Katalogas
Varinis liežuvio valiklis-grandiklis Premium, Yogi&Yogini, 30g
Prekės ženklas: Yogi & Yogini
Varinis liežuvio valiklis-grandiklis Premium, Yogi&Yogini, 30g
  • Varinis liežuvio valiklis-grandiklis Premium, Yogi&Yogini, 30g

Varinis liežuvio valiklis-grandiklis Premium, Yogi&Yogini, 30g

Prekės ženklas: Yogi & Yogini

Varinis liežuvio grandiklis iš Yogi&Yogini yra ypač tvirtas, maždaug 30g svorio ir yra patogaus, apie 13 cm, ilgio. Papildomos rankenos suteikia patogų jausmą, o taip pat patrauklią išvaizdą.

850 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 8 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 8 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,24 €.

Prieinamumas: 14
Prekės kodas: PI116

Varinis liežuvio grandiklis Yogi&Yogini yra klasikinis liežuvio valiklis pagal Ajurvedos tradiciją. Pagamintas iš gryno vario, kuris yra labai vertinamas pagal Ajurvedos tradicijas, dėl jo ypatingų savybių. Varinis liežuvio grandiklis iš Sattva Ayurveda yra ypač tvirtas, maždaug 30g svorio ir yra patogaus, apie 13 cm, ilgio. Papildomos rankenos suteikia patogų jausmą, o taip pat patrauklią išvaizdą.

Kasdienis liežuvio valymas yra nusistovėjusi praktika Rytų šalyse, tačiau Vakaruose tai buvo atrasta lėčiau. Vis dėlto liežuvio valymas yra esminė mūsų burnos higienos dalis.

Mūsų liežuvio viršuje nuolat susidaro apnašų danga, kurią sudaro negyvos ląstelės, maisto likučiai ir šimtai tūkstančių gyvų ir negyvų bakterijų bei chemikalai, tokie kaip šių bakterijų gaminamos sieros. Tyrimai padarė išvadą, kad vidutiniškai vienoje liežuvio epitelio ląstelėje yra 100 bakterijų; labai tanki bakterijų populiacija. Palikta ant liežuvio, ši danga tampa stora ir yra viena iš pagrindinių blogo burnos kvapo priežasčių. Antraeilis poveikis, kai skonio receptoriai yra padengti šiukšlėmis ir cheminėmis medžiagomis, taip pat turi įtakos skonio pojūčiui. Šis nemalonus skonis sustiprėja, kai vartojamas tam tikras maistas ar gėrimai ir į šį jau liežuvio paviršiuje esantį popurį pridedama nedidelis kiekis. Paskutinis, bet ne mažiau svarbus dalykas yra tai, kad daugelis iš mūsų miega atverta burna, todėl ryte atsiranda blogas skonis ir burnos džiūvimas.

Liežuvio valymas dantų šepetėliu padeda šiek tiek sumažinti šią liežuvio dangą, tačiau liežuvio valiklis yra daug efektyvesnis. Jei netikite, tiesiog išbandykite patys: pirmiausia valykite liežuvio paviršių dantų šepetėliu, tada - liežuvio grandikliu ir pažiūrėkite, kiek šiukšlių lieka po šepetėlio.

Šis liežuvio valymas yra labai greitas ir paprastas procesas. Uždėkite liežuvio valiklį liežuvio gale ir viduryje, stengdamiesi neatitraukti per toli, dalį su daugybe svarbių skonio receptorių ir traukite valiklį į priekį, švelniai pašalindami šiukšlių sluoksnį. Po liežuvio valimo nuplaukite šiukšles po tekančiu vandeniu, tada švelniai nubraukite kiekvieną liežuvio grandiklio pusę. Nereikia per stipriai gremžti. Kartokite procesą, kol nebematysite nešvarios dangos, nustokite grandyti ir skalaukite burną vandeniu. Patartina tai padaryti ryte ir vakare. Jei jaučiate diskomfortą burnoje, pavyzdžiui, sausumą ar blogą skonį, dažnai liežuvio valymas padės atliekant jį ir vidurdienį. Tai gera praktika, ypač jei patyrėte didelį stresą, nes liežuvio apnašos streso metu linkusi didėti.

Mūsų siūlomas liežuvio valiklis yra pagamintas Indijoje iš tradicinės vario medžiagos. Šis valiklis yra patvarus laikykite jį abiem rankomis, kad būtų lengviau naudoti. Nuplaukite valymo priemonės šiukšles ir vėl švelniai nubraukite vidurinę liežuvio dalį. Jei ant juostelės neliko šiukšlių, liežuvio valymą baigėte. Nereikia be galo kartoti proceso! Gerai išskalaukite burną švariu vandeniu arba natūraliai pagamintu skalavimo skysčiu.

Naudojimas:
Paimti varinį liežuvio grandiklį abiem rankom už galų ir sukišti išlenktą dalį tiek, kiek įmanoma gilyn link liežuvio šaknies. Patraukite švelniai spausdami link liežuvio priekio, kad nešvarumai liktų ant liežuvio grandikliio. Pakartokite 3-4 kartus, po to kruopščiai praskalaukite burną ir nuvalykite liežuvio grandiklį.

Medžiaga: 100% varis
Svoris: apytiksliai 30 g
Ilgis: apytiksliai 13 cm
Vidinės liežuvėlio pusės plotis: 7 mm

2 rankenos su patrauklia bangele

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Indija
Panašios prekės
Laikinai neturime
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška