Iš pirmo žvilgsnio keistokas, tačiau labai skanus gėrimas. 

  • Ingredientai:
  • 50 g moliūgo tyrės
  • 150 ml migdolų pieno
  • Espresso puodelis (40-60 ml stiprios kavos)
  • 1 v.š. klevų sirupo
  • Žiupsnis malto cinamono
  • Žiupsnis malto kardamono
  • Žiupsnis maltų gvazdikėlių
  • Žiupsnis malto imbiero
  • Žiupsnis maltų čili pipirų
  •  
  • Gaminimo eiga:
  • 1. Klevų sirupą sumaišome su prieskoniais.
  • 2. Puodelyje sumaišome moliūgo tyrę, šiltą pieną ir kavą (galima išplakti blenderyje).
  • 3. Pilame klevų sirupą į puodelį ir permaišome. 
  • 4. Papuošiame plakta grietinėle. (Vegan variantui galima išplakti augalinį pieną arba akvafabą).