Katalogas
Erškėtuogių milteliai Rosehip, ekologiški, Dragon Superfoods, 250g
Prekės ženklas: Dragon Superfoods
Be pridėtinio cukraus Be pridėtinio cukraus
Veganiška Veganiška
Žaliavalgiams Žaliavalgiams
Ekologiška Ekologiška
Erškėtuogių milteliai Rosehip, ekologiški, Dragon Superfoods, 250g
  • Erškėtuogių milteliai Rosehip, ekologiški, Dragon Superfoods, 250g

Erškėtuogių milteliai Rosehip, ekologiški, Dragon Superfoods, 250g

Prekės ženklas: Dragon Superfoods
Be pridėtinio cukraus Be pridėtinio cukraus
Veganiška Veganiška
Žaliavalgiams Žaliavalgiams
Ekologiška Ekologiška

Erškėtuogės yra labai paplitusios uogos, nes padeda palaikyti normalią imuninės sistemos veiklą.

- Daug vitamino C

– Sudėtyje yra vertingų riebalų rūgščių: Omega-3 ir Omega-6

– puikus kokteilių, jogurto ar šviežių sulčių priedas

- 1 a.š. erškėtuogių miltelių = 100 g šviežių uogų.

995 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 9 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 9 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,27 €.

Prieinamumas: 5
Prekės kodas: SO433

Euro žalias lapas

Erškėtuogės, be jokios abejonės, yra viena iš labiausiai paplitusių ir plačiausiai vartojamų uogų. Dėl didelio vitaminų kiekio, naudingų rūgščių ir malonaus skonio jos yra vertingas maisto papildas, vadinamas „žolių karaliene“.

Erškėtuogių istorija ilga – nuo ​​senų senovės žmonės jį naudojo kaip vaistą, reikia nepamiršti, kad daugelis vertingų jų savybių dar nebuvo žinomos.

Erškėtuogių maistinė sudėtis

Turėdamos daug vitamino C, erškėtuogės gerina redokso procesus ląstelėse ir kapiliarų pralaidumą, taip pat turi diuretinį poveikį.

Erškėtuogių uogose galima rasti unikalų natūralų natūralaus vitamino A (apie 5-7 mg%) ir nepakeičiamųjų riebalų rūgščių (Omega-3 ir Omega-6) kompleksą kartu su galingais antioksidantais-flavonoidais ir vitaminu E, padaryti odą sveiką, elastingą ir jaunatvišką, ženkliai pašalindama jos senėjimo simptomus (raukšles, dėmes, strijas).

Mažose uogose taip pat yra vitaminų P, B1 (apie 430 mg), B2 ir K, taip pat pektinų (apie 11%), aliejaus (apie 2%), organinių rūgščių (citrinos ir obuolių), cukrų (daugiausia sacharozės, apie 2,5). %). ), taninai ir mineralinės druskos (apie 3,25%), daugiausia kalio (apie 512 mg), kalcio (apie 50 mg), fosforo (apie 54 mg), natrio (apie 47 mg) ir magnio (apie 122 mg). druskos.

Erškėtuogės – ideali priemonė imuninei ir kraujotakos sistemos, smegenų ir skydliaukės veiklai stiprinti ir gerinti. Profilaktiniam gydymui ir pagreitintam odos (dermos, epidermio, kolageno ir elastino) atsistatymui, visų ląstelių kraujagyslėms ir ląstelių membranoms stiprinti, kad jos tinkamai funkcionuotų.

Erškėtuogių miltelių galima dėti į vaisių sultis, šviežias sultis, kokteilius, kokteilius, avižinius dribsnius, jogurtą, pieną, desertus ir kt.

Siūlomas naudojimas: 1–2 arbatiniai šaukšteliai (5–10 g) porcijai. Miltelius galima barstyti ant sausų pusryčių, dėti į kokteilius, naudoti įvairiems žaliavalgiškiems patiekalams

Maistinė vertė (100g): energinė vertė 919 kJ / 223 kcal; riebalai 1,5 g, iš jų sotieji 0,3 g; angliavandeniai 19 g, iš kurių cukrus 13 g, skaidulos 58 g, baltymai 4,3 g, druska 0,08 g.

Sudėtis: erškėtuogių milteliai*

* Bio sertifikuotas produktas

Ekologiškas produkto sertifikatas BG-BIO-22

Alergenai: -

Laikymo sąlygos: Laikyti vėsioje, sausoje ir tamsioje vietoje.

Grynasis kiekis: 250 g

Geriausia iki: žiūrėti ant pakuotės

Gamintojas: Smart Organic AD, Bulgarija

Gamintojo šalis:
Bulgarija
Svoris / Kiekis:
250 g
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime