Ilgųjų pipirų kapsulės Pippali, Maharishi Ayurveda, 60 kapsulių
Ekologiškas maisto papildas su ajurvedinėmis augalų dalimis, 60 kapsulių.
Ajurvedoje Pippali laikomas vienu svarbiausių augalų. Pippali padidina Agni, virškinimo ugnį. Skonis aštrus, kartus ir saldus. Pippali sumažina Vata ir Kapha došas ir padidina Pitta došą.
Pippali (botaninis pavadinimas: Piper longum), taip pat žinomas kaip „ilgasis pipiras“, yra šildantis augalas, kuri taip pat dažnai naudojamas tiesiog kaip aromatingas prieskonis. Šio kvapnaus vijoklinio krūmo gimtinė yra Himalajuose ir pietvakarių Indijoje. Pirmieji maži Pippali vaisiai išsivysto tik tada, kai augalams sukanka treji – aštuoneri metai.
Ajurvedoje Pippali laikomas vienu svarbiausių augalų. Pippali padidina Agni, virškinimo ugnį. Skonis aštrus, kartus ir saldus. Pippali sumažina Vata ir Kapha došas ir padidina Pitta došą.
Laboratoriškai patikrinta ekologiška kokybė.
Kiekis: 36 g (60 veganiškų kapsulių), 100% ekologiškų.
Sudėtis: ilgieji pipirai Piper longum (Pippali)* 833 mg, Hidroksipropilmetilceliuliozė (augalinės celiuliozės kapsulė).
*iš ekologiškų kontroliuojamų ūkių.
Vartojimas: 1 kapsulė 2 kartus per parą užgeriant šiltu vandeniu.
Įspėjimai: Tik suaugusiems. Pasitarkite su gydytoju, jei esate nėščia, vartojate vaistus ar turite sveikatos sutrikimų. Saugoti nuo vaikų. Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Laikyti ne aukštesnėje kaip +25°C temperatūroje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.
Maisto papildas neturėtų būti vartojamas kaip maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas. Jei pasireiškė šalutinis poveikis, pasitarkite su gydytoju.
Virškinimo sistemai