Ajurvedinė arbata Tulsi Sweet Rose, biri, Organic India, 100g
Turtingi Tulsi žolelių lapeliai praturtinti švelniais tikrųjų rožių žiedlapiais. Tai natūraliai salstelėjusi arbata, tiesiog užpilkite verdančiu vandeniu ir megaukitės!
Pagaminta sumaišius bazilikus (tulsi), rožių, ramunėlių žiedlapius bei citrinžolę. Be kofeino.
Pakanka iki 50 puodelių.
Tai subtilus Tulsi lapų mišinys su natūraliais rožių žiedlapiais, raminančia ramunėlių galia, natūraliu stevijos lapų saldumu ir nedideliu kiekiu citrininės mirtos.
Tai arbata, kuri gali pradžiuginti diabetikus, nes ji pasižymi natūraliu ir natūraliu saldumu, puikiai tinka ir tiems, kurie laikosi mažo kaloringumo dietos ir negali sau leisti cukraus ar saldumynų.
Užtenka 50 puodelių.
● Padeda sumažinti stresą ir padeda atsipalaiduoti
● Padeda palaikyti normalų virškinimą ir medžiagų apykaitą
● Galingas adaptogenas
● Padeda stiprinti imunitetą nuo kosulio ir peršalimo
Tulsi yra ypatinga žolė, ne veltui Indijoje vadinama šventuoju baziliku, tai senovės išmintis šiuolaikiniam pasauliui. Sudėtingos cheminės sandaros augalas. Tulsi poveikis organizmui visapusis, bet dažnai subtilus. Kaip balzamas kūnui, protui ir sielai, dėl savo savybių naudojamas Indijoje jau daugiau nei 5000 metų. „Žolių karalienė“ tulsi šiandien nukeliavo ir į Vakarus. Reguliariai vartojantys tulsi arbatą vertina ją itin palankiai. Gerkite tulsi arbatą kasdien tiek, kiek patinka – skirtingai nuo daugelio žolelių, jos nereikia dozuoti. Vaikai ją taip pat mėgsta.
„Organic India“ tulsi auginama kaimo ūkiuose, darnaus žemės ūkio būdu. Šios ekologiškos arbatos sudarytos iš geriausių tulsi lapelių bei žiedų, sumaišytų su kitais ekologiškais augalais, arbatomis ar prieskoniais. Taip sukuriamas natūralus, bet išskirtinis gėrimas.
Naudojimas: 1 arbatos šaukštelį su kaupu užpilti 120 ml verdančio vandens, pamaišyti. Palikti 3-5 min., nukošti ir patiekti. Galima pasaldinti. Dvigubai stipresnė, kai geriama atšaldyta. Geriausia gerti be pieno.
Pakuotė: metalinis užspaudžiamas indelis, viduje plastikinis maišelis.
Sudedamosios dalys: Rama Tulsi (Ocimum Sanctum), Krišna Tulsi (Ocimum Sanctum), Vana Tulsi (Ocimum gratissimum), rožių žiedlapiai (Rosa centifolia), pipirmėtės (Mentha piperata), stevija (Stevia rebaudiana), kardamonas (Elettaria cardamomum), ramunėlės (Matricaria chamomilla).