Katalogas
Viso kūno masažo įrankis Gua Sha, 21 cm
Prekės ženklas: AyurVedica
  • Naujiena
Viso kūno masažo įrankis Gua Sha, 21 cm
  • Viso kūno masažo įrankis Gua Sha, 21 cm
  • Viso kūno masažo įrankis Gua Sha, 21 cm

Viso kūno masažo įrankis Gua Sha, 21 cm

Prekės ženklas: AyurVedica

Pusmėnulio formos viso kūno gua-ša įrankis, pagamintas iš rožinio kvarco išvaizdos dervos, yra patvarus, glotnus ir lengvas masažuotojams.

Šis universalus įrankis puikiai tinka įvairioms kūno dalims, kuriose gerina kraujotaką, mažina raumenų įtampą ir skatina bendrą odos sveikatą, todėl yra būtinas kiekvieno terapeuto įrankių rinkinio priedas.

995 €

Už šią prekę nėra priskiriami lojalumo taškai.

Prieinamumas: Laikinai neturime
Prekės kodas: PI14202
Laikinai neturime


Pusmėnulio formos viso kūno gua-ša įrankis, pagamintas iš rožinio kvarco išvaizdos dervos, yra patvarus, glotnus ir lengvas masažuotojams. Ergonomiškas dizainas apima didelę centrinę rankeną, kad būtų lengva suimti ir efektyviai naudoti jėgą, lygų kraštą įvairioms kūno dalims masažuoti ir viršūnę akupunktūros taškams ir meridianams spausti. Šis universalus įrankis puikiai tinka įvairioms kūno dalims, kuriose gerina kraujotaką, mažina raumenų įtampą ir skatina bendrą odos sveikatą, todėl yra būtinas kiekvieno terapeuto įrankių rinkinio priedas.

Kaip naudoti

Trumpais ir ilgesniais judesiais braukite per odą link limfos nutekėjimo taškų ir (arba) raumenų.

Apie Gua sha

Gua Sha yra tradicinis kinų gydymo metodas, kai glotniu įrankiu, paprastai pagamintu iš nefrito, rožinio kvarco arba metalo, braukiama per odą, kad pagerėtų kraujotaka ir pagerėtų gijimas. Iš pradžių šis metodas buvo skirtas tokioms sritims kaip nugara, kaklas ir veidas, tačiau dabar Gua Sha įrankiai taikomi visam kūnui, taip pat rankoms, kojoms, krūtinei ir pilvui. Kad sumažintų trintį, praktikuojantieji naudoja aliejų ir atlieka vienakrypčius smūgius, kurių intensyvumas priklauso nuo norimo gydomojo poveikio - nuo švelnių iki stiprių.

Masažo terapeutams viso kūno Gua Sha integravimas gali suteikti daug naudos klientams. tai labai pagerina kraujotaką ir limfos drenažą, skatina detoksikaciją ir bendrą odos sveikatą, nes padidėja deguonies ir maistinių medžiagų tiekimas. Be to, ji padeda atsigauti raumenims, mažindama skausmą ir įtampą, todėl yra vertinga priemonė klientams, jaučiantiems lėtinį raumenų diskomfortą. Ši technika taip pat padeda sumažinti stresą dėl atpalaiduojančio poveikio.

Pastaba: dėl šveitimo gali atsirasti odos paraudimas ir skausmingumas, tai natūrali reakcija, kuri paprastai natūraliai atsistato per 24-72 valandas.

Ilgis: 21 cm.

Plotis: 9 cm

Medžiaga: Derva

Svoris: 166 g

Kilmės šalis:
Kinija
Gamintojo šalis:
Kinija
Panašios prekės
Laikinai neturime
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Augalinis maisto papildas Augalinis maisto papildas
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda