Katalogas
Fulerio žemės milteliai veidui Multani Mati, Hesh, 100g
Prekės ženklas: Hesh
Fulerio žemės milteliai veidui Multani Mati, Hesh, 100g
  • Fulerio žemės milteliai veidui Multani Mati, Hesh, 100g

Fulerio žemės milteliai veidui Multani Mati, Hesh, 100g

Prekės ženklas: Hesh

Gamtos dovana su veido odos valymo savybėmis.

Visiškai natūralus produktas.

Multani Mati yra natūraliai susidarantis molis, naudojamas odos priežiūrai.

Dėl natūralių valančių savybių, reguliariai naudojant Multani Mati odai suteikia minkštumo ir lygumo.

Multani Mati gali būti naudojama bet kokiam odos tipui.

495 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 4 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 4 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,12 €.

Prieinamumas: 5
Prekės kodas: 8901701101107

Natūralus molis, kuris išvalo odos priemaišas iš giliausių sluoksnių, Multani Mati tūkstantmečius naudojamas kaip natūrali grąžinanti molio priemonė. Multani Mati yra natūraliai susidarantis molis, naudojamas odos priežiūrai. Gamtos dovana su veido odos valymo savybėmis. Visiškai natūralus produktas.

Dėl natūralių valančių savybių, reguliariai naudojant Multani Mati odai suteikia minkštumo ir lygumo.

Multani Mati gali būti naudojama bet kokiam odos tipui.

Fulerio žemė, kitaip palygorskitas ar atapulgitas, kurios cheminė formulė (Mg,Al)2Si4O10(OH)·4(H2O) atsiranda iš molio, dirvožemio tipo, kuris yra pietryčiuose Jungtinėse Amerikos Valstijose. Fulerio žemė yra žinoma, kaip pagrindinė sudedamoji dalis pigmento, vadinamo "Maya Blue". Atapulgitas plačiai naudojamas medicinoje.

Gilus valymas gali stebuklai paveikti odos šviesumą ir Multani Mati (Fulerio žemė) naudoja natūralų mineralais turtingą molį, kad tai padaryti. Jis stimuliuoja kraujotaką ir atidaro užkimštas poras. Tai jau tūkstančius metų naudojamas grožio produktas, jis taip pat išsprendžia giliai esančių nešvarumų problemą, palikdamas odą atsinaujinusią ir atjaunintą. Galutinis detoksikacinis gydymas.

Pagerina kraujo apykaitą, giliai valo odą, poras. Itin tinka riebios odos priežiūrai, neleidžia susidaryti dėmelėms, mažina spuogus, stabdo jų plitimą, reguliarus naudojimas sukuria prevenciją. Kadangi stipriai veikia išorinį epidermio sluoksnį, fullerio žemės milteliai puikiai pašalina odos riebalų perteklių bei nešvarumus.

Kaip ir kiekvienas kosmetinis molis šis ne tik valo ir lygina odą, bet ir aprūpina odos ląsteles deguonimi, suteikia jai elastingumo ir švelnumo. Tonizuoja ir atgaivina, todėl naudojant reguliariai oda tampa lygi ir švelni.

Naudojimas: kruopščiai nuvalykite veido ir kaklo odą. Sumaišykite miltelius su vandeniu arba rožių vandeniu (riebiai odai) arba pienu (sausai odai), kad susidarytų tiršta pasta. Normaliai odą sumaišykite su pienu ar vandeniu lygiu santykiu 1:1. Reikėtų pažymėti, kad Multani Mati gali būti sėkmingai naudojamas kartu su kitais žolelių veidui milteliais, tokiais kaip rožių žiedlapiai, santalas ar apelsinų žievelės. Tepkite tolygiai ant veido ir kaklo odos. Palikite išdžiūti apie 20 minučių. Nuplaukite šiltu vandeniu ir praskalaukite odą šaltu vandeniu.

Sudedamosios dalys (INCI): 100% natūralus molis Solum Fullonum (Fulerio žemė)

Tik išoriniam naudojimui!

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Indija
Svoris / Kiekis:
100 g
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
39 taškai
3990 €
Laikinai neturime
Laikinai neturime