Katalogas
Baltojo molio kaolino milteliai veido bei plaukų kaukėms, Najel, 90g
Prekės ženklas: Najel
Ekologiška Ekologiška
Baltojo molio kaolino milteliai veido bei plaukų kaukėms, Najel, 90g
  • Baltojo molio kaolino milteliai veido bei plaukų kaukėms, Najel, 90g

Baltojo molio kaolino milteliai veido bei plaukų kaukėms, Najel, 90g

Prekės ženklas: Najel
Ekologiška Ekologiška

Baltame ar kaolino gmolyje gausu oksido, žinomo dėl savo gydomųjų, puikių apsauginių ir drėkinamų savybėmis. 100% natūralus, sertifikuotas „Ecocert Greenlife“ pagal COSMOS Natural standartą.

Baltasis molis (angl. Kaolin agy) veikia švelniai, gaivina, ramina odą. Puikiai tinka žmonėms, turintiems sausą ir jautrią odą. Sutraukia poras, greitina žaizdelių gijimą, šalina uždegiminį procesą, tonizuoja.

795 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 7 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 7 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,21 €.

Prieinamumas: 5
Prekės kodas: PI220272

Ecosert Cosmos natural

Baltasis molis (angl. kaolin clay) dar vadinamas kaolinas yra  nuosėdinė uoliena iš kaolinito ir kvarco. Dažniausiai būna baltos spalvos, bet gali turėti gelsvą, pilką ar žalsvą atspalvį. Daugiausiai naudojamas veido kaukėse, kur atlieka absorbento ir šveitiklio funkcijas. Kaolinas dėl absorbento savybių taip pat mažina kosmetikos priemonių tūrį, veikia kaip rišiklis. Kaolinas yra švelniausias iš visų molių, veikia labai švelniai ir neerzina odos, todėl jis puikiai tinka žmonėms, kurių oda yra sausa ir jautri. Švelniai sutraukia poras, greitina žaizdelių gijimą bei šalina uždegiminį procesą. Šilti baltojo molio kompresai pašalina nuovargį, veikia raminančiai. Kaip ir kiekvienas kosmetinis molis, lygina odą bei gerina odos kraujo apytaką. Gali būti naudojamas ir esant išsiplėtusiems kapiliarams. Kaolinas naudojamas po spuogelių likusiems randeliams, dėmelėms balinti, išsiplėtusiems kapiliarams sutraukti, dėmelėms, todėl oda tampa baltesnė ir skaistesnė. Kosmetinė veido kaukė su baltuoju moliu valo odą, aprūpina odos ląsteles deguonimi. Prisotina odą mikroelementais, suteikia jai elastingumo. Baltąjį molį galima naudoti kaip švelnų odos šveitiklį, kuris išlygina smulkias raukšleles, tonizuoja, švelniai balina ir atgaivina veido odą. Plaukų kaukė maitina galvos odą, stimuliuoja plaukų augimą, stabdo pleiskanų atsiradimą. Reguliariai naudodami baltąjį molį veido ir kūno odai suteiksite sveiką išvaizdą. Baltasis molis nepašalina iš odos riebalų, todėl tinka sausai odai

Baltojo molio kaukė plaukams. Plaukų kaukė maitina galvos odą, stimuliuoja plaukų augimą, stabdo pleiskanų atsiradimą. Reikės:baltojo molio, vandens, kiaušinio trynio. Praskieskite reikiamą baltojo molio kiekį vandeniu, kad gautumėte masę panašią į kondensuotą pieną. Atskiedusios palaukykite apie 20 minučių (būtinai!), tada įsukite kiaušinio trynį (kiaušinio trynys turi šampūno savybių). Su gautu mišiniu gerai įtinkite galvos odą, ištepkite plaukus ir palaikykite 20 min. (galite užsidėti maišelį ir apsisukti plaukus rankšluoščiu). Po 20 min. išsiplaukite plaukus ir nusausinkite rankšluosčiu. Šampūno ir kondicionieriaus vartoti nebereikia. Tokia kaukė maitina galvos odą, naikina pleiskanojimą, stiprina plaukus, todėl plaukai neslenka ir nelūžinėja.

Baltojo molio kaukė veidui. Reikės: baltojo molio, vandens, hidrolato, žolelių nuoviro arba pieno (pasirinkite, ką labiausiai mėgstate vartoti), 5-6 lašų nerafinuoto aliejaus (simondsijų, avokadų, saldžiųjų migdolų ar kito mėgstamo).Reikiamą molio kiekį atskieskite vandeniu, hidrolatu, žolelių nuoviru arba pienu. Žinovės sako, kad geriausia rinktis pieną, nes tada kaukę lengva nuvalyti. Pasirinkto skysčio pilkite tiek, kad gautumėte košelę. Į košelę įlašinkite 5-6 lašelius aliejaus. Gautą košelę plonai ir tolygiai užtepkite ant odos, palaikykite 10-15 minučių ir nuskalaukite. Neleiskite kaukei uždžiūti – kad pratęstumėte kaukės poveikį nuolat apipurkškite ją vandeniu ar hidrolatu. Nelaikykite molio ant odos per ilgai - jis sugers odos drėgmę. Vartokite 1-2 kartus per savaitę ir pamatysite, kaip pagražės ir atsigaus jūsų oda! Išdandyta!

Paprastas naudojimas: 

Veido arba plaukų kaukė: sumaišykite 3 valgomąjį šaukštą molio su 2 šaukštais vandens. Tepkite ant plaukų ar veido ir kiek palaikę nuplaukite.

Patekus į akis, gerai nuplaukite.

Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje.

Ingredientai: 100% natūralus kaolinas (baltasis molis).

Odos tipas:
Visų tipų odai
Kilmės šalis:
Sirija
Gamintojo šalis:
Prancūzija
Svoris / Kiekis:
90 g
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime