Katalogas
Jogos kilimėlių valiklis Fresh Orange, ekologiškas, Yogistar, 50ml
Prekės ženklas: Yogistar
Jogos kilimėlių valiklis Fresh Orange, ekologiškas, Yogistar, 50ml
  • Jogos kilimėlių valiklis Fresh Orange, ekologiškas, Yogistar, 50ml
  • Jogos kilimėlių valiklis Fresh Orange, ekologiškas, Yogistar, 50ml

Jogos kilimėlių valiklis Fresh Orange, ekologiškas, Yogistar, 50ml

Prekės ženklas: Yogistar

Šis ekologiškai sertifikuotas jogos kilimėlių valiklis padeda prižiūrėti ir valyti neslystančius jogos kilimėlius. Galingų organinių veikliųjų medžiagų, tokių kaip rapsai, eteriniai aliejai ir natūralios priežiūros priemonės, derinys dezinfekuoja kilimėlį, todėl mikrobams, blogiems kvapams, bakterijoms ar prakaito liekanoms nėra jokių šansų. Be to, jis pašalina visus nešvarumus.

Apelsinų kvapo.

590 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 5 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 5 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,15 €.

Prieinamumas: 3
Prekės kodas: YS116375

Higieniškas su gamtos galia: biologiškai sertifikuotas valiklis, specialiai sukurtas jogos kilimėliams, padeda jūsų naujajam neslidžiam kilimėliui įgyti naują spindesį ir švarą. Prakaitas ir nemalonūs kvapai tiesiog neutralizuojami, naudojimo pėdsakai patikimai pašalinami.

Rapsų sėklų, eterinių aliejų ir kitų natūralių priežiūros medžiagų pagalba šis efektyvus valiklisis užtikrina, kad ant savo jogos kilimėlio visada jausitės patogiai. Nuostabiai gaiviai kvepiančio purškalo veikliosios medžiagos yra iš 95% KbA, likę 5% yra grynai natūralūs. Jogos kilimėlio atsparumas slydimui išlieka toks pat, todėl kad purškiklis nepalieka lipnių likučių ir greitai džiūsta.

Naudojimas: trumpai suplakite buteliuką. Pasukite purškimo galvutę iš „Stop“ į purškimo simbolį. Išpurkškite purškalo, leiskite jam trumpai sureaguoti ir nuvalykite sausu skudurėliu.

Socialinis įsipareigojimas: šis produktas padeda kurti ir (arba) išlaikyti darbo vietas socialiai remtiniems žmonėms, nes buteliai yra padengti socialiniu projektu.

Pakuotė: butelyje (be uždorio) nėra naftos.

Įspėjimai: Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Vengti patekimo į akis, priešingu atveju gerai nuplauti vandeniu ir nedelsiant kreiptis į gydytoją. Prarijus nedelsiant kreiptis į gydytoją ir parodyti šio produkto etiketę.

Pastaba: natūralaus kaučiuko jogos kilimėliams valiklį pradžioje išbandykite nepastebimoje vietoje.

Džiovinimas
Kadangi purškalas džiūsta labai greitai, kilimėlį galima susukti po neilgo laiko - neprilips.

Ekologiška galia
Daugiau nei 95% veikliųjų medžiagų gaunama kontroliuojamame ekologiniame auginimo procese, likę 5% yra visiškai natūralios kilmės.
 
Ingridientai (INCI): Fresh Orange: <5% anionic surfactants**, Aqua**, Bioethanol*, Decyl Glucoside**, Xylose**, Bio Tenside**, Bio Rosemary Oil*, Bio Lavandin Oil*, 1.8 Cineol***.

* Sertifikuotas ekologiškas, ** natūralus, *** dalis grynų eterinių aliejų

Buteliukas:
Butelyje (be dangtelio) nėra naftos, pagaminto iš cukranendrių.

Įspėjimai
Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Venkite patekimo į akis, priešingu atveju skalaukite vandeniu ir nedelsdami kreipkitės į gydytoją.
Prarijus nedelsiant kreipkitės į gydytoją ir parodykite produkto etiketę.

Kilmės šalis:
Vokietija
Gamintojo šalis:
Vokietija
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda