Katalogas
Kūno ir plaukų sviestas Monoï de Tahiti, ekologiškas, Najel, 100g
Prekės ženklas: Najel
Kūno ir plaukų sviestas Monoï de Tahiti, ekologiškas, Najel, 100g
  • Kūno ir plaukų sviestas Monoï de Tahiti, ekologiškas, Najel, 100g
  • Kūno ir plaukų sviestas Monoï de Tahiti, ekologiškas, Najel, 100g

Kūno ir plaukų sviestas Monoï de Tahiti, ekologiškas, Najel, 100g

Prekės ženklas: Najel

Nuostabus kosmetinis augalinis sviestas, gaunamas rafinuotame kokosų aliejuje mirkant Ramiojo vandenyno salose augančio žydinčio krūmo Tiare (Gardenia Tahitensis) žiedus.

Šis stangrinamasis aliejus suteikia odai šilko švelnumo ir elastingumo, palieka švelnų kvapą.

1895 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 18 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 18 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,54 €.

Prieinamumas: 1
Prekės kodas: PI222139

Ecosert Cosmos natural

"Monoi de Tahiti®" yra nuostabus kosmetinis augalinis sviestas, gaunamas rafinuotame kokosų aliejuje mirkant Ramiojo vandenyno salose augančio žydinčio krūmo Tiare (Gardenia Tahitensis) žiedus. Šis stangrinamasis aliejus suteikia odai šilko švelnumo ir elastingumo, palieka švelnų kvapą. Gintaro spalvos indelis veiksmingai saugo "Monoï" nuo šviesos. 

Produkto savybės:

  • * 100% natūralūs ingredientai
  • * Kokosų aliejus ir tiara gėlių ekstraktas
  • * "Cosmos Natural" sertifikuota "Ecocert Greenlife
  • * Drėkina ir maitina
  • * Tinka veidui, kūnui ir plaukams
  • * Greitai įsiskverbia į odą ir ją drėkina

Kaip naudoti

Odos priežiūra: Tahiti Monoï ® - tai visapusiška veido, kūno ir plaukų priežiūros priemonė, tinkanti visų tipų odai. Naudojama neskiesta kasdienei veido, kūno ir plaukų priežiūrai arba kaip drėkinamoji priemonė po saulės. Žiemos mėnesiais ji gali pakeisti jūsų dieninį ir naktinį kremus.

Plaukų priežiūra: Tahiti Monoï® neįkainojamai stiprina plaukus ir suteikia jiems žvilgesio. Tahiti Monoï® taip pat rekomenduojama naudoti kaip plaukų kaukę nuo šaknų iki galiukų. Tai gražinantis eliksyras, kurio atkuriamosios savybės suteikia plaukams švelnumo, elastingumo ir blizgesio.

- Sausiems plaukams: užlašinkite kelis lašus ant plaukų galiukų, kad giliai pamaitintumėte, neišskalaudami.

- Drėgniems plaukams: nedidelį kiekį aliejaus įlašinkite į delną. Užtepkite ant plaukų ir įmasažuokite. Leiskite įsigerti, palikite bent 15 minučių. Tada išplaukite švelniu šampūnu. Kad rezultatai būtų idealūs, kartokite kas savaitę.

Dėmesio: Monoi de Tahiti suskystėja, kai temperatūra aukštesnė nei 24 °C, ir tampa skystas kaip aliejaus buteliuko versija. Tai natūralus procesas, kuris neturi įtakos produkto kokybei. Norėdami sugrąžinti jo kietumą, tiesiog atvėsinkite "Monoi de Tahiti" indelį po šalto vandens srove arba kuriam laikui įdėkite į šaldytuvą.

Todėl šiuo sviesto variantu prekiaujame tik šaltaisiais mėnesiais, nes vasaros mėnesiais, kai sviestas suskystėja, transportuojant kyla nuotėkio pavojus.

Įspėjimai:

  • * Tahiti Monoï® neapsaugo nuo saulės.
  • * Venkite patekimo į akis.
  • * Laikykite vėsioje sausoje vietoje, apsaugotoje nuo šviesos.

Ingredientai (INCI): Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Gardenia Tahitensis Flower, Parfum (Fragrance), Tocopherol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Farnesol, Limonene, Linalool.

Odos tipas:
Visų tipų odai
Kilmės šalis:
Prancūzija
Gamintojo šalis:
Prancūzija
Svoris / Kiekis:
100 g
Panašios prekės
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime