Katalogas
Švento medžio Palo Santo pjuvenos smilkymui, 40g
Prekės ženklas: Yogi & Yogini
Švento medžio Palo Santo pjuvenos smilkymui, 40g
  • Švento medžio Palo Santo pjuvenos smilkymui, 40g
  • Švento medžio Palo Santo smulkios granulės smilkymui, 40g

Švento medžio Palo Santo pjuvenos smilkymui, 40g

Prekės ženklas: Yogi & Yogini

Palo Santo teikiama nauda apima labai plačiai. Jis buvo vadinamas stebuklingu, mistiniu, retu, šventu ir unikaliu. Ši kvapni mediena dvasiškai labai vertinama šamanų ir gydytojų. Pietų Amerikos čiabuviai tūkstančius metų ją naudojo šventuose ritualuose ir valymo tikslais. Jis taip pat labai populiarus Europoje.

990 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 9 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 9 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,27 €.

Prieinamumas: 2
Prekės kodas: PI19816

„Palo Santo“ teikiama nauda apima labai plačiai. Jis buvo vadinamas stebuklingu, mistiniu, retu, šventu ir unikaliu. Ši kvapni mediena dvasiškai labai vertinama šamanų ir gydytojų. Pietų Amerikos čiabuviai tūkstančius metų ją naudojo šventuose ritualuose ir valymo tikslais. Jis taip pat labai populiarus Europoje.

Ekologiškas

Šis produktas yra 100% tvariai nuimamas nedarant žalos gyviems medžiams. Mes siūlome tik tuos produktus, kurie buvo gauti iš natūraliai nuvirtusių medžių Peru miškuose.

Sertifikuota Peru nacionalinės miškų tarnybos ir laukinės gamtos (SERFOR).

Kaip naudoti

Skirta deginti ant medžio anglies ar specialaus sietelio smilkalų laikiklio.

Uždekite anglis ir padėkite Palo Santo pjuvenas, palikdami kelias sekundes įsidegti, tada užpūskite liepsną. Leiskite joms rūkti ir paskleiskite dūmus ant kūno ar bet kokių objektų, kuriuos norite išvalyti, įskaitant visą kambarį, visame name ar automobilyje.

Palo Santo kvapas yra lengvas, saldus, panašus į Frankincense ir Neroli. Daugelis žmonių gali iš karto pajusti naudingą valomąjį poveikį, net jei jie paprastai nėra jautrūs energijai. Šiems smilkalams deginti taip pat rekomenduojame naudoti anglies tabletes, nes šios rūšies smilkalai neveikia gerai su tiesiogine liepsna ir jiems reikia šildomo šaltinio, kuris nėra pernelyg karštas.

Deginkite smilkalus vaikams ir naminiams gyvūnams nepasiekiamoje vietoje ir niekada nepalikite be priežiūros.

Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Veganiška Veganiška
Ekologiška Ekologiška