Katalogas
Žolelių balzamas Classic White, HA-THA, 6 g
Prekės ženklas: HA-THA
Vaistažolių balzamas Classic White, HA-THA, 6 g
  • Vaistažolių balzamas Classic White, HA-THA, 6 g
  • Vaistažolių balzamas Classic HA-THA, ekologiškas, 6 g.
  • Vaistažolių balzamas Classic HA-THA, ekologiškas, 6 g.

Žolelių balzamas Classic White, HA-THA, 6 g

Prekės ženklas: HA-THA

Ha-Tha Herbal Balm – tai aukštos kokybės balzamas su mentoliu, kamparu, žiemkenčių ir natūraliais eukaliptų, pipirmėčių ir gvazdikėlių aliejais, įterptais į bičių vašką ir kokosų aliejų. Natūralus veikliųjų medžiagų kokteilis, turintis neįsivaizduojamą potencialą: jo gaivus, šiek tiek pikantiškas kvapas motyvuoja ir atpalaiduoja, veikia stimuliuojančiai ir vėsinančiai.

1295 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 12 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 12 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,36 €.

Prieinamumas: 4
Prekės kodas: 5553

HA-THA žolelių balzamas Classic White – tai aukštos kokybės balzamas su mentoliu, kamparu, žiemkenčių ir natūraliais eukaliptų, pipirmėčių ir gvazdikėlių aliejais, įterptais į bičių vašką ir kokosų aliejų. Natūralių ingredientų kokteilis su neįsivaizduojamu potencialu: ramina, vėsina ir atpalaiduoja.

Švelniai užtepkite HA-THA žolelių balzamą CLASSIC ant smilkinių, kaklo, kaktos ar po nosimi, įkvėpkite jo gaivaus, šiek tiek pikantiško kvapo ir iškart jausitės žvalūs ir motyvuoti. Patirkite nuostabias Tolimųjų Rytų natūralių žolelių paslaptis ir pajuskite teigiamą poveikį odai ir pojūčiams.

HA-THA žolelių balzame CLASSIC yra tik aukštos kokybės, grynai natūralūs ingredientai, sertifikuoti ekologiškai ECO Control.

Naudojimas: balzamas švelniai tepamas ant smilkinių, kaklo, kaktos srityje. Galima užtepti prie nosies šnervių ir mėgautis nuostabiu aromatu.  

Parduodami gražioje dėžutėje, kuri tilps į kiekvieno kišenę. 

Sudėtis (INCI):
Cera Flava, Cocos nucifera oil, Cinnamomum camphora, menthol, Gaultheria procumbens, Mentha piperita oil, Eucalyptus globulus oil, Sycygium aromaticum oil

Gamintojo šalis:
Vokietija
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda