Tobula avokado sriuba. Švelnus avokadas, aromatingos žolelės, saldus mangas ir aštrioji paprika. Skonio bomba. Galima įpilti daugiau vandens, sutrinti visus ingredientus ir išeis kokteilis, kuris galės tapti puikiu užkandžiu karštą vasaros dieną.

  • Ingredientai:
  • 250 g avokadų
    50 g agurkų
    2 a.š citrinos sulčių
    1 šakelė petražolių
    1 šakelė baziliko
    5 lapeliai mėtų
  • 100 ml vandens
    Mango papuošimui
  • Čili pipiras papuošimui
    Druska, juodieji pipirai pagal poreikį
  •  
  • Paruošimas:
  • 1. Avokadą perpjauti pusiau, pašalinti kaulą ir išskobti minkštimą.
    2. Avokado minkštimą, agurką, bazilikus, petražoles, mėtas sudėti į maisto smulkintuvą. Įpilti vandens bei citrinos sulčių, pagardinti druska, pipirais ir sutrinti iki vientisos masės.
    3. Mango minkštimą ir aitriąją papriką supjaustyti mažais gabaliukais.
    4. Sriubą įpilti į dubenėlius, papuošti smulkiai pjaustytu mango ir aitriąja paprika.