Katalogas
Ajurvedinis atstatantis šampūnas Rose Repair Elixir, Khadi, 200ml
Prekės ženklas: Khadi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška
Ajurvedinis atstatantis šampūnas Rose Repair Elixir, Khadi, 200ml
  • Ajurvedinis atstatantis šampūnas Rose Repair Elixir, Khadi, 200ml
  • Ajurvedinis atstatantis šampūnas Rose Repair Elixir, Khadi, 200ml
  • Ajurvedinis atstatantis šampūnas Rose Repair Elixir, Khadi, 200ml
  • Ajurvedinis atstatantis šampūnas Rose Repair Elixir, Khadi, 200ml
  • Ajurvedinis atstatantis šampūnas Rose Repair Elixir, Khadi, 200ml

Ajurvedinis atstatantis šampūnas Rose Repair Elixir, Khadi, 200ml

Prekės ženklas: Khadi
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška

Prabanga ir meilė plaukams: intensyvus regeneravimas ir ypač maitinantis pažeistus ir sausus plaukus.

Vos pradėję plauti plaukus pastebite, kaip plaukų būklė gerėja iš vidaus.

Eliksyras giliai įsiskverbia į jūsų plaukus, kad galėtų juos maitinti ir gerinti.

Patirsite raminančią regeneraciją ir prabangią intensyvią plaukų ir galvos procedūrą.

* Vokietijoje pagaminta, patobulinta formulė, vėl išbandytame ir patikrintame "khadi" buteliuke.

* Prabanga ir meilė jūsų plaukams - intensyvi struktūros pažeistų plaukų regeneracija ir maitinamoji priežiūra

* Su ajurvedine maitinamąja khadi rožinio atstatomojo eliksyro galia: stiprina plauko stiebą iš vidaus ir tvariai regeneruoja

* Rožė, gėlių karalienė, gausiai puoselėja porėtus plaukus, suteikia sveiko elastingumo, drėgmės ir prižiūrėto žvilgesio

1595 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 15 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 15 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,45 €.

Prieinamumas: 6
Prekės kodas: KH-SHP-12-VE

BDIH

Khadi Rose Repair ajurvedinio eliksyro šampūnas pataiso plaukus ir grąžina jų natūralų elastingumą. Šio stebuklingo efekto paslaptis slypi Khadi Rose Repair eliksyre. Šis ajurvedos augalų ekstraktas sujungia individualų rankomis surinktų indiškų augalų poveikį į visumą ir padidina jų galias. „Khadi Rose Repair Elixir“ yra švelniai virintų ant atviros ugnies žolelių rezultatas tradiciniame procese pagal senovės ajurvedos formules.

Vos pradėję plauti plaukus pastebite, kaip plaukų būklė gerėja iš vidaus. Eliksyras giliai įsiskverbia į jūsų plaukus, kad galėtų juos maitinti ir gerinti. Patirsite raminančią regeneraciją ir prabangią intensyvią plaukų ir galvos procedūrą.

Būdama gėlių karaliene, Damasko rožė maitina ir gerina jūsų plaukus. Saldymedžio šaknyje yra daug antioksidantų ir ji veikia kaip senėjimą stabdanti priemonė. Indiškojo lapainio Amla supermaisto vaisiai stiprina šaknis. Shikakai žolelė suteikia intensyvią drėgmę ir suteikia plaukams tikrą glotnumą ir sveiką blizgesį.

Panašiai kaip jūsų plaukai ir galvos oda, „Rose Repair“ ajurvedinio eliksyro šampūno pH vertė yra nuo 4,0 iki 5,0. Natūraliu būdu atstatoma jūsų plauko pH pusiausvyra. Jei plaukus dažote natūraliai, pavyzdžiui, naudodami natūralius Khadi plaukų dažus, rekomenduojame naudoti trijų žingsnių ritualą, kad pasiruoštumėte Khadi Rose Repair Elixir šampūnui. Tai pastebimai padeda apsaugoti spalvos intensyvumą.

Su Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Rose Repair pajusite maitinamąjį poveikį plaukams ir galvos odai nuo to momento, kai pradėsite plauti plaukus. Atsiskleidžia gydomoji mūsų ajurvedos formulės magija. Pajuskite, kaip švelniai natūralus kosmetikos šampūno pagrindas valo plaukus, o khadi Rose Repair Elixir atsiskleidžia regeneruojantis poveikis. Kadangi „Rose Repair“ šampūnas maitina taip intensyviai, rekomenduojame jį naudoti pakaitomis su švelnesniu šampūnu, pavyzdžiui, khadi Shikakai Elixir šampūnu arba khadi Orange Vitality Elixir šampūnu.

Kaip maksimaliai išnaudoti Khadi Rose Repair Elixir eliksyro šampūno savybes:

Įspauskite plaukams tinkamą šampūno kiekį į rankas ir suvilgykite vandeniu, kad atsirastų putos. Paskirstykite aktyvias putas ant galvos odos, kad būtų galima nedelsiant pajusti palengvėjimą.
Khadi Rose Repair Elixir šampūną rekomenduojame palikti ant galvos tiek laiko, kiek Jums atrodo reikalinga, kad veikliosios medžiagos galėtų visiškai atlikti savo darbą. Tada kruopščiai nuplaukite šampūną drungnu vandeniu.

Plaukų valymas ajurvedoje: tai, kas Vakarų pasaulyje laikoma kasdiene būtinybe, ajurvedos filosofijoje turi aukštesnį tikslą. Plaukų plovimas yra holistinės ceremonijos, kurios metu aura ir fizinis kūnas ne tik išvalomi, bet ir išlaisvinami nuo išorinių energijų, dalis. Su ajurvediniu Khadi eliksyru Jūsų kūnas, dvasia ir siela vėl harmoningai bus suderinami kiekvieną kartą.

Khadi Rose Repair Elixir ajurvedinį eliksyro šampūną galima naudoti kartu su šiomis khadi plaukų priežiūros priemonėmis:

Su Khadi Ayurvedic Elixir Shampoo Rose Repair pajusite maitinamąjį poveikį plaukams ir galvos odai nuo to momento, kai pradėsite plauti plaukus. Atsiskleidžia sveikatinanti ajurvedos formulės magija. Pajuskite, kaip švelniai natūralus kosmetikos šampūno pagrindas valo plaukus, o khadi Rose Repair Elixir atsiskleidžia regeneruojantis poveikis. Kadangi „Rose Repair“ šampūnas maitina taip intensyviai, rekomenduojame jį naudoti pakaitomis su švelnesniu šampūnu, pavyzdžiui, khadi Shikakai Elixir šampūnu arba khadi Orange Vitality Elixir šampūnu.

Khadi ajurvedinis eliksyro šampūnas „Amla Volume“ suteikia plaukams dar daugiau stiprybės ir apimties.

Khadi ajurvedinis Hair Oil Rose Repair - giluminė pagalba ir papildomas maistinių medžiagų kokteilis jūsų plaukams: drėgmės, vitaminų, antioksidantų, mineralų.

Khadi ajurvedinis plaukų aliejus stiprus „Amla“ palaiko Khadi Rose Repair eliksyro šampūnų poveikį. Tai sustiprina plaukus nuo šaknų iki galiukų ir padeda apsaugoti nuo plaukų slinkimo.

Sudėtis (INCI): Aqua, Coco-Glucoside, Glycerin***, Lauryl Glucoside, Betaine, Sodium Pca, Coco-Caprylate/Caprate, Citric Acid, Caprylyl/Capryl Glucoside, Citrus Aurantium Amara Flower Oil, Sodium Citrate, Oryza Sativa Bran Oil*, Squalene, Xanthan Gum, Glyceryl Oleate, Acacia Concinna Fruit Extract*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Emblica Officinalis Fruit Extract*, Glycyrrhiza Glabra Root Extract*, Hibiscus Sabdariffa Flower Extract*, Rosa Damascena Flower Extract*, Symplocos Racemosa Bark Extract*, Vetiveria Zizanoides Root Extract*, Sodium Levulinate, Disodium Cocoyl Glutamate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Linalool**, Sapindus Mukurossi Fruit Extract*, Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Gluconate, Zinc Pca, Potassium Sorbate, Limonene**, Azadirachta Indica Seed Oil*, Sodium Cocoyl Glutamate, Geraniol**, Citronellol**, Hydroxycitronellal**, Sodium Benzoate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Lecithin, Ascorbyl Palmitate.

* iš ekologiškų ūkių
** iš natūralių eterinių aliejų.
*** pagamintas iš ekologiškų ingredientų

-------------------------------------------------------

Stebuklingas Khadi Rose Repair eliksyro šampūno poveikis pagrįstas khadi Neem Balance eliksyru, kuris gaminamas kruopščiu procesu pagal senovės ajurvedos formules. Indijos vaistiniai augalai, vaisiai ir lapai sujungiami į šį nuostabų mišinį:

Daugiau nei 400 atskirų veikliųjų medžiagų paverčia rožę visų augalų karaliene. Eteriniai rožių aliejai suteikia khadi Rose Repair Elixir šampūnui ne tik aromatinį kvapą, bet ir maitina plaukus bei galvos odą daugybe vitaminų. Taip pat intensyviai priežiūrai naudojame brangius gėlių žiedlapius, kuriuose yra labai galingų flavonoidų, polifenolių ir maistinių medžiagų.

Shikakai intensyviai, tačiau švelniai valo plaukus. Akacijos ankščių ekstraktas, kaip žinia, skatina plaukų augimą, suteikia plaukams tekstūros ir sukuria natūralų blizgesį ir sveiką pilnumą.

Žinoma, kad ekstraktas iš akacijos vaisių skatina plaukų augimą, sukuria plaukų tekstūrą iš vidaus ir sukuria sveiką blizgesį bei natūralų pilnumą.

Saldymedžio šaknyje yra veikliųjų medžiagų, kurios suformuoja apsauginę plėvelę ant jūsų pažeistų plaukų. Ji drėkina, malšina niežėjimą ir apsaugo plaukus bei odą nuo laisvųjų radikalų.

Lodhra stiprina ir maitina plaukus bei apsaugo galvos odą.

Amla suteikia plaukams daug vitamino C ir antioksidantų. Amla uoga sustiprina pažeistus plaukus savo galingais ingredientais iš vidaus - suteikia natūralų senėjimą.

Vetiverių aliejus veikia raminamai ir palaiko plaukų atsinaujinimą.

Hibiscus ir Aloe Vera drėkina odą ir plaukus bei skatina elastingumą.

Indiškas muilo riešutas „Reetha“ suformuoja švelnias putas, kurios švelniai valo ir taiso. Korpuso saponinas taip švelniai valo plaukus, kad jis puikiai tinka ir dirginamai galvos odai gydyti.

Peržiūrėkite Khadi veikliųjų medžiagų santrauką, kad sužinotumėte daugiau apie nuostabų ajurvedos vaistinių žolelių poveikį.

Ajurvedos galia - seniausia natūropatija pasaulyje - jus nustebins. Khadi šampūnai yra sertifikuoti pagal griežtas tarptautinio COSMOS standarto AISBL ekologiškų ir natūralių kosmetikos gaminių gaires ir reguliariai tikrinami dėl jų kokybės pagal Europos kosmetikos reglamento specifikacijas.

Plaukų tipas
Silpniems, sausiems plaukams
Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Vokietija
Kiekis:
200 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Be glitimo Be glitimo
Augalinis maisto papildas Augalinis maisto papildas