Katalogas
Kūno aliejus Spicy Cell-Lite Elixir, Khadi, 50ml
Prekės ženklas: Khadi
Kūno aliejus Spicy Cell-Lite Elixir, Khadi, 100ml
  • Kūno aliejus Spicy Cell-Lite Elixir, Khadi, 100ml
  • Kūno aliejus Spicy Cell-Lite Elixir, Khadi, 100ml
  • Kūno aliejus Spicy Cell-Lite Elixir, Khadi, 100ml
  • Kūno aliejus Spicy Cell-Lite Elixir, Khadi, 100ml

Kūno aliejus Spicy Cell-Lite Elixir, Khadi, 50ml

Prekės ženklas: Khadi

* Atsisveikinkite su celiulitu: odos medžiagų apykaitos aliejus, prasiskverbiantis giliai į audinius

* Su Khadi Spicy Cell-lite eliksyro ajurvedine galia: skatina sveiką kraujotaką ir odos medžiagų apykaitą

* Ajurvedoje juodieji pipirai, ilgieji pipirai ir imbieras papildo vienas kitą ir gali būti sujungti į vieningą visumą, kuri stimuliuoja, degina maisto likučius ir skatina sveiką kraujotaką

* Tradicinė ajurvedos formulė: 100% natūrali ir veganiška

1995 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 19 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 19 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,57 €.

Prieinamumas: Laikinai neturime
Prekės kodas: KH-KOE-13
Laikinai neturime


Khadi Spicy Cell-lite Elixir kūno aliejus: išlaisvinantis energijos stiprintojas jūsų odai. Khadi Spicy Cell-lite Elixir kūno aliejus skatina jūsų odos metabolizmą ir padeda organizmui pašalinti odoje susikaupusias medžiagų apykaitos atliekas. Khadi Triphala Tritox kūno aliejus suaktyvina jūsų tarpląstelinius audinius ir padeda limfai tekėti, o khadi Spicy Cell-lite eliksyras kūno aliejus galingai ir ilgai stimuliuoja jūsų odos medžiagų apykaitą. Jis padeda nuosėdas, kurias mes žinome kaip celiulitą, paversti į jūsų ląstelių krosnį; šis ingredientų derinys padeda pasiekti aptakią, glotnią odą. Į tradicinę formulę įeina Ajurvedos ingredientai, tokie kaip ilgieji pipirai, gvazdikėliai, imbieras ir rudųjų garstyčių aliejus, kurie nuo neatmenamų laikų buvo naudojami Ajurvedos siekiant atgaivinti kūną ir atgaivinti ląsteles. Tuo pačiu metu eterinių aliejų mišinys skatina jūsų dvasią ir sustiprina jūsų valią gyventi visavertį gyvenimą.

Šio atjauninančio efekto paslaptis yra Khadi Spicy Cell-lite eliksyras: Khadi eliksyras yra paruoštas pagal senovines Ajurvedos formules, naudojant tradicinę praktiką, kuri apima švelnų rankomis rinktų Indijos vaistinių žolelių virimą ant atviros ugnies. Taip paruošti Ajurvedos augalų ekstraktai (vaistinis nuoviras) sujungia visą atskirų augalų potencialą ir unikalią esmę, kad sukurtų darnią visumą.

Pagal Ajurvedos tradiciją, juodieji pipirai, ilgieji pipirai ir imbieras kartu yra daugiau nei jų dalių suma. Šis mišinys turi stimuliuojantį poveikį, degina maisto likučius ir skatina sveiką kraujotaką.

Gvazdikėliai ir ciberžolė taip pat skatina kraujotaką į giliausius odos sluoksnius ir turi priešuždegiminių savybių.

Tūkstantmečius žinoma kaip vaistinė žolė, riešutinė viksvuolė turi švelnų, bet ilgalaikį priešuždegiminį, valomąjį ir atkuriamąjį poveikį.

Cinamonas skatina medžiagų apykaitą visame kūne ir padeda reguliuoti insulino kiekį.

Klausyk savo odos, kai ji tau dainuoja! Patirkite energijos suteikiantį „Spicy Cell-lite Elixir“ kūno aliejaus poveikį. Mėgaukitės jausmu, kai jis karūnuoja jūsų odą ir apgaubia jus savo prabangiu pikantišku aromatu. Net tik pradėję masažuoti aliejų ant savo kūno, pajusite, kaip atsibunda odos metabolizmas, kaip atsibunda jūsų pojūčiai.

Khadi Spicy Cell-lite Elixir kūno aliejus kartu su Khadi Triphala Tritox Elixir kūno aliejumi ir khadi Centella New Cell Elixir kūno aliejumi sudaro kūno aliejų seriją „Shakti Shape“. Šakti yra indėnų deivė, simbolizuojanti pirmykštę visatos jėgą. Shakti Shape serija skirta toms kūno dalims, kurioms reikia šiek tiek daugiau dėmesio ir energijos. Aliejai padeda atkurti odos pusiausvyrą ir suteikia jai energijos.

* Tegul jus įkvepia ajurvedos galia - seniausias žmonijos požiūris į natūralų gydymą. Khadi eliksyro kūno aliejai yra sertifikuoti pagal griežtas tarptautinio COSMOS standarto AISBL ekologiškos ir natūralios kosmetikos gaires, o jų kokybė yra reguliariai tikrinama pagal Europos kosmetikos gaminių reglamento standartus.

Naudojimas

Khadi Spicy Cell-lite eliksyro kūno aliejus nuo pat pradžių pagyvina jūsų odą, nes įsitvirtina mūsų Ajurvedos formulės energija. Pajuskite stimuliuojantį „Spicy Cell-lite Elixir“ poveikį, nes jis skatina jūsų odos medžiagų apykaitą ir priverčia ištirpti celiulitą.

Norėdami sustiprinti efektą: naudokite khadi masažo pirštines, kad masažuotumėte kūno dalis, kurias norite suaktyvinti. Tai atveria poras ir švelniai pažadina jungiamąjį audinį, kad khadi Spicy Cell-lite Elixir kūno aliejus galėtų prasiskverbti giliai į audinių sluoksnius.

Puikus derinys: Norėdami pradėti dieną energingai, rekomenduojame ryte naudoti „Spicy Cell-lite Elixir“ kūno aliejų. Vakare rekomenduojame šią procedūrą papildyti khadi Triphala Tritox Elixir kūno aliejumi, kad gaivintumėte limfą ir leistumėte jai tekėti per naktį.

Paprastas naudojimas: 1-2 buteliuko pompos paspaudimais įpilkite aliejaus į ranką ir švelniai sukamaisiais judesiais įmasažuokite į ką tik sudrėkintą ir dar šiek tiek drėgną odą. Duokite aliejui šiek tiek laiko, kol jis įsigers ir suteiks nuostabius naujus pojūčius ant odos.

Naudokite khadi Spicy Cell-lite eliksyro kūno aliejų kartu su kitais Khadi asmens priežiūros produktais:

* Papildant jį Khadi Triphala Tritox kūno aliejumi, jis gali padėti pasiekti giliai esančias nuosėdas ir jas nusausinti

* Kartu su Khadi Centella New Cell kūno aliejumi veido oda tampa švelni ir tonizuota

* Kartu su Khadi Rose Love kūno aliejumi stiprina jūsų kapiliarus ir gali padėti išvengti ar nuraminti varikozės pažeistas venas

Svarbi pastaba:

Tiek Khadi Triphala Tritox, tiek Khadi Spicy Cell-lite yra labai stiprūs eliksyro aliejai, kurie turėtų būti tepami tik tose kūno vietose, kur jų reikia. Abu šiuos aliejus naudokite saikingai ir netepkite jų ant veido, krūtinės ar gleivinės. Be to, abu šie aliejai yra per didelio stiprumo, kad juos būtų galima naudoti nėštumo metu. Jei esate nėščia, naudokite Khadi Centella New Cell.

Galingas detoksikacijos duetas: Spicy Cell-lite ir Triphala Tritox yra dinamiškas duetas, skirtas jūsų odai detoksikuoti. Toksinai yra vandens ir riebalų junginys - parodysime, kaip juos išplauti:

1 žingsnis: leiskite jiems tekėti! Triphala Tritox kūno aliejus ištirpina toksinus, juos nusausina ir pašalina iš limfinės sistemos.

2 žingsnis: dek, vaike, dek! Aštrus Cell-lite kūno aliejus padeda metabolizuoti susidariusias riebalų sankaupas - jos pradeda degti!

Natūralus BDIH sertifikuotas produktas!

Sudėtis (INSI)Sesamum Indicum Seed Oil*, Brassica Nigra Seed Oil*, Limonene**, Rubia Cordifolia Root Extract, Citrus Limon Peel Oil, Citrus Aurantium Sinensis Peel Oil, Rosmarinus O icinalis Leaf Oil, Zingiber O icinale Root Extract, Cyperus Scariosus Root Extract, Piper Nigrum Seed Extract, Trachyspermum Ammi Fruit Extract, Curcuma Longa Root Extract, Acorus Calamus Root Extract, Piper Longum Fruit Extract, Pogostemon Cablin Leaf Oil, Citral**, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Linalool**, Cinnamal**, Syzygium Aromaticum Bark Extract, Eugenol**, Geraniol**

*iš ekologinių ūkių
**iš 100% natūralių eterinių aliejų

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Vokietija
Kiekis:
50 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška