Katalogas
Dantų pasta su juodgrūdėmis Miswak, Dabur, 100ml
Prekės ženklas: Dabur
  • Naujiena
Dantų pasta su juodgrūdėmis Miswak, Dabur, 100ml
  • Dantų pasta su juodgrūdėmis Miswak, Dabur, 100ml

Dantų pasta su juodgrūdėmis Miswak, Dabur, 100ml

Prekės ženklas: Dabur

Dantų pasta Miswak su juodgrūdėmis pasižymi antimikrobinėmis ir antibakterinėmis savybėmis.

Tokie Miswak sudėtyje esantys junginiai kaip salvadorinas ir trimetilaminas slopina bakterijų augimą burnoje, o tai gali būti ypač naudinga siekiant išvengti burnos infekcijų ir blogo burnos kvapo.

495 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 4 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 4 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,12 €.

Prieinamumas: 3
Prekės kodas: HL8596

„Dabur Miswak Blackseed” dantų pasta be fluoro su miswak (Salvadora persica) ir juodųjų sėklų ekstraktu yra švelni, natūrali dantų pasta, praturtinta unikaliu dantis ir dantenas saugančių ingredientų mišiniu, kuris veiksmingai saugo dantis ir dantenas kasdienės burnos priežiūros metu ir padeda išvengti dantų ėduonies. Natūraliai be fluoro, ji padeda apsaugoti ir sustiprinti dantenas ir dantų emalį, o reguliariai naudojant padeda išvengti apnašų ir dantų akmenų susidarymo.

Miswak pasižymi antimikrobinėmis ir antibakterinėmis savybėmis. Tokie „Miswak” sudėtyje esantys junginiai kaip salvadorinas ir trimetilaminas slopina bakterijų augimą burnoje, o tai gali būti ypač naudinga siekiant išvengti burnos infekcijų ir blogo burnos kvapo.

Miswak turi šarminį pH, kuris gali padėti neutralizuoti rūgštinį burnos aplinkos pH. Subalansuoto pH palaikymas yra labai svarbus siekiant išvengti dantų ėduonies, nes rūgšti aplinka gali paskatinti emalio eroziją.

Juodgrūdės dėl savo antimikrobinių savybių skatina sveikus dantis ir dantenas. Jo priešuždegiminės savybės gali sumažinti dantenų uždegimą ir pagerinti bendrą burnos sveikatą.

– Palaiko sveikas ir stiprias dantenas ir dantis.

– Suteikia gaivų burnos kvapą.

– Dantų pasta be fluoro, saugi mažiems vaikams ir tiems, kurie jautrūs fluoridui.

– Sudėtyje yra natūralių ingredientų.

– Be konservantų ir dirbtinių dažiklių.

– Be pridėtinio cukraus ar skonio stipriklių.

– Pagaminta pagal ajurvedos receptus.

Dantų pastos savybės:

1. Natūralūs ingredientai: Mūsų dantų pasta leidžia pasirinkti natūralų sprendimą dantų priežiūrai.

2. Antibakterinis poveikis: Joje yra natūralių antibakterinių komponentų, kurie apsaugo dantis ir dantenas nuo bakterijų, sukeliančių dantų ėduonį, dantenų uždegimą ir gingivitą.

3. Dantenų apsauga: Jo veikliosios medžiagos pasižymi priešuždegiminiu ir mukoprotekciniu poveikiu, malšina dantenų sudirgimą ir mažina uždegimą.

4. Gaivus natūralus skonis: Jis yra natūralaus, švelnaus žolelių skonio, be pridėtinio cukraus ar dirbtinių kvapiųjų medžiagų. Jis gaivina ir ilgai išlaiko gaivų burnos kvapą.

5. Idealiai tinka jautriems dantims: Jis idealiai tinka švelniai jautrių dantų ar dantenų priežiūrai.

6. Įrodytas veiksmingumas: DABUR Herbal Ayurvedic dantų pastos veikliosios medžiagos atrinktos remiantis tūkstantmete tradicinės Indijos medicinos patirtimi ir šiuolaikiniais moksliniais tyrimais. Jos veikliosios medžiagos nuo seno žinomos dėl savo naudingų savybių, skatinančių optimalią burnos higieną.

Naudojimas: Naudoti burnos ertmės priežiūrai 2 kartus per dieną. Ant šepetėlio reikia išspausti žirnio dydžio kauburėlį.

Sudėtis (INCI): Calcium carbonate, Aqua, Glycerin, Sodium Lauryl sulfate, Carrageenan, Aroma (Flavour with Basil), Herbal Extract (Anacyclus pyrethrum (root) extract, Acacia Arabica (stem bark) extract, Mimusops elengi (flower) extract, Symplocos racemosa (bark) extract, Eugenia cumini (fruit) extract), Sodium silicate, Sodium saccharin, Limonene, CI 75810.

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Jungtiniai Arabų Emyratai
Kiekis:
100 ml
Panašios prekės
Laikinai neturime
Laikinai neturime
  • Naujiena
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime