Katalogas
Lydytas ghi sviestas Triphala Ghee Bio, Classic Ayurveda, 170g
Lydytas ghi sviestas su trifala TRIPHALA GHEE BIO, ekologiškas, Classic Ayurveda, 170g
  • Lydytas ghi sviestas su trifala TRIPHALA GHEE BIO, ekologiškas, Classic Ayurveda, 170g

Lydytas ghi sviestas Triphala Ghee Bio, Classic Ayurveda, 170g

Šis ekologiškas skaidrintas sviestas gaminamas iš aukštos kokybės Austrijos Alpių pieno. Karvės šeriamos tik žole ir šienu. Jis gaminamas pagal klasikines ajurvedos procedūras ir papildomas ekologiškomis žolelėmis. Jis gaminamas „AMLA Natur“ įmonėje Rosengartene, Vokietijoje

Jame puikiai subalansuotos lengvai įsisavinamos riebiosios rūgštys. Idealiai tinka sveikam maistui gaminti, nes pasižymi aukštu rūkimo tašku (smoke point) - kaitinant jame nesusidaro žalingi laisvieji radikalai.

Ghi yra svarbi ajurvedinės kulinarijos dalis ir priklauso tiems maisto produktams, kuriuos pagal ajurvedos tekstus reikėtų vartoti kiekvieną dieną.

Tai aukštos kokybės maistas, turintis teigiamą poveikį odai. Tai išvalo fizinius kanalus, atnaujina audinius ir sustiprina virškinimo ugnį ir gyvybės energiją, nepadidindamas Pitos. Ghi yra lengvai virškinamas ir yra gera alternatyva sviestui, aliejui ir riebalams. Tai suteikia patiekalams rafinuotą, riešutų skonį. Idealiai tinka kepti, kepti, troškinti, garinti, lengvai paskaninti prieskonius ir tobulinti indiškus bei ajurvedinius patiekalus.

Šis ekologiškas skaidrintas sviestas gaminamas iš aukštos kokybės Austrijos Alpių pieno. Karvės šeriamos tik žole ir šienu. Jis gaminamas pagal klasikines ajurvedos procedūras ir gydomas organinėmis žolelėmis. Jis gaminamas „AMLA Natur“ įmonėje Rosengartene.

2990 €
Prieinamumas: Šiuo metu išparduota
Prekės kodas: 18153

Ghi sviestas yra ištirpintas sviestas, kuriame nėra vandens, pieno baltymų ir pieno cukraus - tai grynas sviesto aliejus. Ghi nėra toks tankus ar kreminis kaip sviestas, jis minkštas ir kristalinis. Jis turi intensyvų, skanų sviesto kvapą ir jo skonis yra puikus, ​​riešutų aromato su švelnia sūrio nata. Ghi galima puikiai derinti su visais maisto produktais ir ingredientais.

Ghi gali būti naudojamas kaip sviestas ar aliejus maistui, bet taip pat labai vertinamas kaip kosmetikos ingredientas arba bazė kosmetikos ar terapiniams produktams - kaip kremas, papildantis, grubiai odai, skirtas atnaujinti akių zonąą, arba kaip kūdikių priežiūros priemonė. Jis taip pat gali būti naudojamas kaip pagalba nuo nemigos kartu su šiltu pienu.

Ghi sviests yra gyvenimo eliksyras iš senų tradicinių ajurvedinių receptų. Tai tikras "lėtas maistas" - be pramoninio perdirbimo. Šis ghi svierstas gamiinamas be jokių priedų. Tai grynas natūralus, labai aukštos kokybės produktas.

Jau tūkstančius metų Ghi buvo naudojamas maisto gamybai. Ajurvedos virtuvėje Ghi naudojama vietoj sviesto, aliejaus ar riebalų. Tai skatina Agni (virškinimo ugnį) ir pats savaime jis yra lengvai virškinamas. Ghi, lengvai virškinamų maisto produktų maste, užima 1 poziciją prieš sviestą, augalinius aliejus arba gyvūninius riebalus. Tai maistinė medžiaga, kuri skatina gerą sveikatą ir gali būti šildoma neprarandant kokybės. Be to, jis yra labai turtingas ingredientais ir gali būti saugomas be šaldymo. Ghi išlaisvina žmogaus virškinimo sistemą. Toksinai mūsų maisto produktuose gali būti surišti ir pašalinti, naudojant Ghi, todėl gali būti skatinamas geras bendra savijauta ilgiems metams.

"Triphala Ghee" apjungia Triphala ir Ghi lydyto sviesto pranašumus. Ghi laikomas labai geru Pita došos pusiausvyros būdu. Jis suteikia visiems jūsų jausmus jėga ir ypač stiprina regėjimo jausmą. Atmintis, gyvybės energija (odžasas) ir kūno gebėjimas padėti gyti žaizdoms yra naudingosios Triphala Ghee savybės.

"Triphala Ghee" gali būti naudojamas išoriškai ir viduje. Išoriškai jis gali būti naudojamas kaip tepalas arba akių ir nosies lašai. Idealiai tinka Kaash pėdų masažui su Kaash dubenėliais. Dėl "Triphala Ghee" Pita došos balansavimo galimybių jis tinka naudoti mažinant deginimo pojūčius ant kūno, rankų ir kojų. Akių procedūros Netra-Tarpan yra atliekamos tik su "Triphala Ghee".

Viduje "Triphala Ghee" tradiciškai naudojamas kaip vienas preparatų Ajurvedos Pančakarmos gydomosios procedūros paruošiamojoje fazėje. Atsipalaidavimui arba sveikatinimui namuose "Triphala Ghee" gali būti naudojamas "vidiniam aliejiavimui".

Triphala Ghee nėra tas pats kaip ghi sviestas, sumaišytas su trifala milteliais. Kaip ir klasikiniai Sidha aliejai, ajurvedinis "Triphala Ghee" gaminamas sudėtingame gamybos procese. Šešioliktąjį trifalos nuovirą ilgai verda su ghi sviestu, kol išgaruoja vanduo. Kaip ir Sidha aliejuose, paruošime svarbiausias vaidmuo tenka priežiūrai ir dėmesiui.

Ghi sviesto naudojimas:

* Virimui, kepimui, garinimui, kepimui, kepiniams
* Švelniam prieskonių pakepinimui; jie bus atidaryti, kad galėtų atskleisti visą savo aromatą.
* Idealiai tinka gaminti garuose, nes saugo vitaminus.
* Pašildyti paruoštus patiekalus, pvz., daržoves, ryžius ar grūdus.
* Skrudinti duonai - pavyzdžiui, šiltas, su žolelėmis ir prieskoniais.
Ingridientai:
99,7% gryno sviesto aliejaus, pagamintas iš sertifikuoto ekologiško biologinio auginimo.

Vartokite kaip malonaus skonio kulinarinius riebalus. Galima kepti, galite įmaišyti į ryžius ar daržovių patiekalus aromatui ir maistinei vertei pagerinti. Atidarę laikykite šaldytuve.

Maistinė vertė 100 g:

Energetinė vertė: 3763kJ / 899 kcal

Riebalai: 99,5 g, iš jų riebalų rūgštys 62,7 g

Angliavandeniai: <0,2 g, iš jų cukrus: <0,2 g

Baltymai: <0,6 g

Druska: <0,2 g

Skaidulos: <0,2 g

Sudėtis: 99,5% grynas ekologiškas lydytas sviestas (Ghee, (skaidrus sviestas iš karvės pieno)*, Amalaki* (emblica officinalis, Indijos agrastas) (0,7%), Bibhitaki * (Terminali bellerica) (0,7%), Haritaki* (Terminalia chebula) (0,7%).

* iš kontroliuojamo ekologiško auginimo. Be priedų, konservantų, be laktozės, trans-riebalų rūgščių, hidrogenizuotų aliejų ir druskos.

Gamintojas: AMLA Natur Vertriebs GmbH, Drestedt, Vokietija

Veganams tinkama:
Ne
Kūno tipas (doša):
Vata / Pita / Kapha
Kilmės šalis:
ES
ne ES
Svoris / Kiekis:
170 g
Ajurveda24 rekomenduoja
Visos prekės