

Trifala milteliai Super Triphala, ekologiški, Ayurveda Line, 100g
Triphala nuo senų senovės buvo naudojama tradicinėje ajurvedos medicinoje kaip daugiafunkcinė pagalba nuo įvairių simptomų.
Triphala nuo senų senovės buvo naudojama tradicinėje ajurvedos medicinoje kaip daugiafunkcinė pagalba nuo įvairių simptomų, pradedant skrandžio negalavimais ir baigiant dantų ėduonimi. Taip pat manoma, kad tai skatina ilgaamžiškumą ir bendrą sveikatą. Manoma, kad tai mišinys iš daugelio vaistažolių, vadinasi, jame yra keletas skirtingų vaistinių žolelių. Žolelių preparatai yra plačiai naudojami ajurvedos medicinoje - tradicinėje sistemoje, kuri pabrėžia ligų prevenciją ir sveikatos stiprinimą. Manoma, kad sinergiškų žolelių derinys suteikia papildomą terapinį veiksmingumą ir yra stipresnis nei bet kuris atskirai naudojamas ingredientas.
Triphala yra šių trijų augalų iš Indijos džiovintų vaisių mišinys:
Bio Amla (Emblica officinalis)
Amla, dažniau vadinama Indijos agrastu, vaidina svarbų vaidmenį ajurvedos medicinoje. Tai vienas iš seniausių valgomų vaisių, žinomų Indijoje. Indijos agrastas yra valgomas mažo ar vidutinio dydžio medžio vaisius, augantis visoje Indijoje. Uogos turi rūgštų, aštrų skonį ir pluoštinę tekstūrą. Dėl šios priežasties uogos dažnai yra marinuojamos, mirkomos cukraus sirupe arba verdamos induose, kad pagerintų jų skonį. Indiškas agrastas ir jo ekstraktas yra naudojami ajurvedos medicinoje tokiems simptomams kaip vidurių užkietėjimas gerinti.
Indijos agrastas yra labai maistingas ir turtingas vitaminu C, amino rūgštimis ir mineralais. Juose taip pat yra stiprių augalinių junginių, tokių kaip fenoliai, taninai, filembelio rūgštis, rutinas, kurkuminoidai ir emblikolis.
Bio Bibhitaki (Terminalia bellirica)
Terminalia bellirica yra didelis medis, plačiai augantis Pietryčių Azijoje. Ajurvedos medicinoje žinomas kaip Bibhitaki, kurio vaisiai naudojami įprastoms ligoms, tokioms kaip bakterinės ir virusinės infekcijos, gydyti. Bibhitakyje yra taninų, elago rūgšties, galo rūgšties, lignanų ir flavonų, taip pat daugelio kitų stiprių augalų junginių, kurie, kaip manoma, yra atsakingi už jo gydomąsias savybes. Šis galingas vaistažolių preparatas turi daugybę paskirčių ir anot ajurvedos gali padėti gydyti daugelį sveikatos problemų. Bibhitaki taip pat naudojamas ajurvedos medicinoje gydant diabetą ir cukraus kiekio kraujyje reguliavimo sutrikimus.
Taip yra todėl, kad Bibhitakyje yra daug galo rūgšties ir elago rūgšties - dviejų fitocheminių medžiagų, turinčių teigiamą poveikį cukraus kiekiui kraujyje, jautrumui insulinui ir kūno svoriui.
Bio Haritaki (Terminalia chebula)
Terminalia chebula yra vaistinis medis, augantis visuose Viduriniuose Rytuose, Indijoje, Kinijoje ir Tailande. Šis augalas ajurvedoje žinomas kaip Haritaki, kur maži, žali Terminalia chebula medžio vaisiai naudojami kaip vaistas. Tai yra vienas iš pagrindinių Triphala mišinio ingredientų. Haritaki yra labai vertinamas ajurvedoje ir dažnai vadinamas „vaistų karaliumi“. Nuo senų senovės jis ajurvedoje buvo naudojamas kaip vaistas nuo daugelio ligų, įskaitant širdies ligas, astmą, opas ir skrandžio negalavimus. Be to, Haritaki dažniausiai naudojamas ajurvedos medicinoje virškinimo problemoms, tokioms kaip vidurių užkietėjimas.
Kas yra ajurveda?
Ajurveda veikia kaip mokslas, stebėdama kūno tipus, simptomus ir gyvenimo būdą. Taikant ajurvedos procedūras, jūsų kūnas geriausiai atsigauna. Pagrindinis ajurvedos medicinos vaidmuo yra užtikrinti sveiką kūno funkcionavimą per sąmoningus sveikos gyvensenos įpročius, tokius kaip tinkama mityba, fizinis pasirengimas ir teigiama psichinė sveikata.
Kaip galite naudoti „Bio Triphala"?
Rekomenduojama vartoti 2g per parą. Sumaišykite su vandeniu ir gerkite, geriausia po valgio, 1-2 kartus dienoje.
Maistinės vertės 100 g: energinė vertė energinė vertė 1218 kJ / 291 kcal, riebalų 0,3 g, iš jų sočiųjų 0,1 g, angliavandenių 52 g, iš jų cukrų 11,5 g, skaidulų 35g, baltymų 2,3g, druskos 0,34 g.
Ingridientai: ekologiški džiovinti indiškojo lapainio Amla, karpotojo viršūklio Bibhitaki ir plikojo viršūklio Haritaki milteliai.
Informacija apie alergenus: produkte gali būti sojos, kviečių ir glitimo.
Laikymo sąlygos: laikyti sandariai uždarytame maišelyje sausoje ir vėsioje vietoje, 2-25°C temperatūroje.
Grynasis kiekis: 100g
Kilmės šalis: Indija
-----------------------------------------
Ką reiškia Žaliojo lapo logotipas?
Žaliojo lapo logotipas yra ekologiško produkto simbolis. Tai reiškia, kad jo ingredientai gaunami iš sertifikuotų augalų be dirbtinių pesticidų ir nėra genetiškai modifikuoti.
- −25%