Ekologiški Triphala milteliai
Triphala yra mišinys, pagamintas iš trijų vaisių, tokių kaip Bibhitaki, Haritaki ir Amalaki. Triphala naudojamas ajurvedoje kaip valymo priemonė virškinimui ir reguliariam tuštinimui.
Organiniai Triphala milteliai
Triphala yra mišinys, pagamintas iš trijų vaisių, tokių kaip Bibhitaki, Haritaki ir Amalaki.
Triphala naudojama ajurvedoje kaip organizmo valymo priemonė, virškinimui ir reguliariam tuštinimuisi.
Rekomenduojamas vartojimas: valgykite kaip priedą prie patiekalų po 6-7 g (apie 2 arbatinius šaukštelius per dieną) arba į arbatą įpilkite pusę arbatinio šaukštelio (du kartus per dieną). Triphala nerekomenduojama nėščioms ir maitinančioms krūtimi moterims bei žmonėms, sergantiems hipertiroze.
Laikymas: Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje, atokiau nuo saulės spindulių.
Sudėtis: 100% ekologiški indiškojo lapainio Amalaki vaisių milteliai (Phyllanthus Emblica) 33,3%, ekologiški plaukuotojo viršūklio Haritaki vaisių milteliai (Terminalia Chebula) 33,3%, ekologiški karpotojo viršūklio Bhibitaki vaisių milteliai (Terminalia Bellirica) 33,3%.
Kiekis: 100 g
Pagaminta Indijoje.