Katalogas
Ajurvedinė žalioji arbata Tulsi Green Tea Classic, biri, Organic India, 100g
Prekės ženklas: Organic India
Ekologiška Ekologiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda
Ajurvedinė žalioji arbata Tulsi Green Tea Classic, biri, Organic India, 100g
  • Ajurvedinė žalioji arbata Tulsi Green Tea Classic, biri, Organic India, 100g

Ajurvedinė žalioji arbata Tulsi Green Tea Classic, biri, Organic India, 100g

Prekės ženklas: Organic India
Ekologiška Ekologiška
Autentiška ajurveda Autentiška ajurveda

Jei jūsų mantra yra "mėgautis akimirka", šis mišinys kaip tik jums.

Šis klasikinis mišinys, kuriame gausu antioksidantų ir kuris pasižymi puikiu skoniu, suteikia daugybę sveikatai naudingų savybių ir gilų pojūtį.

Taigi patogiai įsitaisykite, išsivirkite puodelį sveikatos ir atsipalaiduokite.

1295 €

Pirkdami šią prekę Jūs galite gauti 12 lojalumo taškų lojalumo taškų. Jūsų krepšelyje iš viso bus 12 lojalumo taškų , kuriuos galėsite konvertuoti į nuolaidų kodą, kurio vertė 0,36 €.

Prieinamumas: Laikinai neturime
Prekės kodas: 801541071005
Laikinai neturime


Euro žalias lapas

Tulasi žalioji arbata padeda praktikuojantiems jogą ir meditaciją atskleisti savo potencialą, išvalyti protą ir pažadinti čakras! Ekologiška Tulasi žalioji arbata pasižymi kvapniu aromatu ir puikiu pikantišku poskoniu!

Tulsi yra ypatinga žolė, ne veltui Indijoje vadinama šventuoju baziliku, tai senovės išmintis šiuolaikiniam pasauliui. Sudėtingos cheminės sandaros augalas. Tulsi poveikis organizmui visapusis, bet dažnai subtilus. Kaip balzamas kūnui, protui ir sielai, dėl savo savybių naudojamas Indijoje jau daugiau nei 5000 metų. „Žolių karalienė“ tulsi šiandien nukeliavo ir į Vakarus. Reguliariai vartojantys tulsi arbatą vertina ją itin palankiai. Gerkite tulsi arbatą kasdien tiek, kiek patinka – skirtingai nuo daugelio žolelių, jos nereikia dozuoti. Vaikai ją taip pat mėgsta.

„Organic India“ tulsi auginama kaimo ūkiuose, darnaus žemės ūkio būdu. Šios ekologiškos arbatos sudarytos iš geriausių tulsi lapelių bei žiedų, sumaišytų su kitais ekologiškais augalais, arbatomis ar prieskoniais. Taip sukuriamas natūralus, bet išskirtinis gėrimas.

Tulsi žalioji arbata - tai Tulsi lapų ir aukščiausios kokybės žaliosios arbatos derinys. Jis yra puikaus skonio. Tonizuoja ir pripildo kūną gyvybingumo. Apsaugo nuo streso. Joje gausu antioksidantų, ji aktyviai šalina laisvuosius radikalus ir pelnė atgaivinančios ir jauninančios arbatos reputaciją. 

"TULSI TEA Organic India" unikali tuo, kad arbata gaminama iš trijų Tulsi rūšių: Rama, Krišna ir Vana. Visi augalai auginami laikantis aukščiausių standartų mažuose tradiciniuose ūkiuose. Jie džiovinami žemoje temperatūroje, maišomi ir pakuojami moderniausioje higieninėje įrangoje, laikantis reikalavimų, užtikrinančių maksimalų šviežumą, aromatą ir sveikumą.

Šios arbatos pagrindas - Tulsi (šventasis bazilikas), pasižymintis puikiomis tonizuojančiomis, atgaivinančiomis ir stresą mažinančiomis savybėmis. Tulsi yra vienas švenčiausių Indijos augalų, laikomas "gydomuoju balzamu" kūnui, protui ir sielai. Jis atveria širdį ir protą, stiprina meilės ir atsidavimo energiją, stiprina tikėjimą, užuojautą ir proto aiškumą. Tikima, kad šventasis bazilikas suteikia dievišką apsaugą, valo aurą ir stiprina imuninę sistemą. 

Šiuolaikiniais moksliniais tyrimais įrodyta, kad Tulsi yra puikus adaptogenas, malšina stresą, didina ištvermę, mažina uždegimus, mažina cholesterolio kiekį, detoksikuoja, saugo nuo radiacijos, apsaugo nuo opų, mažina karščiavimą, gerina virškinimą ir gausiai palaiko antioksidantus bei kitas maistines medžiagas. Tulsi ypač veiksminga širdies, kraujagyslių, kepenų, plaučių, taip pat kraujospūdžio ir cukraus kiekio kraujyje reguliavimui.

Naudojimas: Vienam puodeliui naudokite 1 arbatos maišelį. Užpilkite jį verdančiu vandeniu ir palikite bent 3 minutes pritraukti. Pagal skonį į arbatą įberkite cukraus arba medaus. Taip pat galite pasigaminti šaltos arbatos: leiskite užplikytai arbatai atvėsti ir padėkite ją į šaldytuvą. Kad poveikis būtų maksimalus, per dieną išgerkite 3-5 puodelius arbatos.

Sudedamosios dalys: Žalioji arbata (Camelia sinensis) 35%, Rama Tulsi (Ocimum Sanctum) 21,67%, Krishna Tulsi (Ocimum Sanctum) 21,67%, Vana Tulsi (Ocimum gratissimum) 21,67%.

Kilmės šalis:
Indija
Gamintojo šalis:
Indija
Svoris / Kiekis:
100 g
Ajurveda24 rekomenduoja
Laikinai neturime
Laikinai neturime
Laikinai neturime