania Somnifera), cumin (cumin), sarsaparilla root (Smilax China), grapevine, cardamom, blend of Ayurvedic herbs and spices.

Vartojimas:

Per dieną suvalgykite po 1-2 šaukštelius: prieš pusryčius ir 15 minučių prieš kitą valgį (arba tarp valgymų). Taip pat galite ištirpinti šį kiekį šiltame piene ar pasigaminti skanų šildantį gėrimą su sojos ar ryžių pienu. Skanu užtepus ant skrudintos duonos. Puikus tonikas vaikams (5-12 metų) - po pusę arbatinio šaukštelio prieš pusryčius. Vaikams rekomenduojama vartoti 0,5 arbatinio šaukįtelio per dieną.

Geriausiai vartoti ryte, bet galima vartoti ir bet kuriuo kitu dienos metu, prieš miegą geriausia užsigerti šiltu pienu.

Тип телосложения (доша):
Vata / Pita / Kapha
Страна происхождения:
Indija
Мануфактурная страна:
Indija
Вес/Количество:
500 g
Ajurveda24 rekomenduoja
Visos prekės
Распродано
Для веганов Для веганов
Органический Органический
Распродано
Распродано