Katalogas
Šampūnas su pieno baltymais Kesh Kanti Milk Protein, Patanjali, 200ml
Prekės ženklas: Patanjali
Šampūnas su pieno baltymais Kesh Kanti Milk Protein, Patanjali, 200ml
  • Šampūnas su pieno baltymais Kesh Kanti Milk Protein, Patanjali, 200ml

Šampūnas su pieno baltymais Kesh Kanti Milk Protein, Patanjali, 200ml

Prekės ženklas: Patanjali

Šampūnas su pieno baltymais ir vitaminu E sausiems, šiurkštiems, dažytiems, lūžinėjantiems, ploniems ir pažeistiems plaukams. Maitina, suteikia blizgesio ir elastingumo. Sudėtyje nėra parabenų.

595 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 5 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 5 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,15 €.

Prieinamumas: Laikinai neturime
Prekės kodas: HL2897
Laikinai neturime


Šampūnas palieka malonų, subtilų plaukų kvapą ir idealiai tinka šiurkštiems, sausiems, nevaldomiems, balintiems, cheminio sušukavimo ar dažytiems plaukams gydyti. Reguliariai naudojant pajusite pastebimą gydomąjį poveikį – plaukai įgaus neprilygstamą švelnumą, blizgesį, išpuoselėtą išvaizdą.

Kesh Kanti šampūnų linija yra tikras natūralių ir naudingų produktų pavyzdys, skirtas švelniam, tačiau giliam plaukų valymui, nesukeliant galvos odos dirginimo ar plaukų sausumo. Kesh Kanti šampūnuose yra didelė ajurvedinių žolelių ir augalų ekstraktų koncentracija, jie akivaizdžiai skatina plaukų augimą ir stiprina juos. Visi šampūnai pagaminti pagal klasikinį Ajurvedos receptą, nenaudojant parabenų.

Kompozicijoje esančio hidrolizuoto pieno baltymo dėka Kesh Kanti pieno baltymų šampūnas ne tik puikiai valo galvos odą, bet ir intensyviai drėkina bei maitina plaukų šaknis, o taip pat atkuria jų struktūrą po dažymo ar šviesinimo.

Veiksmingai drėkina, maitina ir gerina bendrą plaukų būklę, atkuria jų sveikatą ir grožį. Suteikia pastebimą apimtį nuo pat šaknų, sugrąžina negyviems plaukams natūralų blizgesį ir šilkinė minkštumą. Mažina plaukų slinkimą formuojant ir šukuojant, skatina jų augimą. Taip pat rekomenduojama plaukams su išsišakojusiais galiukais.

Naudojimas: 3-5 ml šampūno ištepkite drėgnus plaukus. Švelniai masažuokite sukamaisiais judesiais per visą galvos odą 2 minutes. Tada nuplaukite vandeniu.

Sudėtis (INCI): Aqua, sls, dimethicon, CMEA, polyquat7, glycol stearate, cetyl alcohol, sodium chloride, perfume, carbomer, sumica pearl (cl77019, cl77891, cl77491), diazolidinyl urea & lodopropyl butyl carbamate, sodium hydroxide, c-13, sunflower oil, 4.4 biphenyl distearate, ocimum sanctum, azadirachta indica, lawsonia innermis, aloe barbadensis, eclipta alba, citrus acid.

Gamintojas: Patanjali Ayurved Limited, Haridwar, Uttarakhand, Indija

Plaukų tipas
Silpniems, sausiems plaukams
Kilmės šalis:
Indija
Kiekis:
200 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška