Katalogas
Ajurvedinis žolelių muilas Chandrika, 75 g
Ajurvedinis žolellių muilas Chandrika, 75 g
  • Ajurvedinis žolellių muilas Chandrika, 75 g
  • Ajurvedinis žolelių muilas Chandrika, 75 g

Ajurvedinis žolelių muilas Chandrika, 75 g

Chandrika vonios ir kūno ajurvedinis muilas su augalinių aliejų gerosiomis savybėmis yra puiki gamtos terapija visų tipų odai ir padeda užtikrinti visapusišką odos priežiūrą.

Jame yra daugiau nei dvigubai daugiau kokosų aliejaus ir ajurvedinių žolelių, kurios švelniai gydo odos problemas ir suteikia švarią, lygią ir gražią odą.

Rankų darbo muilas praturtintas kokosų aliejaus ir kitų ajurvedinių žolelių, tokių kaip palmarozos aliejus, citrinos žievelės aliejus, sandalmedžio aliejus, laukinio imbiero aliejus, apelsinų aliejus ir pačiulių aliejus.

Visiems odos tipams.

250 €

Už šią prekę nėra priskiriami lojalumo taškai.

Prieinamumas: 6
Prekės kodas: 8901399009020

Reguliariai naudojant "Chandrika" apsaugo nuo įprastų odos problemų, tokių kaip spuogai, tamsios dėmės, bėrimai, pigmentacija ir kt. Rezultatas - natūrali oda be dėmių!

Suteikia švytėjimo ir palaiko odos sveikatą. Išlaiko odą natūraliai minkštą, elastingą ir švelniai kvepiančią.

Sandalmedis, mėgstamiausias gamtos aromatas: saldžiai kvepiantys sandalmedžio ekstraktai tradiciškai naudojami dėl jų aromatinių savybių. Sandalmedis padeda atvėsinti kūną, tonizuoti odą ir atgaivinti išsausėjusią odą dėka savo raminamųjų ir drėkinamųjų savybių. Jo antibakterinės ir priešuždegiminės savybės padeda išlaikyti odą švarią, saugo nuo randų ir žymių. Sandalmedis taip pat padeda stangrinti odą, todėl ji tampa jaunatviškesnė ir švytinti.

Kokosų aliejus - odos priežiūros šveicariškas peilis: Nors Ajurvedoje kokosų aliejus naudojamas jau daugelį amžių, tik visai neseniai buvo iš naujo atrastas dėl savo odos priežiūros savybių. Jis papildo odą natūraliais aliejais, ramina odą, mažina odos uždegimus ir sudirgimą. Kokosų aliejuje taip pat gausu antioksidantų ir vitamino E, kurie saugo odą nuo laisvųjų radikalų, o tai reiškia, kad jis padeda sulėtinti senėjimo procesus, todėl oda tampa švelni, elastinga ir švytinti.

Pačiulių aliejus - geriausias jūsų odos draugas: pačiulių aliejus pasižymi žemišku kvapu, taip pat pasižymi priešgrybelinėmis, antiseptinėmis ir priešuždegiminėmis savybėmis. Tai natūraliai veiksmingas būdas skatinti naujų odos ląstelių augimą, kuris padeda pagreitinti randų gijimą ir mažina odos atspalvio nelygumus. Taip pat žinoma, kad jis padeda kontroliuoti spuogus ir kūno kvapą.

Naudojimas: Gausias muilo putas palikite ant kūno 3-5 minutes, po to nuplaukite.

Ingredientai (INCI): Coconut Oil, Sodium Hydroxide, Water, Talc, Extracts of Wild Ginger and Lemon, Chandrika Perfume.

Kilmės šalis: Indija

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Indija
Svoris / Kiekis:
75 g
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime