Katalogas
Natūralus veganiškas naktinis kremas Reishi, Orientana, 50ml
Prekės ženklas: Orientana
Veganiška Veganiška
Natūralus veganiškas naktinis kremas Reishi, Orientana, 50ml
  • Natūralus veganiškas naktinis kremas Reishi, Orientana, 50ml
  • Natūralus veganiškas naktinis kremas Reishi, Orientana, 50ml

Natūralus veganiškas naktinis kremas Reishi, Orientana, 50ml

Prekės ženklas: Orientana
Veganiška Veganiška

Ar pavargote nuo blankios ir suglebusios veido odos? Ar progresuojantis senėjimo procesas verčia jaustis blogai? Sustabdyk! Naktinis Reishi natūralus veganiškas veido kremas akivaizdžiai neutralizuos senėjimo proceso padarinius, atrodys ir jaustis jauniau!

* 100% veganišką

* 98,5% natūralios kilmės ingredientų

* Tai puikus naktinis kremas nuo senėjimo

* Jūsų veido forma ir odos elastingumas pastebimai pagerės

* Veido raukšlės pastebimai sumažės

* Jūsų oda taps jaunatviškai švytinti

2790 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 27 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 27 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,81 €.

Prieinamumas: 3
Prekės kodas: 5906395235421

6 mėnesiai nuo atidarymo

Dar kartą įsimylėk gražų savo veido ovalą! Reishi natūralus veganiškas dieninis veido kremas vėl suteiks jūsų odai elastingumo, sugrąžins jaunatvišką spindesį ir privers pamiršti raukšles. Pridėkite jį prie savo kasdienės odos priežiūros rutinos ir mėgaukitės pastebimu veido odos būklės pagerėjimu.

Tai pagerina odos tankį ir giliai ją regeneruoja

Sukurta iš 98,5% natūralių ingredientų

Veiklioji medžiaga yra Reishi grybų ekstraktas, pasižymintis stipriu senėjimą stabdančiu ir šviesinamuoju poveikiu, praturtintas violetiniais ryžiais, kurie jaunina ir maitina odą.

Veganiška.

Produkto savybės:

Kvapas: Pajuskite nepaprastą atsipalaidavimą dėl subtilaus, labai malonaus kvapo.

Tekstūra: Lengva emulsija greitai susigeria ir užtikrina puikią vakaro priežiūrą.

Kam? Puikiai tinka brandžią odą turintiems žmonėms ir tiems, kurie tik pradėjo pastebėti pirmuosius senėjimo požymius. Puikiai veikia ant papilkėjusios ir suglebusios odos.

Kaip jausis Jūsų oda? Jūsų oda pajus stiprią drėgmę ir maitinimą, ji bus atstatyta ir jos būklė pastebimai pagerės.

Kaip atrodys Jūsų oda? Jūsų veido forma bus akivaizdžiai patobulinta, sumažės raukšlės, pastebimai atkurtas odos švytėjimas, o odos spalva bus maloniai išlyginta.

Reishi (Ganoderma Lucidum Extract) – rytietiškas grybas, turintis stiprų antioksidacinį ir senėjimą stabdantį poveikį; padarys veidą sudrėkintą ir stangresnį, pašviesindama bet kokius spalvos pokyčius.

Fu Ling (Poria Cocos) – rytietiškas grybas, pasižymintis nuostabiomis maitinančiomis ir senėjimą stabdančiomis savybėmis; raukšlės nebebus matomos.

Naudojimo būdas: Naktinis Reishi Natural Vegan veido kremas tiks ir brandžią odą turintiems žmonėms, ir tiems, kurie dar tik pradeda pastebėti pirmuosius senėjimo požymius.

Ingredientai (INCI): Aqua, Glycerin, Caprylic / Capric Triglyceride, Vitis Vinifera Seed Oil, Mangifera Indica Seed Butter, Cetearyl Olivate, Butyrospermum Parkii Butter, Sorbitan Olivate, Propanediol Dicaprylate, Vaccinium Macrocarpon Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Tocopherol Ganoderma Lucidum Extract, Poria Cocos Polysaccharide, Olea Europaea Fruit Oil, Olea Europaea Oil Unsaponifi Ables, Hydrogenated Olive Oil, Xanthan Gum, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Gluconolactone, Citium Gluconate, Calcium Gluconate, Citric Acid, Parfum, Linalool, Geraniol.

-----------------------------------------------------------

Apie Orientana kosmetiką

ORIENTANA siūlo natūralią kosmetiką, kurioje nėra parabenų, naftos darinių (tokių kaip parafinas), mineralinio aliejaus, vazelino, silikonų, SLS/SLES, dirbtinių dažiklių ir kvapiųjų medžiagų. Mes griežtai kontroliuojame sudedamąsias dalis.

Orientana kosmetika ir ingredientai niekada nebuvo išbandyti su gyvūnais. Kosmetikoje nėra žaliavos, paimtos iš jiems gyvūnų, jiems kenkiant, arba iš negyvų kūnų, pavyzdžiui, gyvūnų riebalų. Naudojama gyvulinė žaliava, bet tik tokia kaip bičių vaškas, ožkų pienas ir sraigių sekretas – gaunamus be jokios žalos gyvūnams.

Kosmetika yra dermatologiškai patikrinta ir registruota CPNP EU notifikavimo sistemoje.

Kuo ORIENTANA išsiskiria? Naudoja tik natūralius, neapdorotus augalinius ekstraktus: šalto spaudimo augalinius aliejus, augalinius sviestus, šviežius augalinius ekstraktus. Kosmetika, pagaminta iš šių neapdorotų ingredientų, nepraranda savo brangios vertės. Dėl to ORIENTANA kosmetika atkuria natūralias odos funkcijas, skatina jos medžiagų apykaitą ir rekonstrukciją. Ši kosmetika nedirgina ir nesukelia jautrumo. Kai kurie produktai, jei įmanoma, yra rankų darbo. Visi produktai pagaminti remiantis patikrintais receptais ir tradiciniu Azijos mokslu.

Orientana daro viską, kad kosmetikos pakuotė būtų paprasta – biologiškai skaidoma arba perdirbama, taigi draugiška aplinkai. Taip pat daro viską, kad išvengtų dvigubo pakavimo. Gaminiai skirti ne tik tiems, kurie nori rūpintis savo grožiu ir sveikata, bet ir visiems žmonėms, kurie nori gyventi pagal gamtą.

Odos tipas:
Brandžiai, sausai odai
Sausai, išsekusiai odai
Gamintojo šalis:
Lenkija
Kiekis:
30 ml
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška