Panchsakar Churna milteliai yra paprastas, bet tuo pačiu ir prabrangus Ajurvedos žolelių derinys, kuris mažina Vata došą, tuo pačiu padidindamas Agni („virškinimo ugnį“) ir Pita došą.
Galingi vaisiai plaukuotojo viršūklio (Haritaki, Terminalia chebula) vaisiai yra žinomi kaip labai plačiai giriamo Triphala žolelių mišinio sudedamoji dalis.
Panchsakar Churna milteliai yra paprastas, bet tuo pačiu ir prabrangus Ajurvedos žolelių derinys, kuris mažina Vata došą, tuo pačiu padidindamas Agni („virškinimo ugnį“) ir Pita došą. Galingi vaisiai plaukuotojo viršūklio (Haritaki, Terminalia chebula) vaisiai yra žinomi kaip labai plačiai giriamo Triphala žolelių mišinio sudedamoji dalis.
Haritaki turi penkis iš šešių skonių (saldus, rūgštus, aitrus, kartokas, karštas) ir kartu su pankoliu, kuris taip pat yra šiame mišinyje, turi labai naudingą bei raminantį poveikį. Imbieras ir akmens druska didina Agni (virškinimo ugnį), o siauralapė velniapupė padeda išvalyti audinius.
Gryna, laboratoriškai patikrinta kokybė!
Ingridientai:
Mažiausiame/didžiausiame rekomenduojamame paros kiekyje (4/8 g miltelių) yra šie ingredientai:
plaukuotojo viršūklio Terminalia chebula (Haritaki) 800/1600 mg, siauralapė velniapupė Cassia angustifolia 800/1600 mg, Foeniculum vulgare (pankolio sėklos) 800/1600 mg, Zingiber officinale (imbieras) 800/1600 mg, rock salt 800/1600 mg.
Vartojimas:
Suaugusiesiems: 2-4 g miltelių 2 kartus per dieną, užgeriant šiltu vandeniu.
Laikyti vėsioje ir sausoje vietoje, nepasiekiamoje mažiems vaikams
Kilmė: ne ES žemės ūkis (Indija)
Gamintojas: Maharishi Ayurveda Europe B.V., Herkenbosch, Nyderlandai